Ja sam isto u st, i bas gledam, evo i meni ovaj put pise ivf/icsi, a nisu nista rekli.
A jadne smo ti mi tamo 😀 ni ne znamo šta nam rade. Prije si pitala, je tako je ocijenilo moja 2 koja su mi vraćena. Ne pokažem neku nadu jer je biologica danas došla sa pričom, ako ti ne uspije ovaj put blabla, to za Q10 i omegu šta sam pisala
Cure moje, čitala sam vas koliko sam stigla... guzva na poslu 🙉
Ako sam dobro zapamtila, rita88, soyseka i pink01 pa čestitam!!!! 💓💓💓💓
Kako je lijepo pročitati da ima nekoliko plusica 😍
Trenutne cekalice Nikitta i Hani, sorry ako sam nekog izostavila, sretno i cekamo vaše plusice!
Jenn sretno sutra!
Ketice stvarno mi je zao, ne znam sto bih drugo rekla 😞
Vidiš Rita, a meni je prof. Š zakon... vjerujem da to sve ovisi i od osobe do osobe.
Mimice - ja nisam nikad dobila pravo na pratnju što se tiće putnog naloga. Dobijem samo za sebe. Do 2018. sam dobivala samo 1 putni, a ne višekratni pa sam zvala zavod da pitam. Tada sam dobila višekratni.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikita osobno mislim da peh nije nesto lose nego samo da smo zbog toga drukcije i izvrnute od svih "standarda". Mislim da nakon svega sto je nase tijelo prošlo s nama da ne da mu moramo biti zahvalne i divit mu se jer neki bi vec skocili iz koze van.
MimicaRi ja nikad u ovih godinu i kusur nisam dobila putni nalog s pratnjom. Cak mi ni nema smisla jer zapravo nas se lijeci a to ako partner ide a nama onda je to nas odabir. On je dobio samo putni kad je isao na spermiogram.
Pencil pusti sta je ona rekla te mrve ima da se bar 1 ulovi prema tome samo pozitiva!
Karla sretno!
Nisam ni ja znala za taj višekratni dok nisam pročitala da su cure na rodi ga dobivale. Tražila od ginekologice i dva puta ga dobila uz pratnju bez ikakvih problema a sad više nemamo pravo uz pratnju!!
Hani imaš pravo na putni nalog do najbliže klinike sa odjelom humane reprodukcije (ako nema u tvom mjestu). Mi iz Istre moramo ići u Rijeku, za Zagreb već mislim da ne bi mogla dobiti jer mi nije najbliža klinika ali eto do sad sam bar ovo dobivala. I to bi mi jedva pokrilo troškove dok ubrojim troškove benzina i cestarine jer su mi pokrivali kartu za vlak kojim da idem bi mi trebalo 6 sati do Rijeke.. ali to za pratnju mi je teško za povjerovati jer to znači da bi nakon punkcije ili transfera trebala po njima voziti sat i po vremena ili satima čekati i putovati vlakom... uh 😤
Vezano za putne naloge ; prije mi je soc. Gin napisao SAMO na dan punkcije pratnju, a po novom mora ici kod svog lijecnika opce prakse s mojim otpusnim i traziti na temelju tog putne troskove.
Za ove ostale moje folikulometrije nikad nisam dobila pratnju a hodocastim godinama po postupcima🙄🙄🙄
Ja imam do Zg 130 km i nisam nikad dobila putni za mm osim kad je išao na spermiogram, još mi je i sestra rekla da ne zna jel ce mi zavod isplatiti kad sam ju tražila za folikulom.posto nisam trebala od nje uputnicu nego sam imala D1 na Sv. Duhu, ali predala sam pa kako bude.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Kika22 i Nada88 ja sam u De istu u Frankfurtu radila u klinici VivaNeo ima ih par u De pa si pogledajte jesu blizu imaju jako razvijenu tehnologiju
Ja sam bila u 12 na stimuliranom ICSI i nije uspjelo odma kad sam dobila prvu mengu krenili u prirodnjak i uspjelo s smrzlicima
Vidite dali vase klinike rade Assisted Hetching ja i jos tri poznanice ostale po prvom tome postupku trudne
Ja sam u AOK i oni snose sada sve kai i neke preglede kasnije kod ginekologa koje prije nisu
Ja evo sretna u 13 tjednu
Zelim vam svima srecu 😘
Joj cure ja sam mislila da sve dobivate tako putni nalog.. jer kažem ja sam 2 puta dobila višekratni uz pratnju bez problema. Prvi su mi isplatili točno a sad ću baš vidjeti dali će mi priznati sve odlaske po ovom zadnjem što ću sad predati.. svejedno mislim da bi sve trebale imati pravo na to bez iznimki..
P.s. Čekalice moje (transfera, bete, ili postupka kao ja) sretno vam!! Nadam se da ćemo se sve uskoro preseliti na ljepšu temu 🙏🙏🍀
Pencil, pa nema bolje ocjene od aa, bit ce to veliki plus
Karla89, neka bude sretan kraj ovaj put
A zasto su meni radili icsi ako je spermiogram odlican? Morat cu pitat sljedeci put (kojeg nece ni bit ). Ovaj put sam bas nekako optimisticna.
Cure u Njemackoj, vi placate postupak pa vam se vraca 50 ili 100%? Kako to ide? Na koliko postupaka imate pravo?
Sortiraj odgovore
Najstariji