Hrabrica mene ona 2x punktirala od cega sam jednom imala 10 folikula i stvarno me nista nije boljelo. Cak me stalno ispitivala jesam li stvarno u redu i jel hocu sa stane, a ja fakat onak osjetila neke ubode, al nis specijalno. Njezna je i ako ti je tesko moze polako ici pa stati malo itd..
Tnx na odgovoru 💓 i koliko je trajala punkcija tih 10 folica?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrica mene ona 2x punktirala od cega sam jednom imala 10 folikula i stvarno me nista nije boljelo. Cak me stalno ispitivala jesam li stvarno u redu i jel hocu sa stane, a ja fakat onak osjetila neke ubode, al nis specijalno. Njezna je i ako ti je tesko moze polako ici pa stati malo itd..
Tnx na odgovoru 💓 i koliko je trajala punkcija tih 10 folica?
Dr.Jukic je ok sto se tice punocije,kad sam ja na punkciju onda prica viceve i sl. da te opusti i ne mislis o boli...imala sam 18 folikula najvise punkcika trajala 15-20 min...jer kad je jesan jajnik rjesila malo je napravila pauzicu pa nastavila dalje...nike nista strasno😁
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Grizli hvala draga, da meni sve dali za stimaulaciju i štopericu jer sam ja rekla da ću probat sama sebi davat terapije. Pa sad dali će biti razmjena dobara ne znam, vjerojatno ću nešto vraćati jer su mi kraći ciklusi. A dobit ću jošnešto ili će mi pisati na otpusnom pismu za poslje transfera. Mozak mi je dalje odbijao prihvatit da ima toga još pa nisam ni pitala, a i još daleko se čini transfer..sad se samo nadam da će do njega doći. Pokazala mi je kako ću bemfolu koristit, pogledala sam i na youtube. A ove ostale će mi objasniti 6dc kad budem trebala ići na prvi uzv. I to sam odgledala na youtube pa valjda neće biti problem. Sretno ovaj ciklus da ti odrede implatacijski prozor točno u sat pa da idući FET bude uspješan!Medo hvala ti draga, ja sam ti doma donjela Bemfolu300 x 4, Bemfolu150/75 x 10, Cetrotide0,25 x 7, Pergoveris150/75 x 10, Brevactid5000 1kom i još igle i špricaljke posebno za pergoveris čini mi se.
Što si ti dobila u protokolu? Ja isto čekam mengu.. mislim da će mi doći negdje od nedjelje do srijede.Sretno draga! Pratimo se onda.
Ja sam dobila menapur,brevactid i ovitrelle,moram jos vaditi fsh i p4 onda ce odrediti samo to ili jos nesto za snizavanje fsh.Dali ti trebas ponoviti krvnu sliku 2 dan.?Rekla je da mora biti 10 najvise 11,meni je zadnji put bio 12.Dali su ti pokazati tamo kako se pikas i gdje?Meni ce biti prvo...pa pitam.Ja moram dobiti oko Uskrsa,ali normalno rade pa se ne brinem.Sretno i tebi draga.Neka ti je zadnje i naravno pratimo.🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nasty nama iako se same pikamo ne daju sve lijekove odjednom nego kako dolazimo na uzv tako dobivamo. Ja sam im rekla da smo ko ovisnici moras doc tamo po dnevnu dozu. E a sta nije Bevacid da si moras dat u mišić? Ili sam ja pobrkala nesti? Ja znamd a sa zadnje pute trazila stoperice koje se daju u trbuh jer mi je prekomolicirano ici na hitnu za to jer stalno nesto drame i lutrija je uhvatiti ih u 22h.
Hrabrica bravo super rezultat! Prezivit ces ti to ne brini razmisljaj samo da je to samo 1 teska steprnica do uspjeha. 🤞 Sretno!
Jenn sto kazu kakva je sitiacija kod tebe danas sa embricima?
Cure hvala vam od srca 💞
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Evo sad sam stigla doma.
Od 5 js - 4 su bile zrele, razvila su se 3 embrija, od ta 3 dva su bila dobra i jedan malo losiji. Jedan smo vratili a za druga dva moram doci u utorak pa ce mi reci kako su prosli.
Ne znam u kakvim stadijima i kolikostanicni ali nadam se najboljem :)
Beta tek 3.5., do tada stignem ili dobiti m ili popisat barem 3-4 testa
Hrabrica sretno!
Grizli sto se tice stoperice mene su poslali s hitne da odem na ginekologiju da mi oni daju. Tamo su bili super i odradili mi to bez problema sa smjeskom.
Jenn super rezultat, držim fige da i ostala dva budu dobra i da imaš smrzlice, sad samo polako do testa 😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja sam mogla birati 1 ili 2, strah me 2, ipak sam ja u godinama
Koji je tebi dnt, kako se osjecas?
Sortiraj odgovore
Najstariji