Hani sljedeći tjedan očekujem menstruaciju pa bi onda trebala na uzv 2dc. Nadam se samo da me neće zeznuti vlasitito tijelo i da cu dobiti bar u četvrtak jer humana kod nas u Rijeci nece raditi tajj vikend oko Uskrsa 😐 prije tjedan dana sam bila na punkciji, nije bilo stanice e sad neznam dali mogu očekivati da mi menga dođe točno 14 dana nakon punkcije ili kasni u tom slučaju kad nije bilo ovulacije 🤔 kakva su vaša iskustva?
Čestitam svim trudnicama!!! Kakav vjetar u leđa!!!
Svim čekalicama sretnooooo, ne mogu vise pratiti koliko nas ima. Dok dođem s posla bude 10-tak novih stranica
Grizli ja jucer krenula s utricima, u ponedjeljak je transfer. Prp radi prof. Šijanovic, on je voditelj humane i njega sam pitala za tebe. Jos ih se dvoje bave s mpo ali nisam sigurna jel to rade. Kod mene ti je puno puta endometrij zadebljan, a vodeceg nema. Kako cure kazu, tijelo je bombardirano stimulacijom i treba nekoliko mjeseci da se vrati u normalu.
Delfin85, sretno! Gdje si u postupku, sto je problem?
MimicaRi, kad ce onaj tvoj odgodeni stimulirani?
Jenn, znamo da si nervozna, pa 1. put ti je. Navijamo za odlicne zametke
Nada88, ako i ne uspije ovaj put, uspjet ce sljedeci. Što bih ja dala za tri smrzlica!!!!
Kika22, kakav je tvoj plan za dalje?
Soyseka i pink01, uzivajte u trudnoci!
Rita88,bas lijepo. Prirodno zatrudnit nakon neuspjelog postupka i godina pokusavanja, volim takve price!!! Sto je bio problem kod vas? Na prvu sam te zamijenila zarinu86, ona se jos nije javila nakon feta.
U Petrovoj sam kod doktorice Jurković
a kod mene je PCOS i kod muža slabo pokretni plivači...
Uglavnom išli smo 2 puta na inseminacije i sad smo prvi puta u IVF.
Mene već tri dana boli sve ali ne jajnici kao da ću dobiti nego više ono kao da me unutra u središtu boli...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
O cure hvala sad ste me umirile. Danas me toliko puta pregeldala da sam se vec zabrinula. Imala sam samo 2 put sto ja znam anovulacijske cikluse al je endo onda ostao tanji. Sad one trazile ko lude folikul, a nj3ga nema na vidiku.
Ninna hvala za info i sve! Sretno na FET-u da ovaj put bude uspjesno.
Pencil meni su sad zadnje 3.dan 3 embeija bila aa, a 3 ab. Nastavili rasti 2 od aa i 1 od ab ocjene u blasticu. Nema veze ako je sporiji i moji su bili ako nije radjen icsi normalno je bitno da se pravilno dijeli i razvija. Ti si u Rijeci ili si negdje drugdje sad isla?
Jenn sretno sutra i da javis lijepe vijesti!
Mene je danas jako bas potreslo kad sam isla od dr. van iz kbc jedna cura je sjedila ispred odjela i ona i muz su plakali. Srce mi se slomilo kad sam ih vidila, a i tako su mi ovi dani tuzni. Uh da bar sve ovdje ugledamo svoju djecicu uskoro!
Grizli, jesi li pitala dr. za prp? Sto ste onda dogovorile za fet? Estrofem ili...?
Grizli draga bas o ovome čitav dan razmišljam kad ćemo mi biti majke, pa zar puno tražimo od života ! Čitav dan neka tuga i ljutnja u isto vrijeme u meni 😢😬
Pinko zaboravila napisat cestitam od srca i d ato budee jedna lijepa velila beta i snazno srceko! Sretno!
Hani ja sam ovaj ciklus samo u monitoringu ciklusa nece biti feta, nego iduci ciklus. A na temelju ovoga svega ce odluciti sto ce mi sve dat onda za taj ciklus u kojem bi isao fet. Danas smo toliko razglabale o tim folikulima kojih nema da sam zaboravila pitat za prp, al idem opet u nedjelju pa cu ju pitat. Ne bi njoj nis to bilo cudno da ja nemam ovulacijske bolove ko kad sam na stimulaciji daleke uzv pregled bolan, trbuh napuhnut, grudi bolne, cak i cervikalne sluzi imam vec 3 dana... Nju budni sta ja imam sve predovulacijske simptome ko da ce biti za 2-3 dana, a ovulacije nema iz cega biti. Zaboravila prije napisat u 1 mjesecu sam bila na stimulaciji, al meni progesteron sprcka cikluse sto ocito se i sad dogadja.
O cure hvala sad ste me umirile. Danas me toliko puta pregeldala da sam se vec zabrinula. Imala sam samo 2 put sto ja znam anovulacijske cikluse al je endo onda ostao tanji. Sad one trazile ko lude folikul, a nj3ga nema na vidiku.
Ninna hvala za info i sve! Sretno na FET-u da ovaj put bude uspjesno.
Pencil meni su sad zadnje 3.dan 3 embeija bila aa, a 3 ab. Nastavili rasti 2 od aa i 1 od ab ocjene u blasticu. Nema veze ako je sporiji i moji su bili ako nije radjen icsi normalno je bitno da se pravilno dijeli i razvija. Ti si u Rijeci ili si negdje drugdje sad isla?
Jenn sretno sutra i da javis lijepe vijesti!
Mene je danas jako bas potreslo kad sam isla od dr. van iz kbc jedna cura je sjedila ispred odjela i ona i muz su plakali. Srce mi se slomilo kad sam ih vidila, a i tako su mi ovi dani tuzni. Uh da bar sve ovdje ugledamo svoju djecicu uskoro!
U Splitu sam i dalje. Sretno na fetu i napiši kad stigneš (znam da ste već pisali) šta je dobro piti za jajne stanice i iza transfera.
Meni biologica rekla da sad ako ne uspije da počnem pit Q10 i omegu. Nakon transfera mi na otpusnom oba puta pisalo samo folacin i utrogestan pa sve nešto mislim da bi još nešto ubacila, možda l arginine ?
Nada, bila sam u AOK i upravo zbog potpomognute samo se i ja i muž prebacili u DAK jer oni prva 3 stimulirana placaju 100%. Ostaje krankenkasse placaju zakonskih 50%
I ja sam u AOK,a doktorima i pristupm sam bila super zadovoljna iako mije ulodilo plodom 😏
Ali kad to sve usporedimo sa Osjekom i dr.Š 😝razlika nebo i zemlja!!Al sada sam čula da se stanje znatno popravilo i da je nova biologinja tako da..držim fige svima na najjače!!
Sortiraj odgovore
Najstariji