Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    10. Lipanj 2015. 22:08

Najbolje da se mi njima tam nacrtamo i kazemo da oni nama fino spice injekcije za induciranje i da se rijesimo muka...i sebe i njih...pa ko ce tam cmrljit svk dva dana po ovim vrucinama

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 22:58

Ma joj mislim da cemo mi na kraju zadnje ....i to sa 42 tjedna indukcijom . kak smo krenule .

Mary36
    11. Lipanj 2015. 00:01

Joj nadam se da nećemo...s ovolikim bebama raspuknut čemo se do 42 tjedna...sve me strah. Mislim da samo trebamo krenuti pa čemo potaknuti jedna drugu malo!

Buco tvoj
    11. Lipanj 2015. 00:08

Haha...mislim da moramo muzeve ukljuciti. Iako je oj rekao da mogu zaboraviti da on lupa u bebinu glavu 

Ma joj imam osjecaj sto dalje to me vise strah. Da sam rodila prosli tjedan strah uopce nije bio tolki kolki je sada.

renchiii
    11. Lipanj 2015. 13:55

Ja sam baš isfrustrirana da cu prenjeti i da cu svaka dva dana put petrove, a onda i svaki dan... Kak sad neće van, a gurala se kad nije trebala??  Bas sam ljuta!

Na kraju moja beba kai nije velika, 3100 je izmjerio prosli tjedan, a meni trbuh ogroman i isto mi vec visi kak mary kaze i tezak mi je jako.

Utjesile ste me onda s tim tupim bolovima, prepala sam se da nije neka upala... Mene isto buco boli kad se dignem, pogotovo po noci i ujutro, a jajnici kad malo vise hodam i pred kraj dana. Mjehur skoro stalno.  Navecer kad legnem u krevet me boli ko kad mengu imam.
    Danas imam bijeli mlijecni iscjedak bas jako i isto mi ide na zivce... ma sve mi ide na zivce i hocu svoju bebu vani!!!!!!!

Buco tvoj
    11. Lipanj 2015. 15:37

Meni ti je taj iscjedak stalno mljecni i nervira me. Vec tri dana idem po 10 puta na wc,vec sam si sve rane napravila. Moja malena imam osjecaj svaki dan sve mirnija i to me izluduje. A danas se bas lose osjecam,rekla sam da mi se nekak cini da necu izdrzati do ponedjeljka.... 
    Ali krenula mi ona sluz opet ko kad sam bila u bolnici i sad neznam jer se otvaram dalje ili se cijedi jer sam otvorena ili je to raspadnuti cep jer ima toga dosta svaki dan. 
    A zgaravica me ubija. Neznam sta bi vise popila/pojela da se smiri. Uzas jedan. 
    Neka panika me hvata za bebu jel bude sve ok,da se sad nesto na kraju ne dogodi,bas sam depresivna. 
    A sto me svekar ubija u pojam svaki put kad nazove,njega strah poroda vise neg mene. Danas me pitao ak me uhvate trudovi a muz na poslu da dok on dode s posla,a treba mu 15 min da cu ja vec roditi. Pa onda ko ce meni hitnu zvat ako budem sama doma,objasnis mu da za to ne ide hitna pa ga muci dal ce se muz onesvjestiti kad dode doma i vidi krv. On valjda ocekuje da to krv sa trudovima tece u potocima. Ajme luda sam. A nemrem se bas uvijek ne javiti na telefon 

Mary36
    11. Lipanj 2015. 16:31

Joj cure mene je noćas baš stislo...nisam spavala ni u jutro čak...nemam pojma dal je to nešto pravo počelo ili kaj. Kontrakcije imam stalno, ne čine mi se baš pravilne i sad mi je malo lakše. Al trbuh svako malo ko kamen i boli dok se stvrdne ali samo s prednje strane, leđa još ništa. A od nekih pet u jutro me boli kao jača menga skoro bez prestanka...ma totalno sam iscrpljena i neispavana tak da se nadam da ne bude krenulo prije nego se odmorim. I živćana sam ko pas Od čepa ili čudnog iscjetka još ništa...a valjda to znači da se nisam još otvorila? Ma kažem vam, ja ću se poroditi tu na kauču s mačkom...

Buco tvoj
    11. Lipanj 2015. 16:55

Mary ti bus bar uz macku i to jos na kaucu. Vis ja bum po svom svekru na wc i to sama za 15 minuta 

Mislim da nam je svima dosta. Rekla sam muzu da imam novaca tolko,otisla bi ravno u privatno rodiliste i rekla vadite ju odmah van tu su vam novci,kak god prirodno,carski svejedno,samo da ja rodim i da je ona kraj mene da vise ne osluskujem pokrete i trudove i sve tako to. 

Buco tvoj
    11. Lipanj 2015. 16:55

Mary ti bus bar uz macku i to jos na kaucu. Vis ja bum po svom svekru na wc i to sama za 15 minuta 

Mislim da nam je svima dosta. Rekla sam muzu da imam novaca tolko,otisla bi ravno u privatno rodiliste i rekla vadite ju odmah van tu su vam novci,kak god prirodno,carski svejedno,samo da ja rodim i da je ona kraj mene da vise ne osluskujem pokrete i trudove i sve tako to. 

renchiii
    11. Lipanj 2015. 18:03

Mary mozda si se pocela otvarati i mozda je nesto krenulo... znas da prvorotkinjama moze danima trajati...

Bas jesmo sve vec lude, mene isto strah za nju najvise, poroda me cak i nije, nekak se nadam da cu bit na mamu i da ce to brzo ici....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI