I ja isto, a kod tog znojenja mi ni dnevni ulozak ne pomaze, bas mi budu mokre gacice...

Jutro curke :-)
Ste zive? U komadu?
Ja sam misla da cu nocas ici roditi kak su me nocas copila dva ful jaka truda. Bas me boljelo. Ali smirilo se
Jutro!
Ja po cijele dane imam ful jake trudove i mislim da me otvaraju jer me bole sve kosti dole... mislim da kad me uhvati da cu doc 8cm otvorena i onda aj bok i epiduralna i ostale droge i krepat cu od bolova...
Frendica me plasi da ce me Blajic ostavit sutra u bolnici poslije ctg-a...

Evo nas iz TA...nista od mojih 8 prstiju...bila gotova u pune 2 min..uloziva za vrsak prsta i pregled opet za tjedan dana...i mene je buco nocas bolilo na sve strane...4 puta su me probudili bolovi...al eto,laznjaci nas pripremaju za finale

Renchiii mogu te poslat ravno u radaonu da ides. Pa mozda ti daju drip ili nesto. Ako budes prejako otvorena. Nadam se da bude sve ok i ds ti bebac bude aktivnija nego moja .
Pikica ovo je boljelo bome posteno. Misla sam si ak nastavi ode ja put Petrove,ali smirilo se .
Di nam je Mary?
Pikica kaj ipak ne bus samnom? Al nis to ne znaci, otvoris se ti u 2 dana
Uzasno me boli trbuh danas i reze me jako. Dole nisko sve... ak mi bude cijeli dan tak ici cu na hitnu navecer, fakat me jako boli... sad cu malo leci jer sam peglala sat vremena pa se mozda smiri

Evo i mene! Joj cure koja sramota, ja se upravo probudila! Opet nisam mogla cijelu noć spavati, beba skakala ko divljak i tuče s jedne strane u rebra s druge po cerviksu...ma samo sam jaukala. Renchiii pa možda ti je krenulo! Ne osjetiš neke pravilne bolove? Možda ni ne stigneš vidjeti Blajića sutra! Samo nemoj predugo doma ostati pa roditi u autu da te sve vidimo na dnevniku

Joj Pikice nas uložive ni ne doživljavaju...ha, ha, ha...odmah van i sve je ok kad ima i otvorenih u čekaonici

Renchii jel bus nam ti otvorila sezonu radanja . ujutro prije ctg se fino napapaj i popi kavu ili colu nekoj biti luda ko ja pa da ti rade dramu da ctg nije dobar jer beba spava.
Mene opet leda bole,kaze susjeda da je mozda zato kaj je jucer dirao cerviks (mislim to kaj je ostalo od njega jer na nalaz pise da je skroz nestao).
Mary,ti i Pikica ste zabetonirane i nema otvaranja
Mary nisi jedina kaj je ponoci gledala u plafon. Ovaj moj spava ko top. Ja ga maltretiram,budim ga,ali on nista. Mislim da ak cu u noci morat u rodiliste da bum ga morala zaliti s vodom da se digne,jer bu mi reko aha sad cu ja i okrenut ce se na drugu stranu
Ha, ha...moj isto spava ko top, al neka jadan kad cijeli dan radi, bar da se naspava. Cure ja se jučer upiškila...beba skočila i ja počela piškiti...ovo postaje već sve strašnije. Danas stalno imam osjećaj da ću se upiškiti i samo stiščem!! Sad više stvarno ne budem za javnost!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji