Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    09. Lipanj 2015. 22:02

Malo ju prodrmaj... Moja reagira odmah, nekad mi isto bude zao kaj sam ju budila... ja znam di su joj stopala i guza jer isto strsi malo pa ju poškakljam 

Buco tvoj
    09. Lipanj 2015. 22:14

A malo se kao promeskoljila,ali valjda joj nije njen dan danas. Neznam. Jer bas je mirna bubica. Mozda se razbudi kad cu ja trebat spavati 

Bublica123
    10. Lipanj 2015. 11:22

Ej curke...eto i nas...mami bio jucer rođus pa smo papali svakakvih finih stvari...danas odmorko, ne mislim nikud đipat...renchi jel si spremna? Bucek i mary kad mi dodjemo na red taman ce zahladit ziher...vjerojatno ce nam trebat skafanderi za izlazak iz bolnice

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 12:06

Hej 
    Pa stvarno neznam vise. Jednom si mislim da bu joj vruce i u onome kaj sam lagano pripremila,a drugi put da bu joj hladno i u trenirkici. Stvarno neznam.

Ja ludim jer moja princeza se odlucila bas umiriti i cekati ne znam sta. Mrzim kad nije aktivna ko inace da mi rebra izbija. A ko zna mozda i to nekaj znaci. 
    Dan mi je odlican  do negdje 6 sati popodne,a onda krenu bolovi i kontrakcije. 

Ne znam jel sam ja proluopala od trudnoce ili kaj ali nebi vjerovale kaj mi se dogodilo. Kak mi je princeza na mjehuru tako sam ja isla proslu noc valjda svakih 15 min na wc. I malo spavam,pa wc,pa spavam,pa wc i tako non stop. I ujutro (citaj podne) se probudim i nisam sigurna jel sam ja to sanjala ili je meni ispao sluzni cep u tom mom hodocascenju na wc. Pa eto ja to jos uvijek neznam. 

Mary36
    10. Lipanj 2015. 14:13

Ha, ha, ti nisi sigurna da li si sanjala da ti je čep ispao! Zamisli da to kažeš na pregledu Goluži. Meni ti isto sve kontrakcije i bolovi počinju preko noći, al mogu vam reći cure da mi je sve bolje i bolje! Uopće se više ne osjećam ko da budem rodila. Što smo smiješne mi na ovoj temi, totalno smo paničarile a sad nikako da krene nešto!
    Pikice ja sam si pripremila totalno ljetnu haljinu za izlazak, ak fakat zahladi i mužek bude mi morao birati topliju odjeću izaći ću ko klaun.

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 14:18

Hahahha... Pa fakat nisam sigurna. Kak sam isla u polusnu na wc,neznam jesam sanjala ili je fakat to bilo. .
    Ja mislim da mu to kazem da bi me kroz prozor izbacio i morala bi ic traziti drugo rodiliste .
    E nikak da krene,stvarno me vec izluduje,a tak bi voljela s nekom od vas zavrsiti u radaoni. Da nebudemo solo u sobi,a jos ak nas strpaju i u predradaonu da imam s kim brbljati. 

Bublica123
    10. Lipanj 2015. 14:41

Kak smo krenule mogle bi mi fakat otegnut jos...ja sam se psihicki pripremila da nece ovih dana i ok sam...pa dosta mi nonstop brojanja, sad ce,sad ce a zabetonirana do ibera...iako to nista ne znaci...pocnes se otvarat u tren oka i eto pizdarije...cak sam muzu predlozila da odemo na more

Mary36
    10. Lipanj 2015. 14:51

More...i ja bi na more. Mora da je baš super plivati s ovakvom trbušinom. Za tim dosta žalim da ne mogu ić...
    Kad se tam po bolnici počnemo derati jel tu negdje Renchiii, Buco tvoj, Pikicaaaaaa! Hitili budu nas van

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 15:02

Hahaha pikica kad se porodis u autu.  
    Joj mene svaki put kad idem na wc ulove te kontrakcije. Uzas jedan. A muz bi na svaku moju bol me strpao u rodiliste. A bas bi voljela da se rodi u subotu na njegov imendan .
    Ja se izgleda dalje otvaram jer opet imam onu glupu sluz tak da neznam stvarno vise. A dam se kladiti da je skinuo sav da bi rodila ovaj tjedan,jer onda me skida i sa ljekova koji mi sprjecavaju trudove.

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 15:03

Mary da idemo na more sigurno bi plutale ,trbuh bi nas drzao na povrsini. 
    Hahah... Pitamo babicu oprostite jel tu negdje mozda rada Mary,pikica ili renchiii. Mislim da bi nas blijedo gledali da buncamo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI