Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    10. Lipanj 2015. 16:09

Hahahaah ko na lufticu bi plutala...predobro...ma daj nas zamisli kak urlamo svaka u svom boksu

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 16:26

Poslje se nebi dale iz biolnice. Tulum bi napravile u sobama 

Mary36
    10. Lipanj 2015. 16:43

Sad opet kad nema renchiii odmah mislim da rađa!

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 18:13

Da ona je danas isla na ctg,tak da ssam i ja na to pomislila. Bas mi je to palo na pamet.

Mary36
    10. Lipanj 2015. 18:19

A ma daj, možda su je onda zadržali ak je otvorena Ili se s mužem šeće naokolo i klopa sladoled i kolače u vinceku, ha, ha!

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 19:17

Hahah... Joj ja bi u vincek .

Mene mala izluduje sa svojom slabom aktivnoscu. Da to nije znak da je porod blizu 

Bublica123
    10. Lipanj 2015. 19:39

Ja sam danas mišu kupila dva bodija kamatarke znaci to je toliko slatko da cu poludit...vecsam mu nakupovala toliko robice da ce biti glavni frajer u gradu

Go renchi, go renchi!!!!

Bucek tijesno joj je i ne brini...priprema se za van...dosta joj je pupice

renchiii
    10. Lipanj 2015. 21:14

Hahaha, bas ste me nasmijale! Ja cu vas traziti po sobama kad budem na odjelu! Fakat ce mislit da buncamo! 

Ovo drugo je, tj. nisam ostala nego sam po kavama i sladoledima 

Bila na ctg-u i nisu mi apsolutno nis rekli nego da dodjem za 2 dana na kontrolu. A moja zvjerka ubila onaj pojas nogama, vise su se sumovi culi od njenog migoljenja nego srce 
    Kak bi ja stisnula to na trbuh tak bi ona gurala iznutra u stilu kaj hoces pusti me na miru 

Jel vas boli trbuh dole, onak ko kad vas jajnici bole? Pocelo me to brinuti jer mi je bas tupa bol s obe strane vec danima...

Buco tvoj
    10. Lipanj 2015. 21:23

Oooo Renchiii mi vec mislile cvijece nositi pod prozor jer si rodila 

Mene nema kaj ne boli. Jajnici,mjehur,leda,sve,bas sve. A pogotovo kad se dignem iz kreveta uzas jedan.

Mama mi napravila pekmez od jagoda,ubila sam se u njemu

Bitno da je bila aktivna,a ne ko moja ljencina, iduci put joj tatu vodim na ctg jer uvijek divlja kad je on blizu. 

Mary36
    10. Lipanj 2015. 21:32

Renchiii ne daješ nam nikakvu nadu!! Mene su baš jako stisle bh kontrakcije i tak me počelo boljeti da se već veselim, ha, ha. Isto me sve dole tupo boli i kao da me peče stidna kost, al to je sve od spuštanja bebe. Trbuh mi je tak nisko da bude mi ak se ne porodim opal do koljena...To kad kao jajnik boli mi se čini da se beba ugnjezdi na njega da tak boli...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI