Hahahaah ko na lufticu bi plutala...predobro...ma daj nas zamisli kak urlamo svaka u svom boksu

Da ona je danas isla na ctg,tak da ssam i ja na to pomislila. Bas mi je to palo na pamet.
A ma daj, možda su je onda zadržali ak je otvorena Ili se s mužem šeće naokolo i klopa sladoled i kolače u vinceku, ha, ha!

Hahah... Joj ja bi u vincek .
Mene mala izluduje sa svojom slabom aktivnoscu. Da to nije znak da je porod blizu
Ja sam danas mišu kupila dva bodija kamatarke znaci to je toliko slatko da cu poludit...vecsam mu nakupovala toliko robice da ce biti glavni frajer u gradu
Go renchi, go renchi!!!!
Bucek tijesno joj je i ne brini...priprema se za van...dosta joj je pupice

Hahaha, bas ste me nasmijale! Ja cu vas traziti po sobama kad budem na odjelu! Fakat ce mislit da buncamo!
Ovo drugo je, tj. nisam ostala nego sam po kavama i sladoledima
Bila na ctg-u i nisu mi apsolutno nis rekli nego da dodjem za 2 dana na kontrolu. A moja zvjerka ubila onaj pojas nogama, vise su se sumovi culi od njenog migoljenja nego srce
Kak bi ja stisnula to na trbuh tak bi ona gurala iznutra u stilu kaj hoces pusti me na miru
Jel vas boli trbuh dole, onak ko kad vas jajnici bole? Pocelo me to brinuti jer mi je bas tupa bol s obe strane vec danima...

Oooo Renchiii mi vec mislile cvijece nositi pod prozor jer si rodila
Mene nema kaj ne boli. Jajnici,mjehur,leda,sve,bas sve. A pogotovo kad se dignem iz kreveta uzas jedan.
Mama mi napravila pekmez od jagoda,ubila sam se u njemu
Bitno da je bila aktivna,a ne ko moja ljencina, iduci put joj tatu vodim na ctg jer uvijek divlja kad je on blizu.
Renchiii ne daješ nam nikakvu nadu!! Mene su baš jako stisle bh kontrakcije i tak me počelo boljeti da se već veselim, ha, ha
. Isto me sve dole tupo boli i kao da me peče stidna kost, al to je sve od spuštanja bebe. Trbuh mi je tak nisko da bude mi ak se ne porodim opal do koljena...To kad kao jajnik boli mi se čini da se beba ugnjezdi na njega da tak boli...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji