Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    12. Lipanj 2015. 20:58

Cure kaj vi mislite da sam ja luda jer ja jos uvijek mirujem? 
    Jel ja uopce smijem se kretat? Goluza nis nije rekao 

Renchiiii znaci druskamo se u ponedjeljak 
    I meni je skroz nestao i sluz curi i curi. Uzas jedan.

renchiii
    12. Lipanj 2015. 22:38

Ja planiram na jesen 5. godinu upisati ako princeza to bude dozvolila 
    Di si ti zapela?

Mene trbuh boli cijelu vecer, negdje od 5-6, valjda od pregleda i bas imam pritisak na zdjelicu i debelo crijevo... ko zna, mozda nocas krene.

Buco pitaj ga u pon, trebala bi vec pocet s aktivnostima. Ali super ako nema cerviksa, brzo ce to kod tebe onda ici...

Mary, vidim da si ti bas naumila  roditi, svaka cast, disciplinirana si nema sta! 

Bublica123
    12. Lipanj 2015. 22:51

U sri. Imam strategiju razvoja a 06.07.racunovodstvo...zadnji ispit...diplomski gotov a ovo nikako rijesit...odgađala i sad napravila sranje...umjesto da se koncentriram na porod ja na racunu 

Mary je opako krenula...ja danas najasila na muza...siromak bez kisika ostao u punih 5min sexa...sad sam dobrih 10kg teza od njega...jos ga prignjecila trbuhom , hahahaha, za poludit

Obavezno nam javi ako krene veceras...moj muz radi vikendom nocne pa je angazirao vinceka da me fura u bolnicu ako krene...dogovor je prvo u slasticarnu po kremsnite a onda pravac petrova

Mary36
    12. Lipanj 2015. 22:57

A moram malo...a ovo s mužem ne napreduje kod mene najbolje kako me sve boljelo zadnjih dana, a i tako me iznervirao da mi nije bilo do ničega
    Renchii držim fige da krene noćas!!
    Buco tvoj ja bi se već kretala na tvom mjestu, samo ne znam kako to ide ak krenu trudovi a ti još imaš konac?Sad kad ti ga maknu kreni okolo skakat ko luda da dođeš malo u formu.

Buco tvoj
    12. Lipanj 2015. 23:01

A reko mi je samo ako krenu trudovi ili pukne vodenjak da dodem na hitnu. I to je to . na nalazu uvijek pise strogo mirovanje ,lezanje . velikim slovima i sa sto usklicnika,a sad na ovom zadnjem pise samo dobila upute. A upute su ko da sam malpumna pa neznam da ak krene moram doc ... 

Sutra cu ja malo s drugog kata u dvoriste polako pa kak bu bu. 

Ovak bum a porodila iduce godine u 6 mjesecu 

Bublica123
    12. Lipanj 2015. 23:08

Cure moje stopala si ne smijem pogledati...naoteceno za poludit...bogu hvala na japankama i natikacama...ne znam kako bi da moram nosit zatvoreno...groznooo izgleda i osjecam kao da pulsiraju
    mary i buco nadam se da ce i nama brzo krenuti jer cemo izludit i sebe i druge

renchiii
    12. Lipanj 2015. 23:43

I mene stopala muce, peku me koliko su vruca i pulsiraju i odveatno izgledaju 

Kod mene stanje isto, idem pod tus i u krevet pa kak bu bu... mozda je samo posljedica pregleda.

Ak krene, na putu do bolnice vam  napisem samo da sam otisla 

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 00:47

Renchiii ja sam ti zadnji put nakon pregleda imala strasne kontrakcije. Misla sam da cu iz koze iskociti kolko me boljelo. I pitala susjedu,ona ceka sad 11 bebu i rekla mi je da je pod kraj njoj u svakoj trudnoci poslije pregleda bilo tako. Tako da moguce stvarno da ti je od toga.

Ja sam vjencanoj kumi rekla da mi pase ili sutra ili pocetkom iduceg tjedna. Nikako ne kasnije . 

renchiii
    13. Lipanj 2015. 09:50

Jutro! Kod mene opet hrpetina zeleno smeđe sluzi! Ne kuzim...
    bolovi jaci nego jucer, objesila sam ves na balkonu i sad me u krizima razvaljuje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI