Ma renchi nema kaj...to je sad pitanje trenutka...sve se lagano priprema pa vjerojatno i taj iscjedak je neki znak....sad mozemo samo cekati poruku, krenulo jeeeeee
Sretnooooo i samo hrabro...neka bolovi brzo prodju i curkica bude brzo u maminim i tatinim rukama

Cure mislim da je fakat krenulo! Znoj me probija koliko boli, svakih 15-tak min i traje 20-30 sekundi. Sogorica kaze da ne zurim u bolnicu da se mozda samo zdjelica siri i da to moze trajat do sutra.
Cekam muza do 2 s posla pa ak bude i dalje tak idem u Petrovu.

Hej . mene Renchiii ta sluz isto izluduje. Nocas nisam spavala kolko su me prepone razvaljivale. A malena jucer bila aktivna uzas jedan,imala sam osjecaj da rukicama hoce izgurati mjehur van. Odvaratan osjecaj. Ali danas je mir (mrzim te njene oscilacije raspolozenja).
Renchiii ak nebus danas ni sutra postoji ti velikaaaaaa sansa da te Goluza u ponedjeljak posalje ravno u radaonu. On fakat dosta zena zna poslat. Dnevno mu bar 4 odu dok sam ja tamo.
Stize nam prva bebaaaaaaaaa....jupiiiiii....sretno renchiii danas napokon upoznajte svoju princezu

Renchiii sretno . Javi ako se uputis u Petrovu .
Nadam se da ne boli jako jako jako
Sretno renchiii!!! Ma ti si već otvorena, radije kreni kad ti muž dođe doma, neće to tebi više danima trajati.
Cure meni je isto loše, u jutro me opet hvatali nepravilni trudovi, boli me i u leđima i jako kao da ću dobiti mengu cijeli dan...samo kaj meni mužek dođe doma tak u 9 navečer... Kaj vi mislite? Jedino što meni i dalje ne ispada čep niti imam neki jaki iscjedak. Svakakve misli imam...bojim se da od mioma ne mogu dobiti preve trudove i sad sam već svašta počela brijati...tak da možda se sretnem s renchii u rađaoni il bar odem na hitnu pa nek me šalju jer me već strah!

I da beba mi se u jutro jako bacala i ko da je rukama ćupkala po cerviksu, što je grozno boljelo...probija se van Sad se samo malo tu i tamo promigolji.

Cure otisla sam! Zvala sam muza, sestra me vise nije mogla gledat kak se grcim, a i pocela mi je svjeza krv sa sluzi izlaziti pa sam sigurna da je to to... drzte fige, pomolite se za mene i moju zvjerkicu, a ja se javim...
Pusa

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji