Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    12. Lipanj 2015. 11:59

A nemrem,kad ti mene sestra svaki put zapise i predbiljezi kod Goluze. Tak da sam osudena na njegovu milost i nemiolost. 

Renchiii kak je prosao pregled?

Mene jutros kad sam isla na wc opet docekala hrpa sluzi i sad malo po malo ko da ispada svaki put. Neznam kaj je jel iscjedak ili cep. 
    Luda sam i trebam savijet jer znate mozda kako da vratim bebi u trbuhu normalan ritam. Jer moja cijele dane spava a negdje oko 8 navecer me pocne rasturati i tako do jutra. Bojim se kak kazu da beba kad se rodi ima ritam ko u trbuhu da bum luda kad se rodi. 

Buco tvoj
    [OBRISANO] 12. Lipanj 2015. 16:13
    Buco tvoj
    12. Lipanj 2015. 12:35

Renchiii mene ona nikad nije pregledavala,kad god sam bila kod nje bila je neka stazistica i ona me pregledala i bila je ok. Nadam se da je tebi ok :-)

Bublica123
    12. Lipanj 2015. 12:57

Da da u uto.tulum...a mene prof.u sri.narucio za ispit na faksu..hahaha...ne bi tu bilo nista grozno da je faks u zg...moj faks je u opatiji!!!!!!a boze dragi ludila...ak se porodim do tad sqmo cu mu proslijedit sliku iz rađaone

Mary36
    12. Lipanj 2015. 12:59

Ja sam bila na pregledima kod nje i bila mi je super! Mlada je i baš draga, tak da renchiii nadam se da je sve prošlo ok!
    Buco tvoj moja beba isto ima takav ritam ko tvoja...uspjela sam zaspati tek oko 9 u jutro i spavala sam neka tri sata...glava mi je ko bačva. Beba mi je toliko skakala cijelu noć da me već strah da joj nešto nije dobro. Imala sam i dosta jake kontrakcije i sad je prestalo...ma ja ću poludjet ženske!
    Tolko sam brijala na prirodan porod, a ak sad dočekam utorak tam budem preklinjala Hermana na indukciju.

Buco tvoj
    12. Lipanj 2015. 14:07

Pikica ti posalji muza .

Mary znam kako ti je,a prek dana dignem paniku kaj joj je jer me strah,a na kraju zenska ponoci ima tulum. Ja sam rekla da kaj god da me pitaju jel ocu ja hocu,sam da ne radam 15 sati. Da me pitaju jel ocu marihuanu ja bi rekla daj. 

Renchiiiii kakvo je stanje? 

Cure kak meni svi idu na zivce,uzas jedan. Cak sam i sama sebi pocela ici 

Mary36
    12. Lipanj 2015. 16:14

Pikice baš te uvalio...a dobro, možda češ se bar okupati iako ti ne bi bila u koži putovati po ovoj vrućini...
    Buco tvoj i mene je uhvatilo neko ludilo, mislim da će nam jadni muževi najviše nadrapati...nikako mi ne paše ova vrućina. Sad se bojim da sam već trebala roditi a nisam skužila i sl. ideje imam koje su vjerojatno totalno lude al ne može mi to nitko objasniti...ovi lažni trudovi će me ubiti u pojam. Samo se nadam da ću na pregledu bit otvorena i idem rađat odmah baš me briga.

renchiii
    12. Lipanj 2015. 19:30

Hello curke! Vodio me muz na lignje i zaspala sam ko top kad smo dosli doma, a bilo je vec 4.
    Cekala sam.da mu zavrse predavanja i pila kave od 11 kad sam bila gotova do pol 3 kad je on zavrsio 
    Tak da sam bas bila krepana. 

Pregled je super prosao, ctg uredan, glavica fiksirana u zdjelici i 2 prsta prohodna do ovoja i glavice. Bila neka super doktorica Renata Rališ ili tak nekak i bas je njezna i fina. Lijepo smo popricale i saslusala me, rekla je da je sve idealno i ne moze biti bolje i da samo šetam i brzo ce to. Za ove bolove dole s obe strane je rekla da su dobri i da se to beba gnjezdi u zdjelicu tj pritisce glavicom. 

Kontrolu imam u pon ako ne rodim do tad tako da Buco eto mene opet s tobom i to kod Goluze 

Al rekla mi je ova cura s kojom sam danas bila na kavi, a koja je rodila prije 2 tjedna, da je on njoj bio super... 
    Onda me odvela na odjel babinjaca i upoznala sa tetom koja nosi klopu i tak radi te pomocne poslove i rekla joj da ima da me cuva ko nju sto je cuvala kad je lezala prije 2 tjedna.  Kaze da ju je ta zena spasila.

Pikice koji je to fax? Da nije ovaj moj FMTU?

Cure biometeoroloska prognoza je fuj tak da nije ni cudo da smo zivcane!

Bublica123
    12. Lipanj 2015. 21:16

renchiii

Hello curke! Vodio me muz na lignje i zaspala sam ko top kad smo dosli doma, a bilo je vec 4.
    Cekala sam.da mu zavrse predavanja i pila kave od 11 kad sam bila gotova do pol 3 kad je on zavrsio 
    Tak da sam bas bila krepana. 

Pregled je super prosao, ctg uredan, glavica fiksirana u zdjelici i 2 prsta prohodna do ovoja i glavice. Bila neka super doktorica Renata Rališ ili tak nekak i bas je njezna i fina. Lijepo smo popricale i saslusala me, rekla je da je sve idealno i ne moze biti bolje i da samo šetam i brzo ce to. Za ove bolove dole s obe strane je rekla da su dobri i da se to beba gnjezdi u zdjelicu tj pritisce glavicom. 

Kontrolu imam u pon ako ne rodim do tad tako da Buco eto mene opet s tobom i to kod Goluze 

Al rekla mi je ova cura s kojom sam danas bila na kavi, a koja je rodila prije 2 tjedna, da je on njoj bio super… 
    Onda me odvela na odjel babinjaca i upoznala sa tetom koja nosi klopu i tak radi te pomocne poslove i rekla joj da ima da me cuva ko nju sto je cuvala kad je lezala prije 2 tjedna.  Kaze da ju je ta zena spasila.

Pikice koji je to fax? Da nije ovaj moj FMTU?

Cure biometeoroloska prognoza je fuj tak da nije ni cudo da smo zivcane!

Je renchi, fmtu!!!! Ja sam od onih koja je otegnula i nikako da stavi tocku na i. Jos smo i kolegice :))))) preeeedobro.

Super za pregled...pitanje je dana i stize nam prva princeza 

renchiii
    12. Lipanj 2015. 19:47

E da, i cerviks nestao pise! 

Mary36
    12. Lipanj 2015. 20:36

Super renchiii!!! Sad za vikend samo u šetnju i krenut će to Znači za nekih tjedan dana možemo se i mi nadati ako ne i prije! Iako mi se čini da si ti najaktivnija od nas pa si i zaslužila da te krene! Ja sam sad išla u šetnju od oko sat vremena i još sam se trudila brzo hodati koliko mogu pa se nadam da sam si malo pripomogla...jedino što me sad sve strašno boli dole.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI