A da mene je isto strah za nju kad mi je trbuh stalno tako stisnut mislim da pati, a tog se i bojim da će me ovako danima šarafiti...Sad je malo stalo, znači ništa još za sada...

Meni danas hrpa sluzi izlazi. Nekak mi se cini da cu do ponedjeljka roditi. Neznam zasto ali bas imam takav osjecaj.
Kod nas ista prica ...lagani iscjedak kao da se malo upiskim sa mlijecnom flekicom...lazni trudovi, pritisak na guzu i ja eto ko papiga
...on se kotrlja po pupici...bas osjetim da vise nema mjesta sirocek...nadam se da cu brzo jer nisam popucala a ako se on ne bude dao lako bi mogla koliko mi je trbuh napet...u utorak ctg i pregled....valjda ce brzo, nestrpljiva sam jaaaako...danas na muza i to je to

Pikice ako ja nastavim ici svaka dva dana onda se u utorak vidimo A u utorak mi je i termin!
Sljedeći tjedan neko zahlađenje, mozda će se lakše disati i mozda mi stopala ne budu ko baloni, imam osjećaj da ću dobiti strije i po stopalima koliko mi nateknu
Ja sam živčana jer mi kile idu gore, noge bujaju (a uvijek su bile vitke i bez celulita), i strije se množe...
Joj ja nekak ne mogu na muža, nekak me strah...
Pikice ti imaš identične simptome ko ja, da nećemo ipak zajedno? Nadam se da ćeš ti pratiti moj termin, a ne ja tvoj

Renchi nadam se da cemo pratiti tvoj termin...jer to je kao i moj novi...ma jooooj...bas me znima hoce li biti nesta novoga u uto...moramo se obavijestit kakvu cemo obleku imat da te prepoznam
O nogama da ne pricam...ko balvani su mi...krcate celulitom...uzaaaaas...lagano dogurala do +15

Mene taj wc muci,guza me pece da nemogu sjest na nju. Uzas jedan.
Bebolina mirna,malo se samo kotrlja ali nije to ni blizu ko inace. Sluzi ima,a i par mokrih flekica na gacama koje ce me izluditi. Sutra moji jos rade,a onda cu se malo dic i prohodat pa mozda nesto krene. Iako me je nocas tako nesto zapeklo u rodnici ko da se konac urezao. Neznam. Fakat se bojim da ako izduram do ponedjeljka da kad skine sav da ce me pravac radaona. Bez pogovora.
Svi me zovu jel jesam,a ja bi ih udavila.
Sad meni godisnjica mature srednje i muzu osnovne. Njega teram da ide,ali nece jer veli da ak rodim ce morat castit. Hahahah....
Kaj nitko ne ide u ponedjeljaaaaaaaak?
Buco mozda te hemeroidi muce?
Moj muz je kupio cugu i rekao Niki sad mozes doci kad hoces, on je spreman... ti muski... boli njih dupe, samo nek je neka festa
Pikice naci cemo se nekako, Bucu sam odmah nasla... tj njenog muza hahahaha...

Ja sam isto na pregledu i uzv u utorak, ak izdržim do tada...i dalje me jako boli ko da ću dobiti mengu. Nadam se da ću se bar danas malo naspavati. Mene je danas moj muž skroz izludio, sav je živćan i izgubljen i stalno se žali...a jadan, baš mu je teško. Popizdila sam...
Ma mi sve do ponedjeljka u rađaoni

A nadam se da cemo do ponedjeljka sve biti tamo. Vise mi je muka.
Ako zelite da vas renchiii prepozna povedite muza sa sobom kao znak raspoznavnja.
Ma Renchiii mislim ja da je to ono ciscenjenjer cim nekaj pojedem ajmo na wc.
Zar ste sve zbrisale od Goluze i ostavile me samu?
Izgleda da jesmo Buco! Ja sam bas u cekaoni, popiskila sam stapic i sad cekam ctg, a kaze sestra da cu 99% imati i pregled, a danas je valjda ta neka Radosevicka u TA, nadam se da je njezna...
Vani je vec pakao, i bas mi je nekak lose, a muz me vozio ko krumpir do tu jer je kasnio, ima predavanje u Petrovoj 3 pa smo zajedno isli i naravno posvađali se zbog njegove voznje
Bas me zanima jesam se jos otvorila, nadam se da jesam!
Ooo pa mi cemo imati tulum u utorak ako ga docekamo! Buco dodji i ti, nema veze kaj nemas nis!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji