Ej curke...ja danas bila na šišanju i fino se uredila za svoje decke...sutra idemo kod hermancica da nam kaze da smo otvoreni 8 prstiju i da ostajemo u bolnici...mos si mislit

Nisam vam se pozalila da mi uzasno trnu vrsci prstiju na desnoj ruci...teze stisnem saku i bas me cudno boli...jel bi moglo to biti od vode ili sta

Ha, ha, vidjet čemo što će Hermanić reći Mene stalno boli desna ruka, najviše oko zgloba i ja to tumačim s vodom jer mi zna oteknuti...

Mene bas vrsci prstiju..bas mi je neki cudni filing...kupila sam napokon jos jednu spavacicu za bolnicu i japanke tako da jos stavim vodu i napokon zatvaramo nasu torbu za bolnicu...sutra montiramo kindic

Ja sve već imam, čak i jednu vodua još jednu mislim napuniti kad krećem i strpat ulje za masažu ak budu mi dali da me muž masira
.Perem si upravo haljinu za izlazak iz bolnice da budem i ja mirišljava i čista i to je to! Baš me uhvatio neki jaki trud prije kojih sat vremena al dalje ništa...već sam se ponadala jer je baš krenulo iz kičme ko da će mi se prepolovit
.

Buco i meni ti je tak s tim kapanjem, stalno mislim da je plodna, ali nis konkretno... kaze mi sogica da cu znat, da to izleti kao jedna jusna zlica.
Pikice, od vode ti je to sigurno, mene bole zglobovi na prstima a vrsci su mi ful crveni stalno.
Ja sam odspavala 2h, sad me pika u kicmi i dost su mi jaki trudovi, mozda veceras stvarno krene... a i imala sam danas 2 puta ful mekanu stolicu, mozda se cistim?
Ja imam 2 spavacice i jednu pamucnu haljinicu na bretele za bolnicu ak bude vruce.

Renchiii a to kaj ti je rekla da izleti to kad se nakasljes izleti ili je mislila je ovako?
Nije specificirala... svekrvi je kad se popiskila i dignula sa wc-a krenula plodna voda niz nogu

Vis mojim svima je vodenjak puknuo onak filmski. Pa nemam koga pitati za ovo. A valjda tih par kapi kaj iscuri ko iscjedak nije plodna voda. Neg samo iscjedak koji je vodenasti i bijelkasti. Nadam se
Ma to ti je normalno, meni čak nekad ako ne stavim dnevni uložak ostane mrlja gdje sjedim Užas!!! A i znojim se među nogama ko prase pa mi od toga znaju gaće cijele biti mokre...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji