Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    08. Lipanj 2015. 12:22

Renchiii ja bila sigurna da si ti već svoje obavila i to me tješilo jer sam mislila to mora značiti da čemo i mi ostale skoro! Možda Pikica ima pregled ovaj tjedan? Ne znam više točno!Lako je muškima smišljat zabavu dok se mi ovako patimo...

Buco tvoj
    08. Lipanj 2015. 12:42

Renchiii on je bil tak happy ko da je on izdrzao. Ja ga gledam ti si puko. A dok sam bila u cekaoni nekoj zenskoj su skidali serklaz i tak je vrisnula da sam se sledila. Skoro sam pobjegla . Nadam se da meni tako nebude bilo. 

renchiii
    08. Lipanj 2015. 12:48

Ma daj?? Joj to je najgore kad cujes druge, ko kod zubara... al na kraju ispadne da su to neki pekmezi tak da ne brini 

Mary nisaaaam, smrc smrc... a tak sam htjela ovaj vikend, svi su mi bili slobodni i na raspolaganju 

Mislila sam da sutra ides kod hermana... mozda pikica ide, ne znam...

Susjeda jadna svaki dan ide na petrovu na ctg po ovim vrucinama, luda je... dobila je 30kg, beba ima 4 i nesto, ko bacva je i svaki dan putuje gore, u 42. tt. Ja bi sjela tamo i rekla radite kaj hocete al ja ne idem dok mi dijete ne uzvucete van 

Buco tvoj
    08. Lipanj 2015. 12:52

Ja se moram pohvaliti da sam dobila 1 kg, tako da sam sad 3 kg u plusu od pocetka trudnoce .

Mary36
    08. Lipanj 2015. 12:58

Ja sam tek drugi utorak kod Hermana, tak da je možda Pikica sutra pošto ona isto kod njega ide. Mene je tek za dva tjedna naručio...šmrc. A jadna ta tvoja susjeda, stvarno se nadam da to nečemo doživjeti...

Buco tvoj
    08. Lipanj 2015. 13:04

Mene danas medicinska sestra razveselila i rekla je da je Herman. Ja se bas poveselila i ja ju pitam kak to da nije Goluza,a pita ona a joj pa koji je danas dan. Ja reko ponedjeljak. I onda mi unisti svo veselje i veli aaa ipak je Goluza danas,a Herman sutra. Zabunila sam se za dane. 

renchiii
    08. Lipanj 2015. 13:42

I ja se nadam, ne mogu si zamislit da svaki dan idem u trudnicku!!!  Preselila bi se tamo negdje...  

Moguce da je onda pikica sutra.

Ja danas ne mogu stajat na nogama, mislim da mi je tlak 80/40 kak se osjecam... mozda je to zatisje pred buru!

Buco tvoj
    08. Lipanj 2015. 13:52

Moguće.  Mir mir i onda kad krene . 

Mene muci i dalje ta plodna voda. Ja nekad kad se nakasljem ima koja mokra tockica,a nekad nema nikaj. Kaj vi mislite? 
    Danas znam da ima od pregleda onaj glupi iscjedak cijeli dan,ali i inace. Ovak nikaj ne curi osim kad dugo lezim pa se dignem pa iscjedak. 

Joj ludim,nadala sam se da cu roditi ovaj tjedan 

Mary36
    08. Lipanj 2015. 14:01

Buco tvoj bez panike! Sad možemo uživati bar u kraju trudnoće kad se više ne bojimo za bebu, bar je meni s te strane lakše. Ja se baš danas dobro osjećam! Jučer sam radila neke joga vježbe za prepone i još me samo malo boli kad hodam, a puno bolje mi je! Ništa od mog skorog poroda, izgleda da je Herman ipak bio u pravu.

Buco tvoj
    08. Lipanj 2015. 16:16

Ma joj Mary mene tak strah tog curknja plodne vode,iako ona i da kapa tako beba nikako nemre ostat bez nje. Ali opet strah me. A tesko mi procjeniti kaj je jer em je vruce pamse znojim,em iscjedk,ko ce ga znati vise. 
    Na kraju cu ja kak je moja kuma rekla roditi am par dana prije termina. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI