mislim moraju oni ici u as.ali ovo sto cemo izaci taj dan u kosari i sto ce biti nekom u krilu...a ostalo cemo korisiti as.jer poslje rodilista i ovako necu ici s njim u auto jer sve cu obavljati po gradu s kolicima. =)
Nove kosare imaju remenje za bebu i opciju da se vezu pojasom. Moja to nema, a ni AS mi nije po preporuci jer je starija od 6 godina, no niti u jednom zakonu ni EU direktivine stoji da mora biti mladja od 6 godina.
Mislim da se ne bismo trebali svadjat oko toga, svatko zna svoje. Moja frendica je iznijela u jastucku jer nije imala ni auto ni AS,a kak je poslije isla doktoru nemam pojma.
Bjap ja sam svoje sinove iznijela u kosari a ne u jajetu nigdje ne pise da djete mora bit u jajetu,.a moje sestre su iznijele djecu u jastucku a ja pak nisam ni htjela cut za taj jastuk.
Ja sam prvo dijete iznijela iz bolnice van u AS i nikako ju ne bih drugačije vozila u autu nego u AS. Nama u trbuhu djeca ne leže ravno već su skvrčena i AS su prilagođena bebama i djeci. Prema zakonu koliko znam sva djeca do 12 godine života se moraju voziti u AS (da li u jajetu ili u onima prilagođenima za veću djecu). No, svatko prema savjesti.
Što se tiče ovog komentara za "mladost" i "dogodilo se" - neću uopće komentirati, jer to nema smisla komentirati - šta koga briga da li neka od nas želi dijete sa 16, 25 ili 33.. To mi je uopće bespredmetno raspravljati. I mene bi to isto živciralo.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ne znam sta da kazem, stvarno sam povrijedjena i bas se osjecam jadno. Danas mi to nije trebali jer slavimo lijep dogadjaj u obitelji i jos k tome imam prasnjave radove u kuci, a ja suze ronim zbog kosare i AS. Jedva sam se rijesila onih sa cjepivima, sad jos i ovo. I ne pece me savijest sto cu dijete prevesti 10 km od bolnice do kuce u mjdstu gdje se ne vozi brze od 40 km na sat. Sljedeci puta kad budem negdje vozila bebu to ce biti kod pedijatra, a do tada cu valjda ovladati s krhkoscu bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji