mislim moraju oni ici u as.ali ovo sto cemo izaci taj dan u kosari i sto ce biti nekom u krilu...a ostalo cemo korisiti as.jer poslje rodilista i ovako necu ici s njim u auto jer sve cu obavljati po gradu s kolicima. =)
Nove kosare imaju remenje za bebu i opciju da se vezu pojasom. Moja to nema, a ni AS mi nije po preporuci jer je starija od 6 godina, no niti u jednom zakonu ni EU direktivine stoji da mora biti mladja od 6 godina.
Mislim da se ne bismo trebali svadjat oko toga, svatko zna svoje. Moja frendica je iznijela u jastucku jer nije imala ni auto ni AS,a kak je poslije isla doktoru nemam pojma.
Bjap ja sam svoje sinove iznijela u kosari a ne u jajetu nigdje ne pise da djete mora bit u jajetu,.a moje sestre su iznijele djecu u jastucku a ja pak nisam ni htjela cut za taj jastuk.
Bjap ja sam svoje sinove iznijela u kosari a ne u jajetu nigdje ne pise da djete mora bit u jajetu,.a moje sestre su iznijele djecu u jastucku a ja pak nisam ni htjela cut za taj jastuk.
Eto, svatko ima svoje. Ne znam, tako smo odlucili. Nijedna opcija nije najsigurnija, mogli smo izabrati sigurniju ali eto nismo.
Ja sam prvo dijete iznijela iz bolnice van u AS i nikako ju ne bih drugačije vozila u autu nego u AS. Nama u trbuhu djeca ne leže ravno već su skvrčena i AS su prilagođena bebama i djeci. Prema zakonu koliko znam sva djeca do 12 godine života se moraju voziti u AS (da li u jajetu ili u onima prilagođenima za veću djecu). No, svatko prema savjesti.
Što se tiče ovog komentara za "mladost" i "dogodilo se" - neću uopće komentirati, jer to nema smisla komentirati - šta koga briga da li neka od nas želi dijete sa 16, 25 ili 33.. To mi je uopće bespredmetno raspravljati. I mene bi to isto živciralo.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ne znam sta da kazem, stvarno sam povrijedjena i bas se osjecam jadno. Danas mi to nije trebali jer slavimo lijep dogadjaj u obitelji i jos k tome imam prasnjave radove u kuci, a ja suze ronim zbog kosare i AS. Jedva sam se rijesila onih sa cjepivima, sad jos i ovo. I ne pece me savijest sto cu dijete prevesti 10 km od bolnice do kuce u mjdstu gdje se ne vozi brze od 40 km na sat. Sljedeci puta kad budem negdje vozila bebu to ce biti kod pedijatra, a do tada cu valjda ovladati s krhkoscu bebe.
Ne znam sta da kazem, stvarno sam povrijedjena i bas se osjecam jadno. Danas mi to nije trebali jer slavimo lijep dogadjaj u obitelji i jos k tome imam prasnjave radove u kuci, a ja suze ronim zbog kosare i AS. Jedva sam se rijesila onih sa cjepivima, sad jos i ovo. I ne pece me savijest sto cu dijete prevesti 10 km od bolnice do kuce u mjdstu gdje se ne vozi brze od 40 km na sat. Sljedeci puta kad budem negdje vozila bebu to ce biti kod pedijatra, a do tada cu valjda ovladati s krhkoscu bebe.
Ma ne opterecuj se sa tim svatko uzme djete iz rodilista kako zeli joj pa mame kolike nemaju novaca za te AS pa uzmu bebu u dekici kuci i mame ih drze odiza ja cu svoju malenu iznijet u kosari i vozit ce se 50 km od bolnice do kuce tako sam iznijela prva dva sina i tako cu i curicu i da imam i jaje kuci ali mi se ne svida bebu stavit u to eto to ti je moje misljenje.
Bjap draga, nemoj toliko stvari uzimati s srcu! Svatko ima svoje misljenje i na njega ima pravo. Ono na sto nitko nema pravo jest prozivati te zbog tvojih odluka, bile one dobre ili ne. Ako ste vi odlucili dijete voziti u kosari kuci, vozite ga, pa to je VASE dijete i u to se nitko nema pravo mijesati. Obrisi suze i glavu gore!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji