Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    23. Svibanj 2014. 23:25

Mene tajnica na poslu izluđuje već dva dana...kak je bila bolesna nije me bidjela 1 dan i sad me udavi sa komentarima kako mi je za dva dana trbuh baš narastao i kak je velik...i tko god dođe samo o mom trbuhu priča...dosadna je...a mislim da ju najviše živcira jer se ja samo nasmijem i poigladim po tibici i kaže pa nek je...moj trbuh, moja beba i treba biti velik i narasti mami snažni dečko...točno vidim kak joj para na uši izlazi jer me neuspjeva izbacit iz takta

Iskrica1347
    27. Svibanj 2014. 11:27

U zadnje vrijeme me najviše živciraju komentari doktora i doktorica drugim trudnicama tipa - do 20 tjd. ste dobili 2 kg - morate na dijetu?!!?!? WTF!?!??!!?
    Općenito te fore sa dijetama u trudnoći ako nisu indicirane visokim tlakom i/ili povišenim šećerom, već samo činjenicom da je neka trudnica krupnija, a neka sitnija su mi DEBILNE!?!??! Jesu li oni doktori ili babe vračare? Utvrđuju li oni težinu nečijeg poroda ili zdravlje trudnice činjenicama ili predviđanjima ??
    Užasno me to počelo živcirati.
    Nije dosta kaj nas stalno bomardiraju nekakvim dijetama, ravnim trbusima, malim (.)(.) i guzicama kad smo "normalne" (a neke od nas su tak građene da bi mogle izgledati ko tete iz časopisa isključivo ekstremnim izgladnjivanjem + ekstremnim vježbanjem + pokojim estetskim zahvatom), nego još moramo izgledati savršeno mršave samo sa trbuhom dok smo trudne, pa "savršeno" smršaviti u roku od 3 mj nakon poroda, pa...
    Oprostite na poduljem postu, ali užasno me to uzrujava.
    DA - krupnije sam građe
    DA - inače nisam turbo mršava, niti ću ikada biti koliko god se trudila (iako to više ni ne želim ustvari)
    DA - postoji mogućnost da ću dobiti nešto više kila iz čistog razloga što sam sklona debljanju
    DA - usprkos tome što mi se većina prehrane bazira na voću i povrću, što manjem mogućem unosu kruha/peciva, slastica, čipsa i sl., ne mogu biti mršavija jer sam takva kakva jesam.
    A ovi koji svi misle da trebamo svi zgledati ko Jessica Alba kao trudnica nek mi plate profesionalne trenere/nutricioniste/dadilju za prvo dijete, pa ćemo onda razgovarati.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DarijaZ
    27. Svibanj 2014. 12:37

....mene zivcira kad mi ljudi govore da mi se NAPOKON vidi da sam trudna jer mi se sad zbilja nazire trbuscic....to valjda ako si trudna, onda moras i biti kao tenk....

pa mi je neki dan kolegica na poslu rekla da sad napokon izgledam kao pravo zensko, jer su mi cice narasle i prosirila sam se u bokovima, i sad napokon imam prave obline...ono, nije to ne znam kakv komentar, ali kad me prvo pitaju dal sam debela ili koliko sam se udebljala, pop*izdim....kao da je moja "mrsavost" i normalna gradja nesto lose i neuobicajeno...

aha, da! i oni komentari "sta ces sad to kupovati, pa stignes?!" ....mozda i stignem,al dajte me pustite na miru da se sama izorganiziram ....

Lilica
    27. Svibanj 2014. 14:12

daaaa to i mene jako zivciraaa. sestra mi je jucer poslala poruku JESI TI SVJESNA DA IMAS JOS 3 MJESECA DO PORODA? a mislim si ja jesi ti svjesna da je to moja stvar?? mislim pa da sam si htjela sve nabaviti za bebu u 2. mjesecu trudnoce imam pravo na to a pogotovo sad kad mi se blize i vrucine i visoka trudnoca.. pa njen je izbor ako je sve ostavila za zadnji cas, ja to ne smatram prihvatljivim i zato sad sve sredujem. ali grrrrr ljuti me to jakooo 

Lilica
    27. Svibanj 2014. 14:39

da, to sam joj i ja rekla.. no svejedno ju to nije sprijecilo da me danas posprdnim glasom i s podsmjehom pita: I, JESI SVE NABAVILA?  kao ono ah njena luda mlada seka nema pojma.

DarijaZ
    27. Svibanj 2014. 14:44

daa! i moja je starija od mene i vec ima jedno dijete....s obzirom da je i ona sda trudna, planiramo skupa zapaliti na more sad pocetkom 6. mjeseca pa dok se ne porodimo
    dakle, to meni onda nije 3 mjeseca, nego teoretski jos par dana!
    ali ona vec ima sve kaj joj treba od male, jer nije nista bacala ni podjelila, a ja nemam nista za razliku od nje....!!
    i bas smo se neki  dan posvdjale oko toga, ona meni "imas vremena" ili "sta ce ti to, to ti ne treba", a ja dobila slom zivaca....na kraju nas je mama morala smirivati!

piper
    27. Svibanj 2014. 15:02

Darija tvoja sestra bar ima dijete pa onda "ima" pravo glasa...moja iako je starija nema djecu i onda se nađe pametna filozofirat...poludila sam kad me napala da šta ja mislim maltretirat dijete i vozit ga u AS kad budemo išli iz bolnice???da jesam ja luda pa nesmije malo dijete u AS????i doslovno ovim riječima: ti si budala ako misliš svoje dijete stavit u AS i tak ga vozit okolo...i onda mi još poklopi slušalicu...e ja sam poludila na to...nisam htjela s njom pričat par dana

MarijaŠ
    27. Svibanj 2014. 18:51

Mene je to isto "pa imaš vremena" izluđivalo kada sam počela kupovati prve stvari za bebu... Nemam nikoga starijeg, imam dvije mlađe seke, i ni jedna još nema djece. I nekako kad sam kupila prve bodyće očekivala sam da će se veseliti sa mnom, a reakcija i njih i mame je bila kao jel nije malo rano za to? (Bila sam negdje u 4. mjesecu). Baš me to bilo jako rastužilo. I onda sam im nakon par takvih situacija gdje bih ja otišla kući sa knedlom u grlu i suzama u očima objasnila zašto to tako radim i da želim imati sve spremno da ne moram zadnjih mjesec dana ništa. Sad je obratna situacija. Mama šizi jer nisam još skoro ništa kupila za sebe... Hihihihi... Rekla sam joj neki dan "pa imam vremena!"
    I da, kad mi totalno nebliski ljudi kažu "debela"! Ne vrijeđa me već me smeta.

Krešimir 19.08.2014. <3

bjap
    27. Svibanj 2014. 20:51

Meni to srećom ništa ne smeta. Svi me zovu "debela" iako nisam debela, to je zato jer sam trudna i to mi je slatko. Najbolje mi je kad me primalja u svatovima pitala jesam u 6. ili 7. mjesecu trudnoće , a ja ušla u 9.!!! nekom sam krupna, nekom sitna...u biti, nisam nikom krupna osim mojoj mami.

Nekakve moramo biti, i ljudi to moraju komentirati jer valjda misle da moraju nešto reći.Nemojte se opterećivati time.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.