Ja sam isto u prvoj trudnoći zgledala kao da blizance nosim. Takva sam. Kaj sad.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
a mene moj muz svaku bozju vecer maze i hvala bogu da jos nemam ni jednu striju...nadam se da ni necu... inace,ako me ne namaze onda me uzasno zateze trbuh i obavezno odmah ide fini sloj kremice na njega... uostalom,to mi svaku vecer prije spavanja dode ko super masazica...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Rapcanvk baš mi je žao što ti se to dogodilo.Puno faktora ovisi o dobivanju strija, u svakom slučaju nastavi se mazati i sada i poslije.
Ja imam neke recepte za pripravke za strije pa ako hoćete mogu ih tu napisati ako ce netko htjeti .
Dobivanje ili ne dobivanje strija je u principu genetska stvar, odn. vezana uz tip kože koja je tome sklona ili nije sklona. Mazanjem kremama možemo cijelu situaciju ublažiti, ali ne možemo spriječiti ak imamo takvu kožu. Ježi ga, s tim se treba pomiriti. KAo i sa činjenicom da većina nas IMA celulti, bar malo. Čak i turbo mršave manekenke priznaju da ga imaju.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Moje obe sestre su popucale skroz, jedna ima jako suhu kožu, dok druga ima masnu kožu ali je ona dobila +30kg jer je morala čuvati trudnoću a mislim da je popucala radi naglog debljanja.
Stvarno se to nemože ničime mjeriti. Dok ja za sada nemam strija, ali zato me celulit nije zaobišao...
Meni isto znaju prokomentirati veličinu trbuha - isto kako je velik uglavnom.. Ne mogu reći kako me to živcira, ali mi nije ni ugodno. Ljudi si previše doživljavaju, ne sjećam se da sam ikoga od tih komentatora uopće pitala za mišljenje.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji