Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    29. Svibanj 2014. 12:08

..ja sam neki dan povracala prvi put od kad sam trudna...ali to zato kaj sam isla pit one svoje vitamine na brzinu, i malo me "poskakljalo"...kak je uslo, tak je i izaslo iz mene....nisam ni do wc-a stigla odtrcat....nakon togsa mi je cijeli dan bilo muka...

tako da cure koje imate mucnine, divim vam se na izdrzljivosti kako to podnosite...ja bi bila luda!

anakome
    29. Svibanj 2014. 12:51

Ajme ja sam bila koma dok sam imala mucnine i povracala. Ne mogu ni zamislit na sta bi licila da je ostalo do kraja trudnoce. Satralo me to bilo i živcirala sam više samu sebe. Hvala Bogu prestalo za Uskrs i poslije nisam povracala. Ima jos uvijek stvari koje m i smetaju, ali jako ih je malo i nejedem ih da ne izazovem stagod.

piper
    29. Svibanj 2014. 15:59

e ja sam sad stvarno pukla...živčana sam do bola a dan mi bio čist ok iako je MM otišao na službeni put i nema ga do nedjelje pa me jutros hvatala tuga kao da odlazi na 100godina...uglavnom slijedeća situacija se dogodila
    kak mi starci dost daleko žive čujemo se svaki dan poslije posla telefonom i priča mi mama da je bila na nekom polu obiteljskom okupljanju i svi ju ispituju da kako to ona nije već baka na što je mama rekla pa tek su godinu dana u braku i sad čekaju bebača...a joj pa kako to???pa danas svi spavaju prije braka i žene se samo radi tog što je cura trudna...mislim HALOOOOOO šta se kog tiče kad sam ja spavala sa svojim dečkom/mužem i kad ću ja imati dijete???dal je moje dijete planirano ili se "dogodilo"???ljudi si stvarno svašta dopuštaju...očito su nezadovoljni svojim životom i događajima u njemu pa moraju zabadat nos tam gdje im nije mjesto...uh što sam ljuta

anakome
    29. Svibanj 2014. 16:25

Nemoj se živicrat radi toga. Ljudi tako uvijek komentiraju. Mi smo 4 godine u braku i pun kufer u vezi i  tek sam sada trudna i to eto jer jednom nismo pazil. Koliko puta sam samo čula da sam trudna, a uopce nisam bila (prija me zvala da je od bake cula da sam trudna, a mi ni u planu), pa sam naravno po svima bila neplodna ili smo imali nekakvih problema. Mamu su mi isto redovito pilali ima li sta novoga. Ljudi su zabadala, takva im je priroda, a još ako si iz malog mjesta to posebno dolazi do izražaja. Trudi se da ti takve stvari uđu na jedno uho, izađu na drugo koliko god da je teško.

DarijaZ
    29. Svibanj 2014. 17:07

ha, ne znam sta bi drugo rekla, osim da ce uvijek biti takvih koji nemaju pametnijeg posla,pa se bave tudjim zivotima ...necu ti reci da se ne zivcrias, jer i mene to istavlja iz zivaca, i svaki put poludim!
    mogu ti samo reci da se probas ne zamarati s time....

..

bjap
    29. Svibanj 2014. 18:55

Piper, to je i mene živciralo kad sam se udala...odmah je bilo pitanja šta se čeka s bebom. Kad bih se prejela ljudi bi prilazili, dragali trbuh i čestitali. Kad bi mi nešto smrdilo, ljudi bi to jedva dočekali. Valjda ljudi vole biti trudni u tuđoj koži. Sad kad rodimo bit će pitanje: "Kad će drugo dijete?" Vidjet ćeš. 
    I da, ljudima nije jasno da netko ostane trudan nakon vjenčanja. Frendica je čekala 2 mj pa ljudima već nije bilo pravo šta nije ranije. 

Evo, da se pohvalim, kod mene su krenula pitanja tipa "Jesi još u komadu?" 

29. Svibanj 2014. 19:13

Hahahahahahaha, kod mene je obrnuto, ja NISAM u braku nego "samo" živimo zajedno!!!
    Kod mene su pitanja tipa: a kad ćete se ženiti, nemojte čekati da se beba rodi i tako to...
    S obzirom da sam po nekim narodnim standardima već stara (imam 30god), do sad sam slušala a kad ćeš po bebu, šta čekate, bude vam bilo teško kasnije...
    Nisam baš raspoložena svakom vrapcu na grani objašnjavati da smo pokušavali godinu dana ali jednostavno nije išlo i da mi je razina stresa s njhovim komentarima rasla nebu pod oblake...
    Svatko tko me i malo zna, neću reći poznaje, uzima si za pravo da mi diktira kako ću, kad ću, koliko ću itd. Hvala Bogu na mojoj dugoj jezičini pa ipak sve to skupa uspjevam skresati u startu. 
    Uvijek će biti zabadala, nemojte se zamarati njima i vjerujte, tu i tamo da im odbrusite učinit će vam neizmjerno zadovoljstvo!!!

bjap
    29. Svibanj 2014. 19:16

Moja kolegica s posla je jednom pukla i rekla da ne misle imati djecu već da će si kupit psa i njega imat umjesto djeteta. Naravno, to je bilo samo za odbrusit i uspjelo je 

Idony
    29. Svibanj 2014. 19:42

moram priznat da se ja ne opterećujem sa drugima. bilo mi je smiješno kad sam u kvartu na putu do dućana srela tatinu sestričnu koja se čudila zašto ona ne zna da sam ja trudna, pa kako joj moji nisu rekli, a vikend prije su svi bili na jednom rođendanu. ja sam samo mrtva hladna odgovorila da ne znam kako ona ne zna. 
    da ne bi možda svima slala obavijest. tak me boli briga kaj se kod drugih događa, tako isto držim da se niti njih ne tiče kaj se kod mene događa.
    a to diranje po trbuhu sam zabranila odmah u startu, osim ako me netko nije ulovio "na prepad"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.