Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anamia
    28. Rujan 2016. 17:05

Svaki put kad smo došli kod muževih roditelja svekrva me tjerala da odem ležati na njen krevet, niti sam bolesna niti ne želim ležati na tuđem krevetu. Pa ono pred kraj trudnoće: svakodnevni pozivi i pitanje": Kaj si još u komadu?" To mi je još samo pojačavalo strah, kao da će me prepolovit sa sjekirom. Drugu trudnoću nismo razglasili i nije se skoro ni vidio trbuh. Nakon poroda se saznalo u ulici i krenula su pitanja od svih malih i velikih. Najbolje je kad te dedica od 70 godina pita kak je bilo na porodu, ha ha

• Antartika
    28. Rujan 2016. 19:57

Živciraju me kad ljudi komentiraju veličinu mog stomaka i još govore da ne znam kad sam ostala trudna i da mi termin nije dobar. 

mrs.kepolas
    28. Rujan 2016. 21:38

Živcira me što već sada ne stanem u niti jedne hlače. 
    Živcira me što mi svi gledaju samo u trbuh i komentiraju kako mi se ten pogoršao.
    Živcira me što sam stalno gladna. 

I sve to me ne živcira kad pomislim na razloge zbog kojih se svo to ludilo događa. 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Ugolina
    29. Rujan 2016. 22:47

Kratko i jasno-sve

LenaLenov
    30. Rujan 2016. 10:16

Znaju me zivcirati cudni komentari nesmijes ovo jesti,nemoj ovo piti..
    Valjda ja znam sta smijem sta ne smijem..
    Zivcira me migrena i stalne glavobolje,a onda i mucnine..
    Nekad zivciram sebe jer mi se nista ne jede..

MayaM
    30. Rujan 2016. 20:57

Živciram samu sebe jer mi svaki dan ponestaje sve više živaca, a ne mogu si pomoć. Također sam prijetila razvodom i nervira me što MM ponekad nije informiran o svemu u trudnoći kao ja. Poslije mi bude žao i kažem sebi da ću sutra biti bolja. A on sav brižan i dobar 
    A da ne spominjem ljude koji se ponašaju koda sam bolesna ili koji misle da je trudnoća blaženo stanje i da bi sad kad imam vremena( na mirovanju sam) trebala raditi sve za što prije nisam imala vremena.
    Posebno kad mi se beba umiri ,pa je ne osjetim dugo - podemonim.

Sad mi je lakše hahahahahahahah 

mamika3
    02. Listopad 2016. 17:05

Imala sam neki dan iskustvo s bivsom ginekologicom jer mi nije htjela dat bolovanje!radim fizicki posao-trgovina i ,vjerujte mi,na tom poslu nema lakseg radnog mjesta!Tako da me zivciraju takvi biseri jer oni.misle da znaju kako je meni na poslu!ko da svi radimo u uredu,za stolom,od 8 do 4 sa slobodnim vikendima i praznicima....naravno,drugi dan sam promjenila ginekologa....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.