Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    28. Svibanj 2014. 11:52

A neznam...valjda u jastuku kak su nas mame prije furale...skamenim se od same pomisli na to

Lilica
    28. Svibanj 2014. 11:54

da ili jastuku.. vidla sam to jednom prilikom kod jedne osobe i nisam mogla vjerovati svojim ocima.. ali svatko bira za sebe..

piper
    28. Svibanj 2014. 12:01

ja sam rekla nema šanse...moje dijete ide u AS a ako ga netko neželi tak vozit ja ga budem pješice sama donijela doma i budem ga nosila di god treba

bjap
    28. Svibanj 2014. 12:38

Ja cu svoje iznijeti u kosari, znam jos puno roditelja koji su u kosari iznijeli. Nekako se bojim da ce mi se dijete slomit u AS, iako je vec naviklo na C polozaj u trbuhu. Neka rodilista imaju odredjeno u cemu se dijeze mota iznijeti, nase nema.

bjap
    28. Svibanj 2014. 12:46

Sad sam se i ja nazivcirala, a tak mi je dan lijepo poceo 

mmama2
    28. Svibanj 2014. 12:57

mene živcira to kaj bi većinu veselilo, a to je kaj svi misle da sam sinu sestra i da sam maloljetnica opet "napumpana".. ok mlada sam (24) ok izgledam još mlađee ko curićak, super neka je tako, samo neka ljudi ne zabadaju nos jer moja djeca su planirana i htijela sam i jedno i sad drugo, oki doki ljudi, znam se čuvati, nije se "dogodilo" i kaj vas briga!!!!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.