Da DarljaZ i sama bi sebe najrade tukla joj da ovo ne prozivljavam nebi nikom vjerovala da moze povracat cjelu trudnocu,ja mislim i kad budem radala
Da DarljaZ i sama bi sebe najrade tukla joj da ovo ne prozivljavam nebi nikom vjerovala da moze povracat cjelu trudnocu,ja mislim i kad budem radala
Tako je i moja sestra. Cijelu trudnoću. Izašla iz bolnice sa manje kila nego što je imala kad je zatrudnila. Ponekad jadna nije imala snage za ništa.
Drži se. I kako DarijaZ kaže, sve ćeš zaboravit kad dođe princeza :)
ajde, ajde...pa nisi ti kriva sto povracas....proci ce i to, a kad ti dodje mala princeza, sve ces zaboraviti
Ja više ne povraćam kao na početku, ali bome mi se zna dogoditi još uvijek. Sad me malo više muči žgaravica i ta glupa prehlada, ali otpr. 1 put tjedno završim na wc-u uvijek u noćnim satima.
Ja više ne povraćam kao na početku, ali bome mi se zna dogoditi još uvijek. Sad me malo više muči žgaravica i ta glupa prehlada, ali otpr. 1 put tjedno završim na wc-u uvijek u noćnim satima.
i ja sam prošli petak nakon skoro mjesec dana opet grlila školjku...najela sam se čobanca za ručak koji je bio malo ljući i prvo me žgaravica ubijala pola dana a onda sam se zbljuvala nakon što sam popila malu žličicu sode bikarbone jer mi mineralna nije uopće pomagala...da ti nije od nekog začina koji koristiš u kuhanju???ja sam primjetila da mi smeta chili i općenito paprike al svejedno ih jedem u manjim količinama
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja nisam imala mucnine u trudnoci, al kad ste kod povracanja,ja sam samo dvaput i to nedavno nakon sto sam pojela puding. tako da ga sad u sirokom luku izbjegavam i prebacila sam se na sladoled
Evo cure ja danas samo nastavila sa tim mucninama,sad i vodu kad pijem povratim,joj koliko sam bijesna na sebe cekicem bi se lupala po glavi
Evo cure ja danas samo nastavila sa tim mucninama,sad i vodu kad pijem povratim,joj koliko sam bijesna na sebe cekicem bi se lupala po glavi
bas mi je zao sto to prolazis.. Ja imam mucnine kroz dan ali jos nisam povracala.. I stvarno znaju iscrpiti same mucnine, a kako je tek vama koje povracate...
antonio samo polako i smireno...još malo pa je gotovo...što više razmišljaš o tome bit će ti gore mučno
antonio ja se nadam da ce ti uskoro bit bolje...sve mi je tesko citati o tolikim mucninama...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji