Mislim da su to gluposti i da se netrebate opterećivat tuđim mišljenjima. Briga nekog dal ću ja svoje dijete vozit iz bolnice u as,košari,jastuku...dal ćemo ići autom,kamionom,traktorom ili biciklom....hoće li po nas doći muž,deda,baka,treći susjed ili netko od rodbine....to je moje dijete i ja ću odlučivat za njega...a ostali: "pusti selo neka priča"
Ja ću svoje iznjet u košari jer mi se čini udobnija.
5ra ;)
Ma ne znam sto sam toliko osjetljiva, ali evo prolazi me lagano. Znam sama da je AS sigurnija, al mislim da u ovom bolje drzi glavu pa mi je na neki nacin i ovo sigurno.
Bolje da se uhvatim posla, moram usisat ovu prasinu od busenja zidova, imam je po cijeloj kuci, pa jos prebrisati i ispeci jos koju pizzu.
I hvala vam, valjda cu ocvrsnit jednog dana.
Ovo ispada i da je mene išlo. Bjap - na meni nije da nekome sudim, ako je išlo mene. Ja samo kažem kako sam ja iznijela dijete iz bolnice i osobno viđenje stvari. Mene je strah drugih ljudi u prometu i ja zbog toga pušem i na hladno. Ali to sam ja, ne znači da se svi moraju tako ponašati.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ako je mene islo evo da se i ja javim, ne osudujem nikog i svatko ce za svoje dijete napraviti onako kako zeli i odluci. ja nikom necu prodavati pamet zbog toga jer ne zelim niti da se drugi mijesaju u moje odluke.
a sad ste me s pizzom ubile u pojam, a taman mi ej frendica otisla i rekla da danas jedu pizzu. a ja si pecene paprike vec radim grrrr, sutra jedem pizzu
Uh al se zakuhalo...
Ali sto se tice ovoga da postoji odredba zakona da dijete mora sjediti u as i biti vezano sukladno njegovoj dobi, anakome je potpuno u pravu i nikako ne stoji ova teza da dijete do 3 godine moze sjediti nekome u krilu i sl.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ne znam više kog je išlo i neću se vraćati i gledati, prošlo me i neću da me opet uhvati i da se sekiram zbog ničega. Radna terapija riješi sve probleme.
Ne ponovilo se.
Eto, ja pečem pizze danas, jučer sam napravila tortu ali evo nisam još probala ni jedno ni drugo (i bolje) .
Tko je spomenuo pečene paprike, mhmmmm...
Sortiraj odgovore
Najstariji