Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anakome
    28. Svibanj 2014. 17:25

No sekiracija, samo relaksacija :D 
    Amo mi o hrani, nema boljeg lijeka 

jolevk
    28. Svibanj 2014. 18:16

Da se sad neprepiremo možda nisam dobro napisala..naravno da djeca moraju sjediti u as bez toga nista...ali npr vas je vise u autu kao sto sam napisala 5 i dijete nekom sjedi u krilu znaci manje god i dvije se neracuna kao osoba.... a kad sno već kod hrane ja sam danas grasinu imala s dinljenim rebrima :-D

piper
    28. Svibanj 2014. 18:39

I ja bi mogla pecenih paprika...a ni grah nije za odbacit
    al i nekakva torta se spominjala...mmmmmmm
    sad sam opet gladna 

DarijaZ
    28. Svibanj 2014. 18:51

...jel sam ja nesto propustila, vidim da se potegla rasprava kako i u cemu voziti bebača doma ?!
    ...svaka od nas ce napraviti onako kako misli da je najbolje za nju i njezno dijete, mozemo se i ne moramo slagati, i to je to ....necu vise nista reci da nam se bjap ne rastuzi opet..

vidim, spominjete neku klopu...ja sam dobila od sestrine frendice medenjake od koprive, zvacem ih cijeli dan po malo, vec sam pojela jednu teglicu...sve se kao tijesim sa koprivom su, pa su zdravi, haha

Lilica
    28. Svibanj 2014. 18:53

joj ja bi nesto slatkooo a vani lije kisa. uzas sad ste me ubile u pojam s tom tortom. evo mijenjam pecene paprike za komad torte 

MarijaŠ
    28. Svibanj 2014. 18:56

I ja sam propustila cijelu raspravu.. Žao mi je bajp zbog tvojih suza, ne opterećuj se, radiš što misliš da je najbolje za tvoju bebu i u skladu sa svojim mogućnostima, kao i svaka od nas. 
    A što se hrane tiče - grašak i mladi krumpir su danas na mom meniju. Suprug na službenom putu, a ja nisam brojala koliko sam si puta stavljala u tanjur. Njam!

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    28. Svibanj 2014. 18:57

eh zato ja obavezno uvijek imam u rezervi punu ladicu cokolada,keksa,cipsa i svega slicnoga tako kad mi dode volja nemam frke s tim.... hehe... mislim da cu danas jednu veeliku cokoladu s rizom ponjeti u krevet....hehe

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    28. Svibanj 2014. 18:57

grašak! da! eto, sutra kuham grašak !

antonio
    28. Svibanj 2014. 19:12

Ja sam danas punila paprike u umaku sa tim krumpir pire sa mrkvom,za moje tezake punila patku sa prsutom i sirom,i ja pojela jednu papriku i vec dva sata povracam.

DarijaZ
    28. Svibanj 2014. 19:37

isuse, pa tebe to stalno muci..
    ja bi poudila da povracam cijelu trudnocu....drzi se !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.