No sekiracija, samo relaksacija :D
Amo mi o hrani, nema boljeg lijeka
Da se sad neprepiremo možda nisam dobro napisala..naravno da djeca moraju sjediti u as bez toga nista...ali npr vas je vise u autu kao sto sam napisala 5 i dijete nekom sjedi u krilu znaci manje god i dvije se neracuna kao osoba.... a kad sno već kod hrane ja sam danas grasinu imala s dinljenim rebrima :-D
I ja bi mogla pecenih paprika...a ni grah nije za odbacit
al i nekakva torta se spominjala...mmmmmmm
sad sam opet gladna
...jel sam ja nesto propustila, vidim da se potegla rasprava kako i u cemu voziti bebača doma ?!
...svaka od nas ce napraviti onako kako misli da je najbolje za nju i njezno dijete, mozemo se i ne moramo slagati, i to je to ....necu vise nista reci da nam se bjap ne rastuzi opet..
vidim, spominjete neku klopu...ja sam dobila od sestrine frendice medenjake od koprive, zvacem ih cijeli dan po malo, vec sam pojela jednu teglicu...sve se kao tijesim sa koprivom su, pa su zdravi, haha
joj ja bi nesto slatkooo a vani lije kisa. uzas sad ste me ubile u pojam s tom tortom. evo mijenjam pecene paprike za komad torte
I ja sam propustila cijelu raspravu.. Žao mi je bajp zbog tvojih suza, ne opterećuj se, radiš što misliš da je najbolje za tvoju bebu i u skladu sa svojim mogućnostima, kao i svaka od nas.
A što se hrane tiče - grašak i mladi krumpir su danas na mom meniju. Suprug na službenom putu, a ja nisam brojala koliko sam si puta stavljala u tanjur. Njam!
Krešimir 19.08.2014. <3
eh zato ja obavezno uvijek imam u rezervi punu ladicu cokolada,keksa,cipsa i svega slicnoga tako kad mi dode volja nemam frke s tim.... hehe... mislim da cu danas jednu veeliku cokoladu s rizom ponjeti u krevet....hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam danas punila paprike u umaku sa tim krumpir pire sa mrkvom,za moje tezake punila patku sa prsutom i sirom,i ja pojela jednu papriku i vec dva sata povracam.
isuse, pa tebe to stalno muci..
ja bi poudila da povracam cijelu trudnocu....drzi se !
Sortiraj odgovore
Najstariji