komentare ljudi iz trgovina uopće ne želim komentirati.... što se oni uopće imaju potrebu miješati u išta... to i meni piljuga živce .... a što se tiče saginjaja i ja evo u 19 tjednu primjećujem da je to sve teže i teže
@sveky @cloudy ja se tjesim da sam jos uvijek mrsavija od nekih koje nisu trudne :D uf muke isusove :)
mene živciraju majstori u kući jer ruše zidove i sve je zmazano i fuj...
i to kaj se ne mogu odlučiti za boju kuhinje.
danas sam se smijala ko blesava jer se ovaj moj klaun popiknul stoti put sam na sebe i onda sam se iz tog smijeha počela plakati ko blesava i to pred dućanom jer mislim da ništ od ovih radova koje radimo ne bude dobro.
Cijeli dan me šamaraju hormoni, živčana sam, sretna, pospana, ovakva onakva, na kraju sama sebe najviše ubijem u pojam
Ja jučer u restoranu na poslu,jedem pire i 2 popečka od blitve i kolegica koja je bila na godišnjem,nije me vidjela neko vrijeme,kaže-pa ti već jedeš za dvoje,jesi li sigurna da ne nosiš blizance,a druga pak koliki ti je trbuh (ne znam kak ona zamišlja trudnoću u 23.tj)kao nisi se ti niš zdebljala nego ti je trbuh ogroman,pa jesu ti vagali bebu,nisu,o pa budu sad i onda provali notrornu glupost-ma doktori ti samo daju vitamine da ti se beba zdeblja,to ti niš ne treba.Onak O-M-G!!!!
Nalah - kaj bi ti rekli da mene vide hahahahhahahahha.... I ono - pire i 2 popečka od blitve. OMG.. stvarno ne kužim kak možeš tak puuunoo jesti.. Komentar je kao da imaš but od divlje svinje ispred sebe..hahahha...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
A meni zbilja svi mogu reći "kaj si sigurna da ti se negdje ne skriva još jedno dijete unutra" - ali ja preduhitrim sve sa: "Evo debeleeee".. Onda svi okrenu - ma nije tak strašno, ma stvarno nisi tak velika (valjda im je bad hahahhahaa)...
A najbolji mi je komentar kad pitaju moju prvu curku: A kaj će biti seka ili braco..
Ona ponosno: Seka Dora
Oni: ahaaaa - pa dobro...(kiseli izraz face, jer naravno ak nije dečko onda zalud truda :rolleyes:)
Ja: Mi smo baš sretni što je opet curka, za to smo navijali..
Oni: Super - i okretanje teme na neku drugu..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji