Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    27. Kolovoz 2014. 19:28

Paris zakon odgovor :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Jojo5
    27. Kolovoz 2014. 21:01

Cure nemojte mi se uvrijediti no nije mi jasno zašto mame ne kažu beba  ima godinu i pol dana nego beba je stara 18 mjeseci?
    Tu među vama ima mama pa dajte mi razjasnite taj misterij jer mene to fascinira. koja je razlika kada kažem dvije godine ili 24 mjeseca?

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 21:17

E to i mene zanima... ni ja nikad nisam skužila razliku osim kad netko kaže u mjesecima onda.moram preračunavat u godine 

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 09:15

Meni se redovno dižu u tramvaju,a u banci je naljepnica na vratima da trudnice i invalidi imaju prednost i uvijek me zovu prek reda

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 09:49

rba

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 09:50

u ZG :))

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 09:50

e da... ija bi to volila znati... ima taj znak i u konzumu iznad blagajne (kao i u većini drugih trgovina) ali nitko ništa.. il su ljudi slijepi il ne znaju čitati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.