Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    25. Kolovoz 2014. 13:27

i meni su krenuli bili (svekrva prva, onda njena šogorica) sa svojim idejama... što i kako ... i zašto i slično i onda sam ja na to bila rekla da ću vidjeti... baš danas kažem svekrvi kak smo sinoć na konceru dubioze vidjelu masu roditelja s klincima od 2-4,5 godina i kak nam je super to bilo i da smo dragi i ja komentirali da ćemo i mi tako (morala sam to reći da vidim njenu reakciju hihih) i onda je bio očekivani komentar da ona to ne preporučuje ... e pa zato baš će bebač ići s nama, umjesto da ga njoj jednog dana ostavljam na čuvanje :P  u krajnjem slučaju imaju one mini slušalice/štitnici za uši kak god da se to zove što smanjuje buku pa je dragi rekao da ćemo si to nabavit :P

25. Kolovoz 2014. 13:34

Mi svog furamo isto svuda sa sobom, dobro kad su neka kasnovcerenja okupljanja onda naravno ne. Ali ovako inace da. Do sada mi je samo dva puta mama cuvala dijete, kad smo isli u svatove. I danas idemo na festu, od pol 6, pa do kad ce mu bit ok. Frendu se rodila kcer! Zakaj ne bi isao s nama? Notorna glupost!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Gold👑
    25. Kolovoz 2014. 13:34

Ma svi su pametni i sve znaju bolje od nas kad smo mi u pitanju,a da se njima nešto kaže uvrijedili bi se jer oni valjda znaju što je najbolje za njih! pih!  ja se totalno isključim kad netko počne pametovati i samo vičem aha aha i gledam u daljinu,i onda im valjda postane neugodno da pričaju sami sa sobom pa prestanu ma neće oni mene ljutit ja ću njih hehe 

Tejuska♡
    25. Kolovoz 2014. 13:40

I ja jedva cekam da moj jos malo poraste da idemo svugdje s njime :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    25. Kolovoz 2014. 14:02

pa meni nije jasno zašto bebač nebi nekud išao s nama... skužiš po bebi kad joj je dosta i onda doma... a to da ju ostavljam na čuvanje kad god nekud idem mi je bezveze..ok svatovi i tako to dugotrajnije ali koncerti, rođendani i slične fešte zašto ne :)

ninika11
    25. Kolovoz 2014. 14:05

a gle ja znam neke ljude kojima su djeca smetnja. doslovce su znali reci da zele se druziti kod nekoga tako da djecu ostave baki. kad sam pitala pa zasto ne idu s vama odgovor je bio zato sto se ne mozemo opustiti. znaci ne pricam o vjencanjima i slicnim dogadanjima koja traju cijelu noc (iako ljudi i tamo znaju voditi djecu i ne vidim nista lose ni u tome), nego o popodnevnom druzenju ili predvecer druzenje

cloudy
    25. Kolovoz 2014. 14:19

ja te ljude ne kužim... ok, vjerujem da ću i ja imati dana kad ću se htjeti odmoriti od bebača ali opet brijem da mi neće smetati u opuštanju... meni je to bezveze razlog... mislim, pa morao si biti svjestan da će dijete biti s tobom i prije neg si ga išao napravit... ali opet, to je samo moje mišljenje, a ja nisam baš neki tip koji će obožavati baka servise

ninika11
    25. Kolovoz 2014. 14:26

a gle svatko ima svoj odabir u životu i svi znamo što je najbolje za nas. ja sam tim određenim ljudima rekla da mi to nije jasno ali to je njihov odabir. problem je što su takvi ljudi puni savjeta svakakvih kako bi što trebalo izgledati. ako ja tebi ne govorim što mislim da je najbolje za tebe i tvoje dijete, poštuj i ti mene i nemoj mi solit pamet što misliš da je najbolje za mene i moje dijete. samo to mi smeta. ja ne kažem da ja neću voditi bakama na čuvanje. hoću vjerovatno radi obaveza na fakultetu i poslu. ali da ću ga ostavljati jer eto meni se druži... pa družit će se i on s nama. ako ništa drugo bit će društveno dijete hehe

vesna8788
    25. Kolovoz 2014. 14:27

Da se i ja pridruzim temi  Mislim da kad se 'odlucis/odlucite muz i ti' za bebu,da sam u svojoj glavi trebas prihvatit i shvatit da se prioriteti mijenjaju,beba je na prvom mjestu i prilagodjavanje njoj :) e sad,sto me zivcira,imam 1.69 i 67kg ulazim u 8mj,i onda meni tenk zena iz pekare kaze ah debela ce bit dosta taj mali kruh za vas dvoje -.- pa trudna sam,ne mogu imat strukic..i zivcira me sto nakon kupanja ne mogu se ko covjek sagnut i obuc gacice haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.