Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    23. Kolovoz 2014. 12:18

Hahaha Dada ti si zakon,baš si me lijepo nasmijala 

cloudy
    23. Kolovoz 2014. 12:28

Hahaha hvala ti draga :) ma meni su gori oni u gradu šta olajavaju,s ovima tu na selu nemam nekog pretjanog posla

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2014. 12:53

Dada pa ja cu krepat od smjeha 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MalaMuca
    23. Kolovoz 2014. 18:59

Hahahaha Dada 

DarijaZ
    24. Kolovoz 2014. 00:57

Dada, ti si meni super...uvijek me nasmijes i oraspolozis....

...a sto se tice kose i brade...i mom R-u stalno govore od kad sam trudna da bi se sad trebao osisat i brijat cesce...kao , bebac ce ga cupati za kosu i bradu...glupost!

pčelica9
    24. Kolovoz 2014. 09:47

Moj se brije svakih tjedan dana a ima baš gustu i oštru bradu, i isto tako je radio i kad sam rodila, ok nije mu trljao svoje lice u njegovo ali za drugo ništa nije smetala brada, najnormalnije se s njim i mazio i sve ostalo. Najbolje da kad rodimo da se svi obrijemo na ćelavo, dezinficiramo kuću, maknemo sve tepihe, zavjese i sve ostalo i obučemo zaštitna odjela prije nego kaj se približimo bebama.

MalaMuca
    24. Kolovoz 2014. 11:51

Dečki iz ZZ Top-a sigurno nikad nisu imali djecu :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.