Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Kolovoz 2014. 11:20

Ma šta ti ima biti neugodno...ja još nisam jako velika pa ajde ne komentiram al sam rekla da ću se pred kraj buniti...mislim svuda lijepo piše da trudnice imaju prednost tako da... nema nam šta biti bed

leana24
    27. Kolovoz 2014. 12:08

evo malo da se i ja pridruzim...trebam roditi za par dana, 4. mi je dijete tako da bi do sutra mogla nabrajati kakve sam sve gluposti cula/ dozivjela od ljudi.
    Najvise od svega me je zivciralo/ zivcira me ponasanje drugih prema trudnicama, kao imas prednost a a svugdje cekas kao i drugi... Al neki dan sam pukla u banci ( a inace nisam tip koji se gura) i lijepo zamolila tetu da mi objasni kakvu ja to prednost imam (a cekala sam pola sata u redu)...Da ne spomenem da se svi prave kao da te ne vide . U moje 3 trudnoce mozda mi se 5 puta dogodilo da me netko pusti ispred sebe ili nesto.... E pa sad cu iskoristit zadnji tjedan i svugdje se gurat :D :D

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 12:25

Ma ljudi su bezobrazni...meni je bajjače kad te pogledaju,skuže da si trudna,ako si u društvu još polutiho i prokomentiraju i onda se prave kao da te nisu vidjeli...

Iskrica1347
    27. Kolovoz 2014. 12:32

Ja više manje pristojno čekam, ali me znaju uzeti preko reda ako me vide (rijetko se sama guram). Samo jednom na vađenju krvi sam išla preko reda, ali smo bile 2 trudnice. Ljudi su komentirali potiho, ali mene iskreno nije bilo briga. I teta me bez frke primila preko reda. A u tramvajima mi je najbolje vidjeti ove bakice kaj se zalete od pol Dolca do tramvaja da bi sjele, a onda pušu li ga pušu kao jako su umorne i sve ih boli i sjednu se ravno ispred mene. A ja trudna sa djetetom pored sebe.. Ali neka im...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Dada32
    27. Kolovoz 2014. 14:44

Najljepše mi je kod mog ginića, jer bez obzira kad te naruči - trudnice imaju prednost. Mislim, i dalje se čeka, jer nas je tamo milijun , ali sestra nam obavi vaganje, mjerenje tlaka, urin i ctg (za one koje idu) tako da nemaš osjećaj da čekaš jer si stalno u moving-u.
    A najjače su mi tamo bakice koje ti onda full na glas i u facu komentiraju da eto kak one jadne moraju čekati zbog tih TRUDNICA (i još okreću očima, pušu i uzdišu i koje-kaj). 

Ne znam jel to istina, ali kruži priča (urbana legenda) da je tak jedamput bila neka baba kaj je bila strašno glasna i neugodna s komentarima i da joj je jedna trudnica odbrusila u stilu da zakaj je ona tu kad njezina pipica (al' upotrijebila je prostu riječ) više ne funkcionira i nek ide doma ako joj je teško čekati jer prednost imaju one koje svoju još koriste. 

Al pošto nitko nezna imena dotičnih, ne mora značiti da se to stvarno dogodilo.

Tejuska♡
    27. Kolovoz 2014. 15:24

Dadaaa pa ja cu krepat od smjeha pa di si sad to cula ma zakon!! Istina ili ne istina ja svejedno umirem od smjeha hahhahaa

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• paris
    27. Kolovoz 2014. 15:30

Drage moje, kaj se tiče toga da trudnice i žene s malom djecom imaju prednost, ja vam samo mogu reći da se svuda treba gurati sam  Mene ni u trudnoći ni sad sa malom bebom niko nije pustio preko reda. Nedavno sam na policiji morala nešto obaviti i nisam imala kome ostaviti malog i nakon nekog čekanja sam jednostavno poludila (mali je počeo urlikati, a većina ljudi se pravila da nas ne vidi - to mi je najžešće) i otišla do šaltera i pitala tetu jel me može preko reda primiti - naravno nije mogla reći ne. I tak sad svuda radim - a na komentare kaj sam došla sa malom bebomm samo pitam jel bi bili ljubazni pa ga oni podojili dok ja čekam satima   Onda im je neugodno!

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 16:29

Dada :)  bilo isina ili ne zakon odgovor :)  brijem da ni ga čak ne bi bio bed ni prekopirat hehehe

Iskrica1347
    27. Kolovoz 2014. 18:55

Paris - živa istina. Ja sam isto počela pitati.. A dobro si svima odgovorila.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.