Ne dajte se cure izbaciti iz takta od takvih osoba koje pojma nemaju o ničemu. Ja vam sa sigurnošću mogu reći (jer sam to proživjela) da nema lijepše stvari nego kad vam partner pruža podršku u trenutcima kao što je porod, i samo taj čin držanja za ruku i tu i tamo koja ohrabrujuća riječ je dovoljna da sve bude lakše. A da vam ne kažem da ćete nakon poroda biti heroj u njegovim očima jer prije nego kaj to dožive ne mogu si predočiti kaj to znači ali kada vide u kakvim ste bolovima i kroz kaj ste prošli, za njih je to vrh svega. I naravno da ne spominjem taj izraz lica kad im sestra stavi bebicu prvi puta u ruke, ja se na žalost puno toga od svog poroda ne sjećam jer je bio težak ali taj pogled i tu sreću neću zaboravit dok sam živa. Tako da samo vi inzistirajte na tome da dragi bude s vama, a babe neka pričaju šta hoće i kome hoće....
To su totalne gluposti i ja se i dalje ne mogu načuditi koliko su ljudi besramni u dijeljenju savjeta trudnicama.... i meni i dragom su isto komentirali (njegovi starci - ali to me ne iznenađuje jer oni na sve moraju imati komentar, pogotovo ako je različito mišljenje od onog našeg) da bi on trebao biti u birtiji ili doma i slaviti a ne samnom, da je porod za žene... ali ja na to samo kažem da nisam bebu sama ni napravila pa da neće ni van bez njegovog prisutstva a za slavit ima ona 3 dana dok sam ja u bolnici i više nego dovoljno...
I meni su to sve gluposti. Moj muz isto nije bio bas za to u pocetku, a iskreno nisam ni ja. Na kraju smo se predomislili i jako mi je drago da je tako. Imaju oni kad i profestat, nista im ne uskracujemo, upravo suprotno obogacujemo ih za jedno divno iskustvo!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
e pa baš tako... slažem se proudmomy u potpunosti :) ni moj dragi nije bio za, ali kad je skužio koliko će mi to značiti rekao je da nema problema... a nekak si sve mislim da i on jedva čeka da vidi i primi bebu jer i sad jedva čeka uzv-e :)
joj cure... imam i ja takvih dana kad me sve živo živcira i samo bi plakala... pustite si neku pjesmu koju volite, meni pomogne... ili odspavajte male (ako možete) jer i to mi pomogne isto,...
svašta... ja ne vjerujem kakvih ljudi ima. šta to koga ima biti briga? moj je odmah rekao da hoće ići sa mnom da želi to doživjeti i super. i njega su neki pitali pa kako ćemo piti? velion: pa lijepo vi počnite a ja kad upoznam svoje predivno dijete ću doći. i amen. svi muk.
e bravo za tvog dragog ninika :) i moj je komentirao da će biti samnom prvo pa onda stigne profeštat a bome se i otrijeznit dok nas dvoje izađemo iz bolnice ... meni onak ljudi sa svojim mišljenjima lagano idu na živce.. jer u 90% slučajeva, čast iznimkama, naletim na one koji obožavaju tupiti nešto svoje... kao oni valjda znaju što je zna nas dobro.... samo čekam da se beba rodi i da krenu savjeti o odgoju i slično... uh kako ću ljude tjerati znate već kamo
haha cloudy to i ja jedva čekam, savjete o odgoju... meni već sad neki pametuju što mi je najbolje i kako najbolje da odgajam dijete a takvima stvarno mogu reći vidim kako ti odgajaš i vidim kako ti je dijete odgojeno da ne bi baš hvala.. al ajde oni su najpametniji
Sortiraj odgovore
Najstariji