Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    26. Kolovoz 2014. 19:57

Držimo palčeve da dragi bude prisutan i da bebolino bude spreman za suradnju. 

renata6
    26. Kolovoz 2014. 20:49

Sretno Cloudy i neka bude što bude, veselo i sa razmaknutim nogicama!

cloudy
    26. Kolovoz 2014. 20:51

e pa to si i mi želimo ... nebitno što je bitno da su noge razmaknute :P i da... dragi ide samnom, rekao je na poslu (pošto nema fiksno radno vrijeme nego radi kad ima terene, znači kako koji dan) da ga boli briga što mu je teren u 10... da on ide samnom i da ako završimo da će doći do tad, ako ne da ga nema  hoće čovjek svoje dijete vidjeti hihi

cloudy
    26. Kolovoz 2014. 20:52

a ja vama javim čim ujutro saznam :)

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 21:48

Naravno Cloudy ne smijes nam ne javit
    Joooj uzivajtee tak sam sretna zbog vas kao da ja idem opet :)) strasno kak mi fale te neke stvari ..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 10:07

Što se tiče prednosti trudnica ja to još nisam doživila...nigdje,ni u busu ni u trgovinama...nigdje...baš to ljudi se prave da ne vide trbuh...

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 10:38

I meni je kod dr najzanimljivije...nisam bila od kad sam trudna ali ranije sam redovno ludila na penziće koji uvijek imajh prednost i uvijek su tamo...i još kad odeš pitat da te primi preko reda jer recimo radiš i imaš pola sata pauze koju koristiš da odeš doktoru onda slažu face i frnje se jer si ušla prije njih...a fala bogu imaju vremena cijeli dan tamo biti i čekati red...a najčešće ih ne muči ništa osim dosade koju rješavaju daveći doktoricu i sestru

Tejuska♡
    27. Kolovoz 2014. 11:11

Ja se nijednom nisam vozila u trudnoci u tramvaju ili autobusu pa to nisam dozivila,ali jesam u ducanima onak ljudi me pogledaju u oci pa u trbuh i okrenu se kao nisu me vidjeli a ja sve pusem s lijeve na desnu a nisam osoba kaj bi se gurala. Ali sam zato isla jednom sa sestrom i bome ona se izvikala na sve ljude da kak mogu bit takvi ma svasta im je rekla jaoo kak mi je bilo neugodno.. :/

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.