Držimo palčeve da dragi bude prisutan i da bebolino bude spreman za suradnju.
Sretno Cloudy i neka bude što bude, veselo i sa razmaknutim nogicama!
e pa to si i mi želimo ... nebitno što je bitno da su noge razmaknute :P i da... dragi ide samnom, rekao je na poslu (pošto nema fiksno radno vrijeme nego radi kad ima terene, znači kako koji dan) da ga boli briga što mu je teren u 10... da on ide samnom i da ako završimo da će doći do tad, ako ne da ga nema
hoće čovjek svoje dijete vidjeti hihi
Naravno Cloudy ne smijes nam ne javit
Joooj uzivajtee tak sam sretna zbog vas kao da ja idem opet :)) strasno kak mi fale te neke stvari ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Što se tiče prednosti trudnica ja to još nisam doživila...nigdje,ni u busu ni u trgovinama...nigdje...baš to ljudi se prave da ne vide trbuh...
I meni je kod dr najzanimljivije...nisam bila od kad sam trudna ali ranije sam redovno ludila na penziće koji uvijek imajh prednost i uvijek su tamo...i još kad odeš pitat da te primi preko reda jer recimo radiš i imaš pola sata pauze koju koristiš da odeš doktoru onda slažu face i frnje se jer si ušla prije njih...a fala bogu imaju vremena cijeli dan tamo biti i čekati red...a najčešće ih ne muči ništa osim dosade koju rješavaju daveći doktoricu i sestru
Ja se nijednom nisam vozila u trudnoci u tramvaju ili autobusu pa to nisam dozivila,ali jesam u ducanima onak ljudi me pogledaju u oci pa u trbuh i okrenu se kao nisu me vidjeli a ja sve pusem s lijeve na desnu a nisam osoba kaj bi se gurala. Ali sam zato isla jednom sa sestrom i bome ona se izvikala na sve ljude da kak mogu bit takvi ma svasta im je rekla jaoo kak mi je bilo neugodno.. :/
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji