Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    26. Kolovoz 2014. 10:29

Nalah hahha mislim fakat,jesi ti taj pire i popečke jela za dvoje ili troje? To...sad moraš jesti za dvoje me ubije u pojam...kad to čujem najradije bi zviznula onog tko je to rekao...tako sam ja neki dan bila na jednoj fešti...naravno jedina trudnica...i svi svako malo....jesi gladna...jel ti se jede...nemoj biti gladna...bla bla bla...gle trudna sam i ak.sam gladna budem rekla isto ko šta bi rekla i dok nisam bila trudna..
    .a što se spola tiče i izraza lica,mi sutra idemo na uzv i nadam se da će se vidjeti....i iskreno svejedno mi je,al volila bi da je cura samo iz tog razloga koji si ti navela iskrice :)

Nalah
    26. Kolovoz 2014. 10:32

Velim ti 90 % njih samo kaka bez veze ili zato kaj su kranje nekulturni,a da ne pričam primitivni.....super za sutra,sigurno ste uzbuđeni!!!

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 10:36

Cloudy sretnooo sutra drzim palceke da saznate spol 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    26. Kolovoz 2014. 10:42

Hvala cure :) obzirom da mi je zadnji uzv bio u 12.tjednu ni dragi ni ja više ovaj ne možemo dočekati...i isto se nadamo da ćemo vidjeti spol :) samo se nadam da dragi neće ujutro morat biti na poslu u 9 pa da može samnom :)

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 10:49

Onda drzimo fige i za dragog :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    26. Kolovoz 2014. 10:53

Hvala...ma kod.mog dr nema naručivanja nego moram doći između 9 i 11 al nekak mi je u 9 najpraktičnije da to odmah ujutro odradim :) a ako će dragu slučajno raditi u 9 neće vjerojatno do 11 tako da :)

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 11:03

Aaa onda dobro :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    26. Kolovoz 2014. 17:25

Sretno sutra cloudy na uzv.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    26. Kolovoz 2014. 19:14

hvala iskrice :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.