Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    24. Kolovoz 2014. 13:03

Baš....i svi ostali bradonje ovog svijeta  ja se slažem s pčelicom...trebali bi hodat u zaštitnim odijelima i bebu držat pod staklenim zvonom,s tim da bi se minimalno 2 puta dnevno trebali brijati po cijelom tijelu

Dada32
    24. Kolovoz 2014. 21:28

Kažu meni dvije postarije gospođe u razmaku od dva dana da kak sam ja sad smršavila!

Da, ovih +7 kila me stvarno stanjuje! 

pčelica9
    24. Kolovoz 2014. 21:41

Hahahaahahahaah 

Tejuska♡
    24. Kolovoz 2014. 21:44

Dada pa to je super :D
    Meni je moja baka kad sam bila trudna rekla da sad cak izgledam dobro ajme sta mi je u tom trenutku sve doslo da mi nije baka i da nije stara uhhh :D ti stari ljudi..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

tena123
    24. Kolovoz 2014. 23:16

ništa posebno me nije živciralo u trudnoći, osim jednom kad mi je teta od mm-a, na našem vjenčanju rekla kako se boji za moju trudnoću jer previše skačem i plešem a tad sam bila u 4 mj i odlično sam se osjećala. No nju i onako ne volimo pa sam joj rekla da znam i sama kada mi je dosta, i to me nije previše diralo. ali neki dan kad mi je šogorica rekla kako joj je prijateljica čija mama radi na ginekologiji rekla da je jedna žena muža povela na porod i svi su se smijali i ismijavali je danima, to je rekla naravno nakon što sam ja rekla da će dragi ići samnom. Nakon te njene rečenice pao mi je mrak na oči.. ajme kako sam bjesna bila. Što je još bolje to je morala reći pred njim kao da mi nije dovoljno što se njemu baš i ne ide na porod ali eto zbog mene bi pristao. onda se njemu obratila s rečenicom:"ma šta ćeš ići na kakav porod pa valjda ćeš pit i feštat s nama. Tada sam malo pukla pa sam joj pokušala bez da budem bezobrazna reći da joj je prijateljica glupa ko ona stvar a isto tako i neupućena jer se na netu na forumima može pročitat jaaako puno iskustava gdje su tate prisutni na porodu.. i to gle čuda čak i u našem rodilištu. Nikako ne mogu shvatit kako mlade žene u ovom vremenu mogu imat tako glupa i primitivna mišljenja, pa moja baba bi bolje shvatila i razumila tu sitvaciju. tu se ne radi o tome da je nečije mišljenje da tate nema što radit na porodu, nego to zgražanje što ja to hoću napravit ajme.. i sad sam bjesna kad se sjetim..

Jojo5
    24. Kolovoz 2014. 23:49

Zašto muž/dečko ne bi trebao biti na porodi? Ja se ne mogu sjetiti osobe koja bi trebala ići umjesto njega. Ne znam osobu koja bi trebala sa mnom proživljavati porod a da nije on, pa roditi ću mu dijete , njemu nikome drugome ni mami ni tetki ni sestri ni douli ni frendici ni frendu  niti to želim proživljavati sama ako imam njega. 
    I to što mu se ne ide... niti se meni rađa pa eto moram. Ostaviti ženu samu na porodu s hrpom stranaca da nema tko zastupati moje interese i gurati im plan poroda pod nos je meni neprihvatljivo i to sam ja svom momku lijepo objasnila više puta potanko pa je shvatio.
    Objasni mu i ti smireno jer njima sve moraš crtati a selo pusti da laje nemoj se obazirati .

MalaMuca
    25. Kolovoz 2014. 00:20

Ja sam danas dobila komentar da je glupo da dragi ide s menom na porod jer može samo smetati i ništ više. Nisam se htjela niti raspravljati oko toga. 
    Jojo slažem se u potpunosti s tobom.

Gold👑
    25. Kolovoz 2014. 08:59

Jojo u potpunosti se slažem! ali ovo :"ma šta ćeš ići na kakav porod pa valjda ćeš pit i feštat s nama." Moliiiim? Pa od kud joj pravo da stavlja sebe ispred vas i da mu govori što će radit? mislim da je bitinije da te trenutke provede s tobom i bebom,za feštu naravno ima vremena... jao nesmijem puno pisati,postat ću nepristojna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.