Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    21. Svibanj 2014. 10:52

Nekako sam imala osjecaj da ce tako na kraju biti. :P

14.06.2014. L ♥

Lilica
    21. Svibanj 2014. 12:28

e ovo za debljinu sta ste pisale.. ja imam jednu frendicu koja me stalno ispituje koliko sam dobila kila i nikako joj nije jasno kako vec nemam +20. znate ono kad bas kuzite da je netko razocaran sto se niste pretvorili u slonicu. svaka njena poruka je slicna: "kako si ljube, jesi se zdebljala?"  i onda kaze "to ti nije dobro za bebu, moras jesti da beba bude zdrava, nije sad vrijeme za gladovanje" eto ne znam jel bi se smijala il plakala 

bjap
    21. Svibanj 2014. 12:49

A od ekipe od mog muža nitko nije išao na porod, to je po njima nije za prave muškarce, i kad sam rekla mužu da je kukavica što neće da ide ovi su me samo s podsmijehom pogledali. Eto, svi se razlikuju i svejedno nas živciraju.

Lilica
    21. Svibanj 2014. 13:29

da Darija a ti si vidim isto napadnuta sto se tice vegetarijanstva. mene isto znaju maltretirati s tim kao joj hoce biti bebi nesto nije to zdravo, bla bla. mene je mama nosila 9 mj bez mesa i evo me vec 26 godina vegetarijanka i nis mi ne fali  pa ne bi sigurno s vlastitim djetetom riskirala da nisam sigurna da je to ok..

Tina0208
    21. Svibanj 2014. 14:14

curke preeedobro vas je citati.... ja bi mogla pisat o tome doslovce satima...

Laura 21.08.2014 :-*

Iskrica1347
    21. Svibanj 2014. 15:41

Ja sam bila semi-vegetarijanka prije prve trudnoće. Pa sam u trudnoći mogla sam meso neko vrijeme jesti, pa sam poslije bila prelijena forsirati i dalje (jer nisam za to da moja djeca budu vegetarijanci dok to ne mogu sami birati, a ni muž nije vegetarijanac pa mi se nije dalo izmišljati 2 različita ručka/večere), tak da sad čekam da me opet pukne vegeterijanstvo. Ali nisam neki silni mesojed, i dalje najviše lupam po voću i povrću.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.