e ovo za debljinu sta ste pisale.. ja imam jednu frendicu koja me stalno ispituje koliko sam dobila kila i nikako joj nije jasno kako vec nemam +20. znate ono kad bas kuzite da je netko razocaran sto se niste pretvorili u slonicu. svaka njena poruka je slicna: "kako si ljube, jesi se zdebljala?" i onda kaze "to ti nije dobro za bebu, moras jesti da beba bude zdrava, nije sad vrijeme za gladovanje" eto ne znam jel bi se smijala il plakala
A od ekipe od mog muža nitko nije išao na porod, to je po njima nije za prave muškarce, i kad sam rekla mužu da je kukavica što neće da ide ovi su me samo s podsmijehom pogledali. Eto, svi se razlikuju i svejedno nas živciraju.
da Darija a ti si vidim isto napadnuta sto se tice vegetarijanstva. mene isto znaju maltretirati s tim kao joj hoce biti bebi nesto nije to zdravo, bla bla. mene je mama nosila 9 mj bez mesa i evo me vec 26 godina vegetarijanka i nis mi ne fali pa ne bi sigurno s vlastitim djetetom riskirala da nisam sigurna da je to ok..
curke preeedobro vas je citati.... ja bi mogla pisat o tome doslovce satima...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam bila semi-vegetarijanka prije prve trudnoće. Pa sam u trudnoći mogla sam meso neko vrijeme jesti, pa sam poslije bila prelijena forsirati i dalje (jer nisam za to da moja djeca budu vegetarijanci dok to ne mogu sami birati, a ni muž nije vegetarijanac pa mi se nije dalo izmišljati 2 različita ručka/večere), tak da sad čekam da me opet pukne vegeterijanstvo. Ali nisam neki silni mesojed, i dalje najviše lupam po voću i povrću.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji