Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    17. Srpanj 2014. 11:06

Ako netko uzme na odgovornost kućnog ljubimca onda se za istog mora brinuti. Većina Udruga danas "poklanja" peseke (i mace) uz obvezu da se isti sterilizira, baš zato da se ne bi ovakve situacije događale. A to što se ljudi "množe" ponekad ko zečevi - ljudi se mogu i moraju brinuti za svoje potomke, a sa druge strane zato i imamo pune domove nezbrinute djece.
    Sad nek se uvrijedi tko hoće, ali ja bih i određene ljude sterilizirala jer se nisu u stanju brinuti za svoju djecu a "štancaju" ih i dalje iz xy razloga (najmanje iz razloga što vole djecu, a najčešće iz razloga dobivanja dječjeg doplatka ili sličnog).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 12:13

potpisujem...

Laura 21.08.2014 :-*

18. Srpanj 2014. 13:23

Slazem se s Iskricom u potpunosti...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Iskrica1347
    21. Srpanj 2014. 12:09

Ovo me također osobito živcira u trudnoći, a i inače (pogotovo otkada sam majka) - žicanje sa djecom/bebama na ulici. Igranje na kartu emocija. Da se razumijemo, naravno da mi je žao te djece koju ni krivu ni dužnu navlače okolo, ali mi tih osoba nije NIMALO žao. Jer ja imam jedno dijete kući, drugo u trbuhu, trenutno živim od minusa i samo moje plaće i sad bih ja na račun samilosti trebala dodatno financirati njih kojima je teško npr. čistiti stubišta za novce?!?! Nema šanse. A na račun doplatka i raznih drugih stvari na kraju ispadne da "zarade" više novaca nego ja koja radim i koja sam se školovala za isto. Meni kao majki ne bi nikada palo na pamet prositi sa svojom djecom (dobro ja ne bih prosila uopće - radije bih se i kurvala da nemam izbora nego to). A tu jadnu dječicu koju navlače čeka nažalost ista sudbina, ako ih još dodatno ne osakate ili natjeraju na krađu ili tko zna što... UŽAS!!!!

antonio
    21. Srpanj 2014. 13:14

Upotpunosti se slazem sa tobom ja sam na pocetku kad sam imala samo jedno djete radila dva posla jer nismo mogli financijski i sad bi opet da ne mogu ali nikad nebi prosila,

MarijaŠ
    21. Srpanj 2014. 13:41

Iskrica, u potpunosti se slažem s tobom. Znam da ima jako teških životnih situacija, loših sudbina i životnih odluka, ali definitivno djeca ne smiju biti "alat" kojim će roditelji zaraditi za život.

Ja sam jučer doživjela da pitaju nosim li blizance?! Sad znam kako je vama sa velikim trbusima koje to  prolazite cijelu trudnoću. Pa halo, sutra službeno ulazimo u 9. mjesec, što bih trebala? Biti ravna kao daska? Fino sam odgovorila dotičnoj da sam poprilično aktivna, pa me eto i na samom kraju trudnoće vidi vani. Nisam od onih koje su se zavukle u krevet od kad su saznale da su trudne, pa ih se ni ne da vidjeti sa tako velikim trbusima, pa ljudi nisu navikli. BTW, žena koja me to pitala je najveća ljenčina koju poznajem, i kad je bila trudna ponašala se kao kraljevna. Hihihi, kako je samo zašutjela.

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    21. Srpanj 2014. 15:35

MarijaŠ - eto da, sad vidiš kak je nama koje smo "tek" ušle u 7 mj trudnoće, pa stalno "provjeravaju" da nisu ipak dvojke u trbuhu... Mislim, više toliko ni ne obraćam pažnju na to. Žao mi je samo što je sve danas, pa tako i trudnoća, izgleda pod utjecajem kojekakvih glumica i manekenki koje i inače sa krevetom teže valjda 45 kila, pa u trudnoći dođu do možda 55 pa su se kao "jako udebljale" pa je to neki "uzor" kako bi valjda jedna trudnica trebala izgledati. I da, kad sam išla na OGGT sam vidjela žensku koja nosi blizance i sad je u 33 tjd (mislim) i vjerujte, koliko god je moj trbuh velik, njen je OGROMAN. A nije toliko velika razlika u tjednima, niti ja očekujem da ću još tak užasno puno rasti (brijem da sam više manje dostigla maksimum - možda još cm ili 2 - moja koža se nemre više rastegnuti )

5ra3
    21. Srpanj 2014. 16:53

eh curke vi imate problema s "prevelikim" trbuhom a ja "premalim".  Jučer me valjda petero ljudi pitalo pa za kolko mjeseci trebaš rodit i kad sam im rekla da kroz tjedan dana onda su svi skeptično gledali u moj trbuh i čudom se čudili kako je mali,pa to će ti biti jako sitna beba,pa jesam li ja sigurna da mi je to dobar termin,pa kako to,pa gdje je ta beba i sl...
    Uglavnom ljudi će se uvijek brinut di netreba! 

5ra ;)

DarijaZ
    21. Srpanj 2014. 22:11

....sto se tice kucnih ljubimaca, necu ni komentirati, odmah se raspalim i poludim...inace imam psa, kujicu koju sam udomila kad ju je netko ostavio u psecem parku, sterilizirala sam je jer nisam htjela imati leglo jer bi mi ih bilo tesko udomiti ( vjerujem da bi trazila potvrdu o nekaznjavanju i psihickom stanju doticne osobe prije nego bi mu dala peseka) pa mi je obzirnije bilo da ju steriliziram nego da ju gledam kako se pati i cvili tjedan dana bez prestanka...inace R i ja volontiramo u Noinoj Arci, a da ne pricam o tome da pesica ide svuda sa nama, cak je bila i na jednoj svadbi 

..sljedom toga , zivciraju me ljudi koji se cude sto sad kad sam trudna ju necemo izbaciti na cestu ili dati negdje/ nekome..a od komentara " ajme, sta ces sad sa psom kad dodje dijete?!" , " ...a sta ako ga Tara polize ili skoci u kolica" i slicnih mi se kosa dize na glavi....

antonio
    22. Srpanj 2014. 08:09

Evo cure moje bila ja vec u trgovini pa ti ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla nego se uplitat gdje im nije mjesto uglavnom dosla sam na red za kruh i salamu a hvala bogu nitko me nebi pustio napred iako su vidjeli da imam trbuh do zuba i malog sam nosila jer je nesto se probudio cendrav i tako doc cekamo red jos su se nasli popovat da kako me nije strah da cu se porodit u autu na cesti sama i sve tako neke gluposti jos kad mi je jedna baba rekla da sta nosim trojke e pa tu sam poludila,i onda sam svima odbrusila da kad ih je tako strah da se ne porodim na cesti i kad sam tako velika a vide jos da nosim malog da zasto me onda nitko ne pusti prije na red ionako su svi penzici i tad su svi zasutjeli uh poludim na takve ljudeali svejedno me nitko nije pustio napred eto toliko sory cure na dugom postu ali su me stvarno raspizdili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.