ja sam na bolovanju od nekog 10-tog tjedna trudnoce i nisam pozalila ni na jedan trena sto sam otisla tako rano...
inace radila sam u trgovackom centru prehrambene robe kao blagajnica...a kako u takvom centru to nije bio moj jedini posao...nisam htjela ugroziti zivot bebe dizuci tamo teske kutije...
Laura 21.08.2014 :-*
Kad smo kod trudnica, mene uzasno zivciraju glupe i zadrte zene koje zive u uvjerenju da cim manje znaju njima bolje. Javila mi se cura s kojom sam bila u bolnici i digla mi tlak. Ona ne zna ni kolko je beba velika/teska, ne zna kak joj je prosao anomaly scan, ne zna nikakve detalje a usla je u 21tt. Jos dok smo bile u bolnici govorila je da ju uzrujavam sa svim informacijama a imala je hematom i izgubila jednog blizanca jer je cijelo vrijeme sjedila i setala po hodniku, znaci u bolnici ga je izgubila. Ma uzas. Kad sam joj probala reci da ne smije sjediti ako krvari i ima hematom i to ju je zivciralo. I danas opet, 5mjeseci trudna a ne zna nista o djetetu i svojim nalazima jer cemu se zamarati. Dodje mi da vristim!
o bože... to još nisam čula...mene sve zanima... od toga što očekivati u kojem tjednu do toga kak mi beba izgleda šta radi u meni i slično... a to da ju ne zanima ne mogu vjerovat...
Pa da, dobro da ne pitam koja mu je boja ociju haha
Ajme izludila me zena totalno, ne kuzim kak moze tako funkcionirat, da nije pogledala ni jedan nalaz urina i krvi... a ja ko ludjakinja usporedjujem svaki novi sa proslim...
...mozda sam previse nabrijana, ali mene u zadnje vrijeme istavlja iz zivaca sto me druge zene, trudnice i one koje to nisu, odmjeravaju od glave do pete...danas sam bila u bolnici na pregledu, prosla sam pored jedno 6 trudnica, cak je i R iskomentirao da me svaka od njih odmjerila i slozila neku glupu facu..a i jos kaze da je primjetio da me i druge zene odmjeravaju ...sad sam i ja pocela obracat paznju na to, zbilja mi idu na zivce..pa koji klinac ?.
Da, izgledam mladje nego sto jesam! Da, nosit cu kratke hlace jer se nisam udebaljla 25 kila nego 10! Da, izgledm kao da sam progutala lubenicu, i po nicem drugom se ni ne vidi da sam trudna! Ali sta me zbog toga treba gledati kao da sam s Marsa pala?!?!
A jbg, znas da ce babe uvijek naci nesto za komentirati, da si debela onda bi bilo zasto si tak debela... Ne daj se razzivcirati a one nek gledaju...
Darija dobro zbori Boobie, to ti je ljubomora. Bolest zlocestih zena! Boli te djon!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Uh napisala pa obrisala ,uglavnom cure evo., mene sinoc raspizdio bezobrazni doktor
,a sad maloprije kad su dve doticne gospode isle popovati i te na koji nacin ej one bi djelile samarcine mislim one sigurno zive ispod staklene kugle i djecu i familiju drze ispod nje,jer danas je sve zagadeno ali mi se cini da su najvise zagadeni jezici,Na ovom forumu sam od samog pocetka trudnoce skoro i do sad nitko nikog nije ovako vrjedao ni popovao,ovdje se osjecam kao clan familije.,djelimo i dobro i lose bude i smjeha i suza ali nikako ovakvog vrjedanja.,.,Nadam se da se sve slazete samnom
Sortiraj odgovore
Najstariji