Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Srpanj 2014. 17:32

Moja hoće mene uselit k sebi...a iskreno isto je grozno i to tvoje...mislim,tko kaže da se ja neću dić već drugi dan i bit najnormalnija...ak je ona ležala mjesec dana zašto bi ja morala...pa nemam njenu genetiku...i isto se kao i ti nadam pripisivanju hormona napade...iako dragi je za ideju da budemo doma kad rodim tak da se nikako ne dam njenim idejama...al da me iritiraju,iritiraju me na 100tu

kimito
    12. Srpanj 2014. 18:02

Ja sam svojoj svekrvi, a i mami više puta rekla da im ne pada na pamet da budu kod nas kad rodim, da ne dolaze nenajavljene i da cu ih zvat ako ce mi trebat pomoc.. muz skuplja dane godisnjeg da bi mogao sto duze bit doma kad nam curka dodje, tako da vjerujem da cemo nas dvoje moc sve sami bez problema! Druga stvar bi bila da sam sama, onda bi rado da mi netko malo pomogne, skuha rucak i takve stvari..svekrva mi je pricala kak kad je ona rodila su svi dosli na par tjedana..i njena mama i svekrva da joj pomazu! Ja bi dobila slom živaca, sto posto!

Me&She
    12. Srpanj 2014. 18:22

Svi došli na par tjedana?!?! užas!!
    meni je bilo super što sam u tom periodu živjela u istoj kući sa mojima li dva potpuno odvojena sta,a zajedničko nam je bilo jedino dvorište, pa je mama uzela godinji i došla 2 puta u danu na po pola sata ako šta treba napravit, i eventualno ako sam ju ja koji put nešto zvala, dragi je bio čim više doma i bilo nam je super.
    sve laganini i opušteno

Boobie
    12. Srpanj 2014. 18:27

Moram se pohvaliti, imala sam mali slom živaca u petak (ne s tim ) i tata odmah došao gletati, MM namontirao sav namjestaj, mama ga oprala, i danas smo ga napunili sa stvarima... Cak je MM prao zavjese  Uglavnom jos mi samo robicu ostaje oprat a to cemo u ponedjeljak... Vrijedi tu i tamo pustiti hormone da podivljaju 

cloudy
    12. Srpanj 2014. 18:40

Boobie...vjerujem da pomaže,a i mislim da ću ih i ja koristiti :) ma meni je to katastrofa da ti se nakuplja puna kuća ljudi tih prvih dana kad je beba najosjetljivija...dragi je već lupio veto na cmakanje i slinjenje po bebi..kao što je rekao,mogu ju pomazit po ruci i to,al svako približavanje u cilju ljubljenja donosi zabranu prilaska 

Boobie
    12. Srpanj 2014. 18:49

Slazem se... Prvih mjesec dana pristup samo onaj tko mora, znaci najbliza obitelj... I za njih imam Antisepticu na kindacu, nema sanse da ce mi sa svakakvim rukama dirat bebu prvih par dana kad je najosjetljivija :)

cloudy
    12. Srpanj 2014. 19:03

Ma mene sad već hvata paranoja od onih baba/susjeda šta vise po ulici po cijele dane i jedva čekaju da vide i diraju tuđe klince....isto ko i ova jučer šta je meni odmah kad me vidjela htjela dirat trbuh...sve me frka kak ću ih se rješit kasnije kad bude veći i primamljiv za diranje

Boobie
    12. Srpanj 2014. 19:27

A gle, ja se nadam da ce se ljudi najavljivati, bar ja tako radim, a i bilo bi u redu... Pa ih lako otprdim  Ne primamo jos posjete jer se nismo odmorili i bok! A ove babe kaj ce doc nenajavljene trebaju prvo proci kroz dvoriste pored mame i bake tak da sumnjam, a i da mi dođu na vrata muž ce ih otpraviti... Najboljoj frendici nisam isla u babinje skoro 2 mjeseca, najbolje da ce meni pola grada biti u stanu cim dodjem doma 

Lida2
    12. Srpanj 2014. 23:35

Hahahaha jeste me nasmijale sad
    Ja sam sa prvom bebom bila 2 tj sama s muzem i dosli su mi samo svekrva i moji starci na sat-dva. Nekad skuhat rucak i to je to jer sam ja bila bas jako slabokrvna i  umorna pa mi se puno toga nije ni dalo.
    Sad kad gledam...kako sam glupa bila! Imala sam poprilicno zahtjevno dijete s kojim preko dana nisam mogla nista napraviti al sam glupavo odbijala pomoc mame i svekrve da mi dodju opeglat ponekad i premit stan. Ako ce se sada nudit samo cu rec hvala kad mozete doc?
    Jer moj muz ne kuha, nije lud za pospremanjem o peglanjju da i ne govorim.
    Nije da se ne moze samostalno ali zakaj ne prihvatit pomoc ako ti je tesko? Iako sad nekako sumnjam da ce mi se i nuditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.