Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Srpanj 2014. 22:01

Marija...kak će meni do kraja biti kad me sad već sve smeta... bar kad su uplitanje,popovanje,savjeti i slično u pitanju

ninach1903
    15. Srpanj 2014. 16:26

ja sam tek u 19.-om tjednu al sam vec obavjestila naj frendicu da nek se pripremi da se doseli k meni u 12-om mj kad rodim jer ikad sam u najgorem mogucem psihickom stanju jedino mi ona smije sve i svasta rec i napravit a da ne pop...im  posto mi je prvo dijete neznam sta ocekivat kad rodim, kaj i kak ce to bit al imam neki osjecaj da je bolje da se odmah osiguram i da svima stavim do znanja da ocu samo nju blizu sebe i nikog drugog dok ih ne pocnem zvat da dođu slobodno. dragi ce radit vjerojatno, ja ne zelim bit sama, sa svojom mamom si nisam bas u najboljim odnosima nikad ni bila tako da ne zelim da mi pametuje kad rodim, njegova mama zivi s njegovom sestrom pa cemo joj objasnit da netreba dolazit ako ju nebudemo trebali (zena je stvarno draga i oce pomoc najvise sto moze). frendica zna i kuhat i cistit i pospremat, djece jos nema pa nema ni pametovanja pa mi je najbolji izbor 

16.12.2014 <3 Lena <3

Iskrica1347
    17. Srpanj 2014. 09:21

Ovo nije vezano za samu trudnoću, ali sam ja trudna i jako iživcirana - dakle, u našem dječjem parkiću neki "čovjek" je imao obraza ostaviti 8 malih štenaca tek odbijenih od sise. Po ovoj vrućini i bez hrane i bez vode. Ma kako ih nije sramota... A onda kad ja kažem da treba sterilizirati kućne ljubimce onda sam ja nehumana (btw, ja imam kujicu kući koja jest sterilizirana). A nije nehumano tako samo ostaviti pesiće, kao da su stara šlapa... Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 09:38

a jadni maleniiiii......

Laura 21.08.2014 :-*

kimito
    17. Srpanj 2014. 09:42

Iskrica, daj nazovi one udruge za zaštitu životinja ili azile pa da netko dodje po njih, da ih nahrane  i potraže im dom. Joooj grozno, jadni.. Nevjerojatno kakvih ljudi ima, fuj!

Iskrica1347
    17. Srpanj 2014. 09:48

Već je muž kontaktirao jednu od Udruga (mislim Udrugu Indigo) koji su dosta aktivni po tom pitanju i oni su na fejsu već objavili da im se traži bar privremeni smještaj. Ja nažalost ih nemrem uzeti jer bi ih moja kujica "potamanila" (nikako se ne slaže sa štencima).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

17. Srpanj 2014. 10:02

Ovo je prestrasno! Fakat ne kuzim zakaj ljudi ne steriliziraju kucne ljubimce, ako ne zele mlade. Pati zivotinja jer ima nagon, a oni ju ne zele pariti. A kasnije pate i ti mladunci koji su se dogodili kad je zivotinja koja se tjera eto slucajno pobjegla. Ma joj!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 10:05

hm...pitam se zasto ti nisi na plaziiiii.....

Laura 21.08.2014 :-*

mmama2
    17. Srpanj 2014. 10:57

ja sam eto jedna od onih koje se protive sterilizaciji jer možda bude grozno zvučalo ali tko smo mi (ljudi) da se miješamo u to, budimo realni i ljudi rade 18 djece, svjesno, čak i uz postojanje svakakvih, baš svakakvih zaštita (pa i apstinencije, na kraju krajeva)i žive nažalost bosi, goli i gladni, sa time da se životinje ne mogu na taj način kontrolirati jer imaju jači instinkt, nagon, uglavnom sad da me ne bi krivo shvatio netko, APSOLUTNO sam protiv ostavljanja takvih u kutijama, ili utapanja mačića npr i sl, mogla bi nekome zavrnuti vratom kad čujem takve priče, ako si vlasnik životinje, čuvaj ju, pazi ju i brini isto tako za njenu mladunčad, postoje razne mogućnosti, udomljavanja, poklanjanja itd itd, nikako ne ostavljanja u parkiću, uz potok i sl, ako nisi spreman za tu odgovornost nemoj imati ljubimca..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.