ninika...i ja isto živim u toj nadi... ali kao što rekloh, bit će dragi doma bar 2 tjedna, a i frendica iz švedske je rekla da će doći i pomoći mi :) nekak radije prihvatim njenu nego svekrvinu pomoć...a i to kad sam joj rekla, bilo je pitanje, da a gdje će ona biti, hoće imat gdje spavat i tak... ne na dvorište ću ju istjerat da spava u sred 1 mjeseca :O
hehe cloudy dat ćeš joj samo plahtu za dvorište pa nek se smrzne kad je već došla pomoći hihihi.. ma ja se nadam da ću moći. ako ne tu je mužić i moja mama će navratitiako će biti potrebe.
Eh ja sam sa obadva decka bila sama bez icije pomoci ja i moj muz i nije mi nitko trebao., niciji savjeti ni pametovanje evo za par dana cu rodit po treci put i ne zelim nikoga blizu osim svog muza.,I sve smo stigli sami prva tri dana muz je sve ama bas sve sam radio a poslje sam ja pocela kuhat prat i sve drugo radit evo i sad vec cetri tj sve sam radi ja tu i tamo nesto malo napravim ali on sve sam mora jer ja moram mirovati.Imam mamu i svekrvu.,mama mi je daleko i radi u poljoprivredi i nemam je srca muciti da dolazi kod mene a svekrva uh meni i da stvar bude gora zivi samnom ali je kao da je nemam.Tako kad bi moja mama dosla morala bi vise sluzit svekrvu nego mene a to ne zelim.
Ja se isto nadam da ću biti sposobna obavljati sve sama normalno poslije poroda. Naravno uz supruga.. Nekako sama sebi izgledam sve nervoznija kako se porod približava na sve komentare, pogotovo kad mi netko drugi planira kada ću prati i sušiti robicu, hoću li ju sušiti u sušilici i kada ću peglati, kada ću si spremiti torbu, kada ćemo namontirati krevetić u našu sobu... Netko drugi je to već sve isplanirao a ja bih tako trebala napraviti... i šizim danas zbog toga.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ma cure - najbolje je reći - ja sam pod hormonima - tu svi kimnu sućutno glavom i puste te na miru.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Dada, vidim da i ti već znaš što sam htjela reći... I dobro si to primjetila da je to "svačije stanje" - barem si naša okolina to daje za pravo. Kažem, ja sam bila baš cool što se tiče svega cijelu trudnoću, ali kako sam prošla negdje 32. tjedan, kao da mi se nešto prelomilo... Pa onda najradije napravim baš kako je Iskrica rekla i sam kažem da sam nervozna, živčana i neispavana i da će netko nastradati.
I ja najviše volim dogovore sa suprugom, sad u trudnoći i više nego prije. Sve smo mi iste...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji