Ma Iskrice moja sta da ti kazem upravu si totalno zato sam ja jucer poludila mislim trbuh mi je skroz dole i jos sam nosila malog a nitkomi nije htio ustupit da idem napred.
DarijaZ -
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
DarijaZ.....ja sam jos mlad....haaaaahahahahahahahahahav pucam po savovima od te izjave...prestrasno.....
Laura 21.08.2014 :-*
Pa da, smjesno mi to bilo kad je izvalio Ali ajde, bio je simpa pa mu nisam uzela za zlo...
Iskrica,
Evo, kad vec pricamo o nekulturnim ljudima, ja sam danas popizdila, ni manje ni vise, nego na trudnicu...
Ono, kuzim stara da ti je tesko stajat u redu i da ti se neda, i da si mozda umorna i noge su ti naotecene....ali brate mili, ne mozes samo tako preko nas 4 koje stojimo u redu prije tebe, doci i bez rijeci se ubaciti preko svih nas i stati na pocetak reda....i jos nas odmjeri, podigne nos i boli nju dupe! Ako je nisam onda opalila onom vjesalicom po glavi, onda stvarno....
ja danas čekam u redu za wc i stane iza mene isto trudnica ali mislim da je na samom početku jer joj je jako mali trbuh. i stoji iza mene i puše i puše.. i ja se okrenem jer mi je frizuru pokvarila puhanjem (rekoh možda je iza mene starija gospođa ili trudnica pred porod) i vidim nju i ništa okrenem sen azad. pišalo mi se jako i ona mene potapša i veli kaj ne vidiš da sam trudna??? ja rekoh vidim i ja sam i jedva čekam doć na red jer me počinje boliti i nasmješim se a ona meni ni pet ni šest nego pa mogla bi me pustiti ja sam brzo gotova a i trudna. ja ostala paf. i okrenula sam se i stavila ju na ignore. ajde da me nije bolilo i da mi se malo pišalo pustila bi ju jer možda je curi stvarno sila al ovako ma daj molim te. još se nakon toga nagledavala kako bi se pregurala. frnjila se i neka je.
pa ajde reci.. još mi malac valjda se naslonio na mjehur pa mi nije bila ugoda. a meni se trbuh vidi već dosta i nije ga mogla fulati. al neka. mislim da ju je iživcirao taj moj ignore hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji