Ma Iskrice moja sta da ti kazem upravu si totalno zato sam ja jucer poludila mislim trbuh mi je skroz dole i jos sam nosila malog a nitkomi nije htio ustupit da idem napred.
DarijaZ -
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
DarijaZ.....ja sam jos mlad....haaaaahahahahahahahahahav pucam po savovima od te izjave...prestrasno.....
Laura 21.08.2014 :-*
Pa da, smjesno mi to bilo kad je izvalio Ali ajde, bio je simpa pa mu nisam uzela za zlo...
Iskrica,
Evo, kad vec pricamo o nekulturnim ljudima, ja sam danas popizdila, ni manje ni vise, nego na trudnicu...
Ono, kuzim stara da ti je tesko stajat u redu i da ti se neda, i da si mozda umorna i noge su ti naotecene....ali brate mili, ne mozes samo tako preko nas 4 koje stojimo u redu prije tebe, doci i bez rijeci se ubaciti preko svih nas i stati na pocetak reda....i jos nas odmjeri, podigne nos i boli nju dupe! Ako je nisam onda opalila onom vjesalicom po glavi, onda stvarno....
ja danas čekam u redu za wc i stane iza mene isto trudnica ali mislim da je na samom početku jer joj je jako mali trbuh. i stoji iza mene i puše i puše.. i ja se okrenem jer mi je frizuru pokvarila puhanjem (rekoh možda je iza mene starija gospođa ili trudnica pred porod) i vidim nju i ništa okrenem sen azad. pišalo mi se jako i ona mene potapša i veli kaj ne vidiš da sam trudna??? ja rekoh vidim i ja sam i jedva čekam doć na red jer me počinje boliti i nasmješim se a ona meni ni pet ni šest nego pa mogla bi me pustiti ja sam brzo gotova a i trudna. ja ostala paf. i okrenula sam se i stavila ju na ignore. ajde da me nije bolilo i da mi se malo pišalo pustila bi ju jer možda je curi stvarno sila al ovako ma daj molim te. još se nakon toga nagledavala kako bi se pregurala. frnjila se i neka je.
ja danas čekam u redu za wc i stane iza mene isto trudnica ali mislim da je na samom početku jer joj je jako mali trbuh. i stoji iza mene i puše i puše.. i ja se okrenem jer mi je frizuru pokvarila puhanjem (rekoh možda je iza mene starija gospođa ili trudnica pred porod) i vidim nju i ništa okrenem sen azad. pišalo mi se jako i ona mene potapša i veli kaj ne vidiš da sam trudna??? ja rekoh vidim i ja sam i jedva čekam doć na red jer me počinje boliti i nasmješim se a ona meni ni pet ni šest nego pa mogla bi me pustiti ja sam brzo gotova a i trudna. ja ostala paf. i okrenula sam se i stavila ju na ignore. ajde da me nije bolilo i da mi se malo pišalo pustila bi ju jer možda je curi stvarno sila al ovako ma daj molim te. još se nakon toga nagledavala kako bi se pregurala. frnjila se i neka je.
Hahahah bas sam se nasmijala,,kao ti nisi trudna?? I sad bi ti nju trebala pustiti a tko ce tebe pustiti?? Ajme koliko jadnih ljudi bozeee .. ali sam se svejedno nasmijala "stavila ju na ignore" heheh
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
pa ajde reci.. još mi malac valjda se naslonio na mjehur pa mi nije bila ugoda. a meni se trbuh vidi već dosta i nije ga mogla fulati. al neka. mislim da ju je iživcirao taj moj ignore hehe
pa ajde reci.. još mi malac valjda se naslonio na mjehur pa mi nije bila ugoda. a meni se trbuh vidi već dosta i nije ga mogla fulati. al neka. mislim da ju je iživcirao taj moj ignore hehe
Hahaah neka je jooj ja kakva sam mislim da bi se posvadala ... koliko citam tvoj i Darijin post pa trudnice su postale gore od nekih baba
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji