Tako je, nek ti vrati kak god zna u kakvom god da su stanju... Ja sam isto dobila vecinu robice i to sa dvije strane i odma sam rekla da cu vratiti... I najavila sam im da cu na etiketu staviti tockicu sa markerima svije razlicite boje jer poslije tko zna sta je cije... I prema toj robici se drukcije odnosim i sigurno cu ju vise paziti nego ono sta kupim... Nije u redu... Em ju je unistila em ti ne zeli vratiti... A mozda zato i odugovlaci, bas me zanima u kojem stanju ces ju dobiti.
Lidija ja bi pop......da imam takvu frendicu...mislim halo pa kak joj je uopće palo na pamet rezati ono šta si ti kupila i šta je dobila na korištenje umjesto da bude zahvalna što si joj uštedila hrpu novaca i posudila sve to ona se tako bahato ponaša, nemogu vjerovat kakvih sve ljudi ima
mi isto nemamo od kog posudit pa kupujemo...a kad mi netko kaže ma netreba ti to ili ma budeš dobila od nekog dok se bebač rodi sam luda
e da se i ja malo požalim (već dugo nisam...hahahaha)...moji starci i sestra su bebaču već smislili nadimak i to mi nesmeta al me počinju živcirat jer svaki dan kad se čujemo pitaju me šta Miki kaže???prvo sam ja odgovarala da djete još nepriča…a onda slijedi pitanje a zašto nepriča???pa zato kaj je mali…pa kak to???ma mora nešto pričati...i tako svaki dan po par puta tj svaki put kad se čujemo prek telefona i ja sam sad već fakat luda na to pa sam im počela govorit da dijete nema pravo glasa jer nema još 18 samo da ih skinem s dnevnog reda, al oni i dalje neodustaju odnosno moja sestra...neželim biti gruba prema njoj i izvikati se na nju al stvarno me to živcira i ak tako nastavi izludit će me
Hahaha piper užas ja bi poludila, mene ispizde samo s tim pitanjem šta mali radi... bome bi joj ja rekla smireno da prestane jer me uzasno zivcira s takvim pitanjima... oni ce to ionak pripisati hormonima tak da nema ljutnje
tak sam svojoj rekla kad je htjela svaki dan dirati trbuh jer nikad nije dirala trudnicki... i vise to ne spominje..
boobie i ja sam si razmišljala da joj nekako to na fin način kažem al sad je cijela u depri jer je istregnula nogu i ligamenti su joj popustili pa sad stalno miruje a u djetinjstvu je imala problema s drugim koljenom i bila po operacijama i svašta nešto i onda dok nepriča o mom bebaču je cijela ukomirana i ovo vidim da ju veseli...znam da bi joj trebala nešt reć a neznam kako jer ju neželim još više u depru bacit
Luda sam na sestru. Živimo u istoj kući, dečko i ja selimo na donji kat radi bebe, a tata i sestra ostaju na gornjem katu. Mala se sprema na faks, ali je nemoguća. Starog nema već mjesec dana jer mora mijenjati poslovnog partnera i otišel je u Zadar raditi, a dečko i ja smo sami s njom. Mamu nemamo, odnosno imamo ali je alkoholičarka i neka depresija, pojma nemam uglavnom ona je u Zagrebu. Seka i ja smo uvijek bile super jer sam joj ja praktički bila mama. Ali od kad sam trudna ona nije normalna. Stalno je vani, pijana po pet dana u tjednu, ne znam di je, kaj je, dovodi doma neke likove čudne, fešta kak stigne, stari lud na nju, mene ne sluša. Bezobrazna je užasno, samo nered radi, ja čistim za njom, perem, kuham, peglam, a dobivam samo vrištanje od nje da me bude ubila da me mrzi i ne znam kakve stvari zato jer se uvrijedi na to dok joj velim da stane na loptu i da se ne može tak ponašati. Silom hoće biti velika i odrasla a balava je za poluditi. Neodgovorna, sto puta sam morala po nju pijanu ić i paziti.
Prošli vikend mi je otišla na Idemo Otok u Ludbreg i tri dana se nije javljala, došla je u nedjelju navečer mokra do kože jer je bila na Šoderici s nekim frajerom, a pijana ko majka. Nikak joj objasniti da si skine tu mokru odjeću, da se ode otuširati i u krevet i taman posluša i eto ti tog lika na vratima da je došel na kavu.
Ja ne mogu više s njom, stari nikaj ne poduzima, ja plačem svaki dan radi nje i zbog toga kak se ponaša prema meni, nije me ni pitala kak je bilo jučer kod ginekologa.
Jadna sam užasno i ne znam di da se više ispušem.
Dečko je lud više na malu, neće joj nikaj reć jer kao nije njegova stvar, ali mu je grozno kad se ja uzrujavam radi nje toliko.
Ispričavam se na dugačkom postu :/
MalaMuca stvarno nemam riječi utjehe za tebe...baš mi je žao što to proživljavaš pogotovo zato jer se o seki brineš vjerojatno već godinama...uopće ti nitko od nas neće zamjerit na dugom postu jer zato smo i tu...da se tješimo i budemo potpora jedna drugoj
jesi probala tatu upozorit na njeno ponašanje zadnjih dana???možda da on proba porazgovarat s njom???nek i tvoj dečko proba razgovarat s njom...znam da će ona 100% imati stav da kaj se to njega tiče jer joj nije ništa al nek proba budući da to silno živciranje i plakanje šteti tebi i bebici a sad ti treba čim manje stresa...draga jedino ti za utjehu mogu poslati malo pozitivne energije i veliku pusu XOXOXO
Malamuca...nije ti lako...nadam se da će se ona smiriti i olakšati ti život...
Mene danas nitko ne živcira jer sam doma..ali jučer...prvo svekrva s par stvari...kao kad ćemo se mi ženit,iako smo par puta već rrkli iduće godine kad rodim...i onda je frknula nosom...onda pitanje..di ćeš bit kad rodiš? Doma,di bi bila...a ne,jel ti znaš da se mjesec dana nećeš moć dići iz kreveta,tko će ti ložit vatru (imamo peć na drva u kući koja bez beda zgrije kuću) tko će ti vješat veš...na to ja velim da će bit dragi na slobodnim danima i godišnjem al ne,ona ne odustaje...kao bilo bi najbolje da sam kod nje valjda, a meni muka od same pomisli na to...I tako..i njena susjeda me naživcirala,i ona je tek nedavno saznala da sam trudna i čim me vidjela htjela je gledat trbuh, vjerujem i dirat..al sam joj uspjela izmaknut
Cloudy sretno sa svekrvom :D
i moje je imala najbolju namjeru meni uselit u stankad rodim kao d ami može pomoć, i moram priznat da mi je zbilja drago da nije mogla doć (nije mi drag razlog nedolaska al mi je drago da nije došla) više od svega sam cijenila svoj mir, a ne d ami je još netko u kući pa kud god se okrenem još netko, pa tuđe navike koje nemaju veze sa mojima, pa tisuću nekakvih savijeta koji me zanimaju ali tako je to nekad bilo.... s obzirom da sad živimo puno bliže jedna drugoj bit će i veći izazov preživjet njezino nametanje, a nametat će se svim silama, sreća pa ću ja sve ispade bijesa moć pripisat hormonima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji