Ili kako su meni znali pricati ma joj oni ti to tako brzo sve prerastu?! Ok, toga sam bila svjesna, ali kaj bi dijete trebalo biti golo dok ne pocne sporije rasti, da mu se "isplati" kupiti nesto? Ma joj, opcenito mrzim kad se ljudi petljaju tam gdje im nije mjesto. I btw. ni ja nisam dobila ni jedan komad odjece na babinju, jer sam posjete pocela primati tek nakon mjesec dana. Pa toliko i o tome...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Rekla joj vec triput. Problem je kaj je ona odselila u Austriju pa nece samo radi toga dolazit u Hr?!?! Inace svima posudjujem robu i nije mi to problem samo te molim da mi vratis u bilokakvom stanju. Iako mi je vec rekla da je rezala rukave na nekim bodijima pa ce mi kupit nove, al to su dvije vrece. Sve za prvih 3 mj. I stvarno mi ne pada na pamet kupovat sve to ispocetka.
Ninika11 ja ti preporucam da kupis i rabljeno nekaj. Imas na FB hrpu zena kaj prodaju i kupuju robu. Ja osobno tako odjevam starijeg sina i ustedim dosta. Da sam imala od koga posudila bi i za prvog. Al i rabljeno kupujem sad pod normalno. Ne trebaju mi nova kolica ili AS, ili kinderbet. Sve je to za god dana i onda doma imas hrpetinu stvari kaj skupljaju prasinu. Nakon ovog malca sve ide u prodaju!!!
js kupujem stalno po snizenjima u austriji i postarina je nekih 18kn, pa nek ti posalje, sumnjam da bi za 2 vrece platila vise od 100kn... reci joj jos jednom lijepo i da ti treba do tad i tad, ak ne posalje e onda mislim da bi mi film pukao
Boobie tebe hormoni soraju na najjace
Vratit ce to ona. Ak ne vrati...ode prijateljstvo.
za sad se ne zelim nervirat. Navodno ovaj mj dolazi u zg pa cu vidjet.
Uostalom moram ormar napravit i jedan izbacit da imam kam kinderbet stavit To mi je veca frka.
A ja sam si vec narucila tetu cistilicu da i napravi generalku prije bebana jer fakat nemrem ja to sama.
Ak se ne javi do kraja mjeseca onda cu joj rec i da mi posalje. Toga se uopce nisam sjetila
Fala curke
Ne znam jesu hormoni al malo me nervoza pere, pogotovo kad tak nesto cujem a i doma mi situacija ista. Sigurno si i ta tvoje frendica misli IMA VREMENA Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lidijak77 mene ne soraju hormoni, bar ne ovi trudnicki, ali bih i ja popi.... da mi se frendica tak ponasa. Posudjene stvari tretiram bas tako, kao posudjene, a ne kao svoje. Kakvo rezanje rukavica? Kaj je pukla? Moj sin je recimo izgudbio jednu rukavicu, a rukavice su bile posudjene. To je nesto na sto ne mozes utjecati, pa sam se ispricala i kupila nove. Ali sigurno ne bih namjerno isla rezat nekaj kaj nije moje. I onda jos ne vraca stvari, a zna da tebi trebaju? Slazem se s Boobie, ja bih joj dala ultimatum i gotovo. Predobra si, draga! Ili smo mi prenervozne hahahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ma prvo mi je dijete. i ako već nemam od koga posuditi ili dobiti bit će sve novo a ljubomorne kokoši neka se pojedu. mm i ja možemo hvala Bogu svom djetetu sve priuštiti i zašto ne bi. slažem se sa vama cure. ni ja ne želim prvih mjesec dana nikakve babinje i ljude oko sebe. shu svi heheh. a do tad neka mi dijete bude golo i boso.. mah.. ja da imam posudila bih nemam ništa protiv toga, ali kad mi tako pametuju namjerno još preuveličam
Sortiraj odgovore
Najstariji