Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    09. Srpanj 2014. 18:53

piper koliko me naživcirala toliko me i uplašila. jer mene dok sam hodala jučer nije bio ni pritisak. tek kad smo krenuli prema autu sam osjetila pritisak i malo bol dole u leđima (to jutro je moj pametni muž ostavio klimu upaljenu i smrzla se). i sad čitam po netu i vidim da to mogu biti znakovi. prepala sam se. stvarno smo dugo jako laganim hodom hodali. primaju me u bolnicu tek 23. ne znam dal da sutrazovemsvog ginekologa da me u petak primi pa samoda mi napravi pregled da vidi jel se otvaram? luda sam. i drago mije da idete u kino. malo se zabaviti.

MarijaŠ
    09. Srpanj 2014. 18:55

piper, što ćete gledati? Jel već pala odluka? Mi ćemo možda sad za vikend (to ja planiram, hihihi)...

piper
    09. Srpanj 2014. 20:08

MarijaŠ

piper, što ćete gledati? Jel već pala odluka? Mi ćemo možda sad za vikend (to ja planiram, hihihi)…

gledat ćemo Obiteljski kaos...po glumcima mi se čini da bi trebala biti dobra komedija pa budemo vidjeli

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    09. Srpanj 2014. 18:58

ma jako sam osjetljiva Marija u zadnje vrijeme. i sve me straši. i takvi komentari me dodatno plaše...

MarijaŠ
    09. Srpanj 2014. 19:03

ninika11

ma jako sam osjetljiva Marija u zadnje vrijeme. i sve me straši. i takvi komentari me dodatno plaše…

Zato ti i kažem, i ja ponekad znam biti takva, pa sam otrov prema drugima. Zato se kontroliram. Ako ćeš se umiriti odlaskom liječniku, onda to i učini. Nema gorega nego da patiš samu sebe još uz to što te boli...

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    09. Srpanj 2014. 19:17

sad me više ništa ne boli. druga frendica je sad rodila nedavno i baš mi sad rekla da je to sve normalno da sam dosta hodala i da je to od toga. nadam se. vidit ću za doktora. hvala na razumijevanju žene 

piper
    09. Srpanj 2014. 20:10

ninika11

sad me više ništa ne boli. druga frendica je sad rodila nedavno i baš mi sad rekla da je to sve normalno da sam dosta hodala i da je to od toga. nadam se. vidit ću za doktora. hvala na razumijevanju žene 

ja isto mislim da ti je to od hodanja...a i bebač se možda tak namjestio pa te tiskao dok ste hodali...da budeš mirnija probaj nazvati gin sutra pa vidi šta će ti reć al nemoj se opterećivati jer stres je štetan

MarijaŠ
    10. Srpanj 2014. 14:54

Obožavam Sandlerove komedije, i baš zato i pikiram da ga odemo gledati... 
    Hvala ti na komentaru filma... Definitivno ćemo ga gledati, možda još i večeras... 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani