piper koliko me naživcirala toliko me i uplašila. jer mene dok sam hodala jučer nije bio ni pritisak. tek kad smo krenuli prema autu sam osjetila pritisak i malo bol dole u leđima (to jutro je moj pametni muž ostavio klimu upaljenu i smrzla se). i sad čitam po netu i vidim da to mogu biti znakovi. prepala sam se. stvarno smo dugo jako laganim hodom hodali. primaju me u bolnicu tek 23. ne znam dal da sutrazovemsvog ginekologa da me u petak primi pa samoda mi napravi pregled da vidi jel se otvaram? luda sam. i drago mije da idete u kino. malo se zabaviti.
piper, što ćete gledati? Jel već pala odluka? Mi ćemo možda sad za vikend (to ja planiram, hihihi)...
piper, što ćete gledati? Jel već pala odluka? Mi ćemo možda sad za vikend (to ja planiram, hihihi)…
gledat ćemo Obiteljski kaos...po glumcima mi se čini da bi trebala biti dobra komedija pa budemo vidjeli
Krešimir 19.08.2014. <3
ma jako sam osjetljiva Marija u zadnje vrijeme. i sve me straši. i takvi komentari me dodatno plaše...
ma jako sam osjetljiva Marija u zadnje vrijeme. i sve me straši. i takvi komentari me dodatno plaše…
Zato ti i kažem, i ja ponekad znam biti takva, pa sam otrov prema drugima. Zato se kontroliram. Ako ćeš se umiriti odlaskom liječniku, onda to i učini. Nema gorega nego da patiš samu sebe još uz to što te boli...
Krešimir 19.08.2014. <3
sad me više ništa ne boli. druga frendica je sad rodila nedavno i baš mi sad rekla da je to sve normalno da sam dosta hodala i da je to od toga. nadam se. vidit ću za doktora. hvala na razumijevanju žene
sad me više ništa ne boli. druga frendica je sad rodila nedavno i baš mi sad rekla da je to sve normalno da sam dosta hodala i da je to od toga. nadam se. vidit ću za doktora. hvala na razumijevanju žene
ja isto mislim da ti je to od hodanja...a i bebač se možda tak namjestio pa te tiskao dok ste hodali...da budeš mirnija probaj nazvati gin sutra pa vidi šta će ti reć al nemoj se opterećivati jer stres je štetan
Obožavam Sandlerove komedije, i baš zato i pikiram da ga odemo gledati...
Hvala ti na komentaru filma... Definitivno ćemo ga gledati, možda još i večeras...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji