Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    09. Srpanj 2014. 18:53

piper koliko me naživcirala toliko me i uplašila. jer mene dok sam hodala jučer nije bio ni pritisak. tek kad smo krenuli prema autu sam osjetila pritisak i malo bol dole u leđima (to jutro je moj pametni muž ostavio klimu upaljenu i smrzla se). i sad čitam po netu i vidim da to mogu biti znakovi. prepala sam se. stvarno smo dugo jako laganim hodom hodali. primaju me u bolnicu tek 23. ne znam dal da sutrazovemsvog ginekologa da me u petak primi pa samoda mi napravi pregled da vidi jel se otvaram? luda sam. i drago mije da idete u kino. malo se zabaviti.

MarijaŠ
    09. Srpanj 2014. 18:55

piper, što ćete gledati? Jel već pala odluka? Mi ćemo možda sad za vikend (to ja planiram, hihihi)...

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    09. Srpanj 2014. 18:58

ma jako sam osjetljiva Marija u zadnje vrijeme. i sve me straši. i takvi komentari me dodatno plaše...

ninika11
    09. Srpanj 2014. 19:17

sad me više ništa ne boli. druga frendica je sad rodila nedavno i baš mi sad rekla da je to sve normalno da sam dosta hodala i da je to od toga. nadam se. vidit ću za doktora. hvala na razumijevanju žene 

MarijaŠ
    10. Srpanj 2014. 14:54

Obožavam Sandlerove komedije, i baš zato i pikiram da ga odemo gledati... 
    Hvala ti na komentaru filma... Definitivno ćemo ga gledati, možda još i večeras... 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.