Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    11. Srpanj 2014. 09:05

E super da je bio ok film - baš sam si ga mislila pogledati kad se vratim sa mora..
    E sad nešto što me napola živcira - potreba kojekakvih vjerskih i sličnih fanatika da se automatski lijepe za mene jer sam trudnica, pa ću kao biti na njihovoj strani... Daklem, jučer se gegam sa svojom pesicom i vidim kak me 2 starije ženske hoće neš pitati. Skužim da su strankinje pa rek'o možda se izgubile ili traže neku ulicu. A kad tamo Jehovini svjedoci. Bila sam pristojna, ali slijedeći put ću namjerno reći da sam vještica. Iz čistog inata. I na netu na nekim forumima/chatovima i slično kad mi netko počne sa "da si majka sigurno bi se molila Bogu/išla u crkvu/mislila isto kao i ja". I onda kažem "ja sam dvostruka majka i.....", "nisi ti prava majka jer da jesi onda bi...." Ma svaka čast svakoj vjeri/religiji - mogu svi skupa u zlatnu mrkvu vjerovati što se mene tiče, ali manite se mene. Ja vjerujem u što ja vjerujem. I vjerujem da je vjera privatna stvar. Kao i činjenica da li sam gay ili straight, da li volim čitati Kafku ili ljubavne romane i da li ću dijete odgajati kao ateista ili protestanta ili katolika ili budista. Što mi netko ima moralizirati o tome. Ovime nisam željela uvrijediti ili povrijediti bilo koga ovdje tko je možda vjernik i ide u crkvu i sve ostalo što uz to ide (da me ne bi krivo shvatile), nego samo izreći mišljenje nas koji budemo pod udarom i dobivamo razne etikete samo zato što ne idemo u crkvu. Oprostite na poduljem postu - izgleda da me to konstantno etiketiranje više smeta nego kaj sam mislila... ili su to hormoni u igri

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Lida2
    11. Srpanj 2014. 09:45

Hahahahaha Iskrica bas si me nasmijala I ja imam problem s istim i ne volim nikakva nametanja bilo i da se radi o vjeri ili prodaji televizora! Ja sam vjernik na svoj nacin al kad me po parku haltaju i nedaju mi da krenem dalje dok malac vristi i histerizira dodje mi da i ja vristim na njih!!.
    Ove s vrata mi je lako otjerat, al vani.....pustite ljude da disu i zive onako kako oni zele. Jer ako ce htjeti
    promjeniti vjeru ili poceti vjerovati sigurna sam da znaju gdje da se jave i pojave

A sad ono kaj mene najvise nervira. Ne smeta me diranje po trbuhu jer ni ne  rade to, ali kad me neko pita KAKO JE BEBA ja bi mogla vristat?!?!??!?!?!?
    Odkud da ja znam???? Pa nisam vidovita!!!! Najgore je kaj se ne mogu kontrolirat pa odmah pocnem zivcanit i bit bezobrazna

Boobie
    11. Srpanj 2014. 09:58

Haha Lidija i meni je isto tak, jednom sam seki rekla da mali igra nogomet u trbuhu i sad me doslovno svi pitaju kak je i jel igra nogomet i to svaki dan   a postanem zivcana i bezobrazna dok kazes keks!
    Ono sta mene jakooooo zivcira zadnjih dana je da mi stan nije spreman za dijete, nikak da namontiraju namjestaj, djecju sobu, nemam kuhinju, nemam pola vrata, da ne spominjem ciscenje nakon svega toga. Svaki dan gledam kak je sve zmazano a ne smijem se dignuti s kauca i totalno sam jadna i bespomocna  a di je jos pranje robice i sve ostalo... znam da sam tek 29.tjedan ali s obzirom da su mi prosli put trudovi poceli u 20.tjednu zelim biti mirna a svi me smiruju i govore imas jos vremena... ima vraga kad sutra mogu zavrsiti u bolnici, vec sam 3 puta bila... i dosta mi je da moram svakiiii daaan nekoga moliti da mi nekaj napravi  da ne spominjem da sam od 30.7. Skroz sama, mm radi a moji idu na more i ako ne dovrsim do tad necu nikad, kad se vrate biti cu 35. Tjedana... jesam luda ili...?

Lida2
    11. Srpanj 2014. 13:31

Ma kaj bi bila luda?!?!?! Ja sam isto control freak
    Mene nervira kaj mi frendica jos nije vratila robu kaj sam joj posudila za njenu malu a meni to treba jer ne mislim kupovat 2 vrece novih stvari za najmanje mjesece
    Da ne velim da soba jos nije spremna. A i to kaj velis svaki dan mozes zavrsit u bolnici a onda bi definitivno prosvikala
    ja sam sad 30tj i sa proslim bebanom sam naveliko sad vec pripremala stvari a sad nista totalno sam cool bar jos par tj.

ninika11
    11. Srpanj 2014. 13:37

joj to pitanje  kako je beba  ili jel beba u redu( to me pitaju taman prije pregleda) meni diže kosu na glavi. govorim na to? velim nadam se da je ne pričamo baš... mislim strašno

Boobie
    11. Srpanj 2014. 13:39

Da prosvikala, mogu me odma proslijediti na psihijatriju... a ne znam vise kaj da radim, najradije bi si platila cistacicu i majstora pa nek se svi fučkaju :D sve imam a nis nije spremno za upotrebu, za pop... mislim da ce biti svađe 
    lidija ja bi na tvom mjestu lijepo zamolila frendicu da mi vrati i to tipa mama/seka/bilo tko mi dolazi ovu subotu da mi pomogne to oprat, speglat i spremiti pa te molim da do subote mi to vratis... na finjaka a opet ultimatum... i jos velis kad bi MM mogao doci po to ili tipa doma sam tad i tad pa ak nije problem donijet... ovak ce ti samo odugovlaciti dok ju ne dovedes pred gotov cin... treba mi u subotu i gotovo :)

Iskrica1347
    11. Srpanj 2014. 13:40

Cure, niste lude.. još jedan control freak je tuuuuu!!!! Ja ću još malo početi maltretirati muža da moramo srediti našu jadnu malecnu sobu u kojoj bumo svi spavali za bebu - ali mislim da bu to pričekalo dok se vratim sa mora. Meni je prvi porod krenuo ravno na termin, pa nekak računam da bu i drugi tak..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Yeles
    11. Srpanj 2014. 13:42

Najviše dosadna žgaravica, koja me znala probuditi noću.

ninika11
    11. Srpanj 2014. 13:43

lidija možda je frendica zaboravila. ali opet ako zna da si trudna mislim logično je da bi se sjetila (barem ja bi koja zaboravljam stvari) . traži ti to nazad. ja moram sve kupovati jer nemam od koga posuditi ni dobiti. pa mi komentari tipa : ti bzvz ćeš bacati novac na tu robicu jako idu na nerve. da imam od koga posudila bi. pa kao moš misliti ti bi sve novo.. puj ljubomornih koza. hahahha danas sam u elementu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.