Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOCKY
    07. Srpanj 2014. 15:29

mene je danas razocarao Jedan razgovor koji sam imala s osobom do koje mi je jako stalo,... Toliko me razgovor i ćinjenice o kojima smo pricali potresao da sam u jednom trenu dala preispitati sebe i svoje ciljeve u zivotu .. Odjednom mi se ucinilo da sam se izgubila,... A onda shvatis.. Da ti nezele svi dobro pa vratis osmjeh i hodas dalje,....

DOCKY

deja24
    09. Srpanj 2014. 00:07

Drage cure,

Evo i mene s komentarima, nedavno sam se prijavila na stranici i postala aktivna čitačica foruma pa da počnem i s pisanjem...
    MM i ja imali smo prvo fazu pitanja najčešće od svekrve kad ćete se vjenčati tko će dočekati unuke i tako smo vikali budemo budemo dok mi nije puknuo film i pred svima na obiteljskom okupljanju sam izjavila da se djeca mogu napraviti i bez vjenčanja. nakon toga više ništa nije imala za pitati ni za vjenčanje ni za bebu. :-)
    prošle godine smo se vjenčali i sad čekamo bebu, termin se bliži 12.08. i jedva čekamo da dođe naša curka. MM je divan i krasan, boljeg nisam mogla poželjeti pazi me i mazi toliko da mi već ide i na uši van ta dobrota... eh mi trudnice nikad zadovoljne ;-)

Najviše me živciraju pitanja koliko si dobila kila.. inače nisam neka mršavica i ima me pa je svima nepojmljivo da sam do sada dobila samo 5 kila, a osim toga diranje trbuha e to mi diže tlak samo tako, napravite si i vi bebu pa se dirajte po trbuhu a moj pustite na miru.....
    Isprike svima na dugom postu ali negdje sam morala izbaciti ovo izbaciti... :-)

piper
    09. Srpanj 2014. 10:32

dobro došla deja24...samo se ti ispucaj...potrebno nam je to svima zato se i družimo i jadamo jedan drugoj tu prek foruma

Iskrica1347
    09. Srpanj 2014. 10:54

Dobro došla Deja. Moja prva curka je rođena 11.8. (prije 4 godine), pa mi je super vidjeti tak blizu datum. Imat ćeš pune ruke posla sa lavicom, ali vrijedi svake sekunde . A na kile - ne obraćaj pažnju.. Meni trbuh iz dana u dan raste, slijedeći tjedan ću vidjeti kak stojim sa kilama, iako sam ja sada u turbo velikom porastu (kao i u prvoj trudnoći i u drugoj mi je 2-go tromjesječje najaktivnije po dobivanju kila).. Ali što da se radi - uvijek će ljudi nešto komentirati - meni da non stop rastem, tebi da si premalo dobila... Odmahni rukom i reci sama sebi: Nije se rodio da bi narodu ugodio.
    Što se tiče diranja trbuha te ne mrem savjetovati, jer mene to ne smeta.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• nataly82
    09. Srpanj 2014. 12:50

Najgori komentari su u vezi težine,pitanja tipa"koliko si kila dobila",ili "malo si se zaokruzila"! Inače mrzim komentare u vezi fizičkog izgleda,ali dok sam bila trudna posebno su mi išli na živce!! Kak bi trudnica trebala izgledati,anoreksično?

Tina0208
    09. Srpanj 2014. 13:35

hehe...anoreksicno.....bas sam se dobro sad nasmijala.....svaka cast...

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    09. Srpanj 2014. 18:32

cure ma ja ću poluditi. velim frendici da smo tražili poklon jučer za njenu malu i da smo bili u shoppingu dosta dugo općenito i da mi je pritisak dole bio sinoć i danas ujutro. i kažem ja valjda se to sve širi, valjda je normalno.. a ona meni joj da se nisi počela otvarati? zakaj se ne paziš? ne možeš tako.. čovječe po cijele dane sam doma radi ovog glupog vremena i nikako ne šećem. stolicu jučer nisam imala i jela sam meksičku hranu začinjenu dosta. u pon sam bila na uzv. pa rekao bi mi doktor nešto. a ona je ta koja je cijelu trudnoću hodala samo i to po par sati..wtf? sry danas mi je opet dan d

piper
    09. Srpanj 2014. 18:48

ninika baš mi je žao što ti frendica nema razmujevanja za tvoje potrebe...mislim pa nećeš se valjda zatvorit u kuću i cijelu trudnoću bit da nemrdneš nikud a gin ti kaže da je sve ok...u ostalom znaš i sama da se trebamo čim više kretati i stjecati kondiciju za porod...nemoj se zamarati njenim mišljenjem nego samo opušteno i onako kako tebi paše pa makar išla i na Mount Everest ako ti znaš i misliš da možeš to se nju netiče

btw ja sam večeras baš happy...MM me vodi u kino...nismo bili 100godina a još je on sam došao na tu ideju...inače sam uvjek ja ta koja sve organizira al eto danas se baš potrudio da me iznenadi

MarijaŠ
    09. Srpanj 2014. 18:51

ninika, barem dok se malo ne umiriš, dok te prođe loše raspoloženje, makni se od ljudi sklonih komentiranju...  Vjerujem da se frendica samo brine za tebe, pa je možda i grubo nastupila pa te to uzrujalo. Da nešto nije kako treba, upozorio bi te liječnik. 
    Kažem ti, nemoj se obazirati na to što drugi pričaju, nauči se oglušiti, pa će ti biti lakše. I ja sam takva, uvijek me bocne kad netko nešto kaže, ali sam se nekako naučila kontrolirati, jednostavno ignoriram. Sretno, i nadam se da će sutra biti bolji dan za tebe!

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.