Tina ha ha nase curice nam zadju muku sta sa udarcima sta sa kontrakcijama he he neka to one nas pripremaju da uskoro dolaze
haha...da...da se ne ulijenimo sad kad nam tek treba snaga... neka,neka.... jedva cekam....
Laura 21.08.2014 :-*
je i mene boli kad krene pikati po mjehuru ili u bubreg, osmjeh mi prođe preko usana, stvarno volim kad se javi, ali boli joooj.. evo danas ujutro nešto lijena bila i nikako se javit, rekla ja svom P neka ju probudi on počeo pjevati i vikati u pupak i odmah se oglasila, malo me je splašila baš zato kaj inače nema mira kaj se gura stalno i gnjezdi, to je valjda to, malo se bude primirila pa da nam više dođeeeeee
url=https://lilypie.com]
Joj moj beban lezi poprecno i stalno me lupa i grebe po mjehuru i moram vam rec da je grozan osjecaj Cesto sam zbpg toga na wc-u.
Al mi drago svaki put kad se javi. Najaktivniji je navecer kad legnem pred tv.
cure da se malo ispucam. velim frendici da smo bili u Petrovoj i da sam sretna jer je muž išao sa mnom na uzv jer sam od dosta cura čula da u Petrovoj ne može dragi sa tobom unutra. I ona meni na to veli: a jel, a vi ste kao posebni? i ja joj velim da su mi cure tako rekle i da smo možda posebni jer sam lijepo zamolila i pitala.(sarkazam) i sad mi poruka dolazi ufff onda si zbilja posebna. jel ona to mene j...?? zar se ne možeš veseliti radi mene? mislim wtf?
A nemoj se obazirati na takve komentare, moja najbolja prijateljica ne priča sa mnom od kad smo saznali da sam trudna. Sekirala sam se i nije mi bilo jasno kaj se događa, al jednostavno sam pustila.
A možda je i njoj neki loš dan pa se ispucava na krivim ljudima -.-
Nije vrijedno sekiranja :*
ninika - a pusti ju, tko zna koji klinac nju puca..
a ovo od MalaMuce - očito ti nije najbolja prijateljica (niti prijateljica uopće) ako se tako ponaša. mislim wtf? Moja najbolja prijateljica je bila oduševljena (i još uvijek je) iako nije sama trudna bila niti će biti tako skoro.. Veseli se sa mnom.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Zaboravi na te komentare... Da ti iskreno kažem ja sam kroz trudnoću štošta saznala o ljudima oko sebe. Tko je ljubomoran, tko se ne može veseliti radi nas ili skupa s nama, tko pametuje... Da ne nabrajam dalje - znaš što mislim. I mene je ispočetka to smetalo, pa čak i pogađalo kod nekih ljudi, ali jednostavno sam prestala razmišljati o tome. I bolje da se vidi tko je kakav, pa smo mirne. Imaš i nas ovdje da se veselim skupa s tobom... I da, posebna si, naravno da jesi. Ispod svoga srca nosiš jedno malo biće i to ti nitko ne može osporiti.
Krešimir 19.08.2014. <3
hvala cure na podršci. mislila sam da ja možda pretjerujem radi hormona ili nečega. ali baš to što pojedine kažete, tek sad vidim prava lica nekih ljudi i njihovu ljubomoru. ja mislim da jesam posebna hehe. ako ništa drugo možda su ljubomorne jer moj muž izostane sa posla da bi išao sa mnom na preglede i želi sudjelovati u svemu ,a dobro znam da njihovi ni približno nisu bili zainteresirani za išta, ili jer me svi doktori i sestre vole i poštuju (jer sam uvijek s njima nasmijana i vedra i pristojna). dobro vi kažete. briga me. kroz jedno unutra, kroz drugo van. imam vas tu koje se veselite sa mnom a dosta vas me ni ne poznaje
Sortiraj odgovore
Najstariji