Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    29. Lipanj 2014. 15:07

Ja sam valjda opet čudna po pitanju svadbe i roditelja - moji su meni kad sam rekla da se udajem rekli da njih ne bi smetalo ni da se "pobjegnem" udati. hahahhahahhahaa

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Marinica27
    29. Lipanj 2014. 20:05

Najgluplje je slušati što vam ljudi oko vas sugeriraju jer kako kaže ona stara izreka:"Sto ljudi,sto čudi" ,svatko je najpametniji i ima milijun prijedloga..Moj muž i ja slušali smo sami sebe i sve organizirali po svojoj želji..manja svadba..100 ljudi...ma perfektno..i predivan slijed.... razveselila nas vijest o prinovi :-) Usli smo u 19.tjedan... 

Iskrica1347
    30. Lipanj 2014. 08:44

Čestitam Marinice. Trenutno živciram samu sebe. Živciraju me grčevi u nogama, živcira me moj trbuh (ali i oduševljava istovremeno ), a najviše mi živcira što sam trapavija nego inače. Sve živo mi ispada iz ruke. Kao da moji prsti nisu moji. Katastrofa...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

MarijaŠ
    30. Lipanj 2014. 10:36

E to da... kud se već sad teže savijam, još mi i sve ispada... Inače nisam trapava po prirodi pa mi je ovo sad skroz čudno.
    Koncentracije imam otprilike kao trogodišnjag za nuklearnu biologiju. Samo pobjegnem negdje s mislima... I ne pamtim kao prije... 
    Skužila sam da me živciraju mame koje ne paze na svoju djecu... Imali smo neku feštu u selu, i bilo je hrpa i starih i mladih mama sa djecom... Nekad ne mogu vjerovati koliko neke žene nije briga gdje im je dijete i što radi. Grrr, dobijem osip od takvih.

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2
    30. Lipanj 2014. 10:48

već sam negdje pisala kaj se tiče pamćenja, normalno da zaboravljamo, mozak se doslovno smanji u trudnoći i vrati u normalu za koji mj nakon poroda, Iskrica mene počeo trbuh "živcirat" i oduševljavat u isto vrijeme, nisam nikad mislila da budem jedna od onih mama i trudnica kojoj je teško biti trudna u smislu da me bole udarci, da se mog ništa više duže od 5 min radit, mislit.... gorimmm još malo, onda kreće prava zabava za mene!!!

url=https://lilypie.com]

antonio
    30. Lipanj 2014. 14:05

Mmama ali mene i bole udarci inace nisam neka mimoza i mogu trpit bol ali kad mi malena nategne guzu u moj pupak ja placem od bola.,.,.,.a sto se tice pamcenja zivi sam ocaj vise neznam ni pinove od banaka ma nista sve moram pisat

Tina0208
    30. Lipanj 2014. 14:08

i mene vam uzasno bole udarci.... jos malo cemo nekako izdrzati....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.