Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    28. Lipanj 2014. 16:23

ah dobro...sad bi bila bajka da se bas odmah primilo...hehe..
    hehe...idemo dalje je Sanader govorio...i vidi kud je otisao.... heghehege

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    28. Lipanj 2014. 16:47

jooooj....sta si me sad nasmijala.....  svaka cast.....

Laura 21.08.2014 :-*

28. Lipanj 2014. 18:08

Haha cure, bas sad citam zaostatke i smijem se...
    Eto ja sam navrsila 30 u sijecnju taman negdje 4 tj od kako sam zatrudnjela, dragi ce u 8mj napuniti 29... 
    Za tocno tri tj se udajem i imat cemo malu festicu doma na dvoristu, samo roditelji, braca i kumovi i to se skupilo na brojku oko 20 ljudi... I eto, danas za ruckom moja pametna majka spominje da kako bi morali pozvati susjede i bla, bla, bla...a ja pukla u sekundi, rekoh joj da se ne zene oni vec nas dvoje i da mi ne pada na pamet zvati bilo koga drugog osim obitelji i tocka!!! Usutila je samo tako!
    Ionako planiramo svatove nagodinu kad cemo krstiti dijete i nas dvoje vjencati u crkvi pa cemu sad onda da zovem bilo kog! Ja ne kuzim te nase "starce", pa ionako mi oni ne placaju nista pa prema tome necu dozvoliti da mi odredjuje kog cu zvati a koga ne! Uh!

MarijaŠ
    28. Lipanj 2014. 20:40

Da, da, Darija, i meni se to učinilo! Kako kažeš, zanimljivo 

Krešimir 19.08.2014. <3

28. Lipanj 2014. 23:10

Hvala ti MarijaŠ! 

ninach1903
    29. Lipanj 2014. 11:11

Eto mene ne zivcira to sto mi diraju trbuh i ispituju koliko sam trudna (trudna sam 16tjedana i poprilicno mi se vidi trbuscic <3) nego mi je najveca muka bila komentari: "sad se morate zenit". ma ne moramo mi nista! zivimo 5god zajedno, dragi htjeo bebu jos prije 4 god al ja sam odgađala (godine, fax, posao) al eto ipak sam shvatila nakon zavrsetka faksa da ako cu ganjat karijeru da nista od bebe do cetrdesete  pa smo odlucili kud puklo da puklo mi ocemo bebu i primilo se od prve! 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.