Mene isto ne živcira to sa spavanjem. Znam da neću više nikada spavati kao sada, ni kada djeca budu veliki klipani i velike brige. Uostalom, dok sam išla u srednju i studirala, rijetko kad sam spavala više od 5h dnevno, osim praznika.
Lilica, nadam se da će ti ostat to bezpanično razdoblje. mene je samo prošli tjedan uhvatila panika, i kad me prvi lažnjak uhvatio popustila me panika. Nama prvorotkinjama je možda najbolje jer ne znamo što nas točno čeka. Antonio, s razlogom se bojiš jer si imala teške porode i to je normalno. ISkreno se nadam da će ovaj puta biti bolje i lakše, pa dosta te malena napatila u trudnoći.
Neznam šta se događa zadnja dva dana samnom al mene stvarno ništa neživcira...uopće mi nesmeta šta god mi ljudi govore i kakve god "pametne" savjete mi dijele...baš sam flegma što se tiče tog valjda iz razloga jer imam drugih briga i jer me šef tlači...al neće još dugo...još mjesec dana pa godišnji i nema me do 10og mj 2015. pa nek istresa svoje gaće na nekog drugog
a što se poroda tiče neznam više jel to strah ili panika ili samo neka vrsta uzbuđenja...trudim se nerazmišljat o tome nego prepustiti se pa kako nam bude...nadam se da neće bit traumatično i da će proć bez komplikacija i moram priznat da jedva čekam
moram priznat da iznenađujem samu sebe jer kako tjedni odmiču sve više samopouzdanja i snage za sve imam i kako je netko nekidan napomenuo svaki dan se pjevam...ništa mi neće ovi dan pokvarit ...
pozdrav svima, upravo sam se učlanila na klokanicu i ovo je moj prvi komentar :)
jako ste me dobro nasmijale s komentarima koji apsolutno stoje
definitvno su mi najgluplje izjave: "trebaš se sada dobro naspavati" (biti budan kasno u noć gledajući tv ili ako si vani je ok, a beba koju želiš ako te budi noću nije ok, ne razumijem) i "sada ćeš vidjeti kako je meni bilo" (pa tko je te ljudi, danas u 21 stoljeću, tjerao da rade bebe, imaju bebe)
fantea
I meni je slično kao i vama, sama se sebi čudim da sam toliko flegma a termin se polako ali sigurno približava. Moram priznati da sam se više bojala kad nisam bila trudna nego sada kada odbrojavam tjedne do termina :-) Ili to samu sebe tješim da se ne bojim hahahaha, ali zbilja samo o čemu razmišljam je da vidim maloga i to me čini sretnom, neda mi se baš opterećivati koliko će boliti, jer znam da nemam druge da mora nekako vani, pa onda bolje razmišljati o onim ljepšim stvarima:
Sortiraj odgovore
Najstariji