Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    07. Lipanj 2014. 12:42

Evo djevojke da vam se malo potuzim,,bili smo neki dan u ducanu gledati za madrace da znamo koji da nam se kupi,,i tako meni teta u ducanu kaze jel jos malo imate?? Ja ono pa jos 5 tjedana a ona meni pritom gledajuci u trbuh kaze isuse boze pa vi cete 100% rodit dijete preko pet kila  toliko sam bila jadna mislim rekla sam joj i da se rodi sa deset to je moje dijete ne vase i izjurila suznih ociju bilo mi je koma jer nisam to vec prvi puta cula o velicini mog trbuha  sok totalni

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    07. Lipanj 2014. 13:42

He a meni u srjedu kad sam malom bila u skoli na priredbi svi pitali da sta nosim blizance ali nisam se obazirala na to vec sam samo rekla  ja volim biti jako debela pa sad uzivam jer poslje cu opet bit mrsavica he he. A sto se tice toga ta rano vjeruj da nije jer u prosloj trudnoci moj muz je brizan morao sve kupovat sam jer sam ja zavrsila zadnja dva mj u bolnici sve do poroda.

Tejuska♡
    07. Lipanj 2014. 22:44

Antonio da dobro znas  termin mi je 17.07 po uzv 10.07 vidjet cemo kad ce htjet izac  ma i ja uzivam kolko tolko hehe vec mi je malkoc tesko i bole me kukovi svako jutro cak se tokom noci ustajem prosetat ali sve je to izdrzljivo ,, tebi je ipak treca beba ;)) ti si vec iskusna ;)) ma sad me kao briga za komentar kao proslo me je ali svejedno guska od zene ko je opce stavi da radi u djecjem ducanu ,, mislim da mi je najvise tesko palo zbog toga sta i je moj malac napredniji za tjedan dana mislim i doktor kaze ako rodim na termin da ce bit preko 3500,4000 otprilike pa mozda zato i imam neku paniku a jos sam i prvorotka pa neznam kako ce on izac iz mene hehe

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

chocolate
    08. Lipanj 2014. 09:00

Cure ne obazirite se na to sto vam govore, pogotovo za veličinu trbuha i kilažu.. Kako je doslo tako ce i poci.. Uostalom to je sve za naše bebice.. Ima pravo ProudMomy to su sve guske i to vam je uglavnom cista ljubomora i nista drugo.. Mislim da je bolje da su vam trbuščići veći, zamislite kako je meni bilo kad mi je ginekolog rekao da nisam toliko mrsava i da mi je trbuh malo veći da bi se beba mozda i uspjela okrenuti, a dobila sam otprilike 13-15kg i jos mi je skoro sve bilo u trbuhu.. Ali nakon sto sam 5. dan izasla iz bolnice i stala na vagu bila sam lakša 10kg.. Tako da ne shvaćate te komentare ozbiljno.. 
    A ako ste mislili da vas nesto u trudnoci živcira, čekajte da rodite.. Pogotovo prvorotke, pa cete vidjeti sto je zivciranje.. Meni je moja mama neki dan koju obožavam digla živce nenormalno.. Dosla je vidjeti unučicu i cim mala zakmeci odma je gladna, bez obzira sto sam je nahranila taman prije nego je ona stigla.. Ugl u tih 2-3 sata koliko je bila samo je ponavljala da je gladna i da ona zna da je gladna a i da ja moram vise jesti.. Iskreno, jedva sam docekala da ode.. Ako ste mislile da je stalo na tome kad je otisla, varate se.. Nije proslo 15 min da je stigla kući vec me zvala jeli mala jela, jesam li ja jela, a da ne spominjem da je mom muzu govorila da me tjera da jedem.. Aaaaaa mislim da mene tek sada pucaju pravi hormoni.. :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.