Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    04. Lipanj 2014. 09:17

ufff Iskrice draga, dijelimo isto misljenje  ali takve je stvari (i ljude) najbolje ignorirati, zbog vlastitog mira.
    Darija ja isto to nemrem skuziti zasto se to toliko ponavlja, cak mislim da ni ljudi ne razmisljaju previse nego eto to se tako kaze 

piper
    04. Lipanj 2014. 09:24

Joj ta baba i mene živcira...čim joj facu fidim iziritira me...a još kad progovori tlak samo skače

Iskrica1347
    04. Lipanj 2014. 10:29

Darija - to sa spavanjem i meni nikad nije baš bilo najjasnije. Eto, iz osobnog iskustva ti mogu reći da to kaj recimo 9 mj prije poroda spavaš više ti ništa, ali apsolutno ništa neće značiti u budućnosti. Daj Bože sreće da ti bebač hoće spavati, ali moje ni dan danas neće. U prijevodu - ja već 3 god i 8 mjeseci iz ovog ili onog razloga nisam odspavala 7 sati u komadu. Trenutan maksimum mi je 4 sata u komadu, pa buđenje (trajanje istoga je cca 15 min jer prvo vodim dijete pišati, a onda sebe) i onda do jutra još možda 2-3 sata. Dakle - zaboravi to sa spavanjem.
    Što se tiče Opuštenog rađanja - naravno da nas je sve pomalo strah. Mene je strah, a znam što me čeka (otprilike). Neke žene je više strah od drugih jer više razmišljaju o svim negativnim stvarima koje će im se dogoditi. Ja osobno brijem na pozitivu - i u prvom i u sada pred drugi porod. I mislim si, ak je na prvom bilo sve više manje ok, bit će i sada, možda još i bolje jer sam sada iskusnija i više znam što mi se događa. Tako da - tu je moj glavni savjet - brijte svi na pozitivu. Sve će biti ok. Jer i ako neće, razbijanjem glave prije oko toga nećemo budućnost promijeniti, samo možemo sebi i bebi naštetiti.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

04. Lipanj 2014. 11:04

Mene to sa spavanjem nije nikada smetalo, jer nisam to ni dozivjela kao da bi se sad trebala naspavati za buducnost, vec kao da iskoristim vrijeme dok mogu spavati i spavam. Tako da i sama znam reci nekoj trudnoci da spava dok jos moze. Naravno ne mislim pod tim naspavaj se za sljedecih 2,3 ili ne znam koliko godina, vec bas to... Spavaj sad dok mozes i uzivaj u tome!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

renata6
    04. Lipanj 2014. 11:15

Mislim da bez veze maltretiraju trudnice, buduće mame s tim spavanjem, spavat će onoliko koliko im bebica dopusti, ovisno o situaciji i dobroj organizaciji. Ja ponekad i od uzbuđenja nisam mogla spavati, nekad sam spavala kad i beba, nekad je bilo da cijeli dan i noć oka nisam sklopila, pa šta, nije mi ništa bilo!!
    Mislim da se nepotrebno dosađuje s tima izjavama ženama koje su i tako i tako uzbuđene s onim što dolazi. To je čisto individualna stvar!!!

Idony
    04. Lipanj 2014. 12:30

DarijaZ, tako sličan film imam i ja. Ako su mogle tolike žene prije mene rodit, moći ću i ja  I nadam se bez ikakvih dodatnih čuda, ali ako će baš biti potrebno... Nikad ne reci nikad ;)

04. Lipanj 2014. 12:41

DarijaZ tako i treba samo pozitiva, na koncu konca to sto je nekome to bilo traumaticno iskustvo, ne znaci da ce biti i tebi. Svaki porod je drugaciji, cak i kod iste zene, dva poroda mogu biti potpuno drugacija. Tako da se doista nema smisla opterecivati, a pogotovo ne razumijem kada netko samoinicijativno ide ajmo reci plasiti prvorotkinju. Cinjenica je da ne znate sto vas ceka, kao sto ni jedna od nas prvi put nije znala, a to i jest ono najbolje od svega. Pripremis se  najbolje sto mozes, brijes samo na pozitivu i to je to. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lilica
    04. Lipanj 2014. 13:40

ja ne znam jesam ja cudna zbog toga, ali mene nije ni malo strah. muz me stalno ispituje jesam se pocela bojati, kaze da je njega strah vise nego mene, a ja sam skroz opustena i imam osjecaj da cu ja to moci uz svu bol i sve to.. nekak jedva cekam da do toga dode i jedino sto osjetim kad pomislim na porod je uzbudenje. vidjet cemo moje dojmove poslije svega ali sad stvarno imam osjecaj da ce mi biti super 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.