Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    03. Lipanj 2014. 10:59

hahahaha, jucer ja stojim na semaforu, cekam zeleno.. u majici i trudnickim tajicama. a neka bakica pored mene bulji i bulji, i na koncu me pita: zasto stiscete bebicu?       ja ju onak zbunjeno pogledam i pitam MOLIM? ona meni: zasto stiscete bebicu? to ju boli. ta guma od vasih hlaca. nemojte tako stiskati bebu.
    ajme majko hahhahahha kako me nasmijala, ne mogu reci ni da me nazivcirala 

Iskrica1347
    03. Lipanj 2014. 11:03

Bravo Pantera. Ja stafove cijenim kao vrlo plemenite pasmine. Osobno sam više poklonik "spašavanja" pesića iz azila, ali znam da su stafovi divne životinje ako se prema njima zna lijepo ponašati i ako ih se pristojno odgoji. Recimo, uvjerena sam da su puno mirnijeg karaktera nego moja mala "luda baba" kako ju od milja zovem. Ali svejedno su to naši psi i što koga briga kako ćemo mi sve izhendlati. Uostalom, ja sam već prozvana "supermamom", pa mogu dodati i još jednu obavezu uz listu postojećih (jer uz to što sam dojila, koristila pp, kuhala kašice, radila, još sam stigla i heklati/šivati i sl.).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

renata6
    03. Lipanj 2014. 11:18

A, joj još je sve u normali, koliko ćete se toga još naslušati kada rodite!! Jednostavno napravite propuh u ušima!!

piper
    03. Lipanj 2014. 11:47

Lilica i hittelica baš ste me nasmijale s ovim da beba nema zraka...a kaj bi trebale onda gole hodat naokolo da nam se bebači nepoguše

a vama ostalima savjet da se uopće neživcirate oko komentara za peseke i mačke...ja osobno obožavam životinje al budući da živimo u stanu nemamo nijednu i to samo iz razloga jer sam ja totalni luđak za čistoću i mislim da bi maltretirala životinje svojom potrebom za čišćenjem...a u ostalom šta kog briga dal vi ili netko drugi ima ili nema ljubimca...pa nit ga oni hrane, čiste ili izvode u šetnju...ljudi su užasna zabadala al nedajte se izbacit iz takta

antonio
    03. Lipanj 2014. 11:52

Ja ne slusam nikoga i niti me zanimaju takve price ja radim ono sto mislim da je najbolje za moju djecu i hvala dragom Bogu ziva su izdrava a prvenstveno vesela djecica ja zivim na selu i imamo puno zivotinja i poljoprivrede a tako i jako puno obaveza,inace radim kao kuhar ali kad dodem kuci sa posla nakon sto pokupim djecu i skuham rucak jer nemam koga da mi pomogne oko nicega sve stignem.Djecu sam dojila mjesec dana i preko noci od jednom ostala bez mljeka djecu sam i dalje stavljala na prsa ali mljeko nije dolazilo i tako da su obadva bila na hipu i nista im ne fali,a isto tako da kupovala sam ovom prvom kasice jer nije htio jest sto bi mu ja napravila velika je razlika izmedu djece,I ne osjecam se losom majko jer nisam mogla dojit a niti jer sam svom djetetu kupovala kasice. Tako da sto se tice tko sta kaze nezanima me i ne nerviram se sa nikim, svi mi zivimo svoj zivot i netreba nitko nikome zabadati nos gdje mu nije mjesto a ja to svakom i kazem u brk tako da u ovoj trudnoci nemam problema sa nikim.Jer su me svi osudivali joj pa kako to da nemas vec mljeka tebe nije volja i tako te fraze a isto tako sta se tice kasica ma sta koga jede briga sta cu ja svom djetetu dat i sta necu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.